• spanduk
  • Kain Blinds nangtung

    • Cina Factory Supply nangtung Blinds lawon Jeung harga kalapa

      Cina Factory Supply nangtung Blinds lawon Jeung harga kalapa

      Lawon blinds nangtung dingaranan sabab bilah ditunda vertikal dina rel luhur, sarta bisa kalawan bébas dimmed kénca jeung katuhu pikeun ngahontal tujuan shading.Elegan, elegan jeung garis caang.Rapih jeung singket.blinds nangtung motorized adopts struktur ayun, sarta lawon cadar nangtung bisa diputer 180 derajat.Motor bisa dipaké pikeun ngahontal dimming na retracting tina blinds ngaliwatan métode transmisi mékanis.Éta tiasa nyaluyukeun lampu jero ruangan anu dipikahoyong, ventilasi sareng ngahontal tujuan shading.

    • Blinds nangtung hipu lawon Semi-blackout 100% poliéster

      Blinds nangtung hipu lawon Semi-blackout 100% poliéster

      Lawon blinds nangtung dingaranan sabab bilah ditunda vertikal dina rel luhur, sarta bisa kalawan bébas dimmed kénca jeung katuhu pikeun ngahontal tujuan shading.Elegan, elegan jeung garis caang.Rapi sareng singket, lawon blinds nangtung ngagaduhan fungsi insulasi sora, insulasi panas, buktina Uap sareng panyalindungan ultraviolét.Gampang pikeun ngabersihan sareng henteu pernah luntur.Lingkungan jero ruangan disusun sacara harmonis.Nalika lawon blinds nangtung ditutup pikeun meungpeuk cahya panonpoé, sudut bisa disaluyukeun ngarasakeun tetempoan outdoor, nu ngagabungkeun kageulisan tur practicality.Aya loba gaya pikeun konsumén milih. Ieu cocog pikeun tempat umum kayaning kamar konferensi, kamar VIP, kantor, rumah sakit, jsb.

    • Kualitas Luhur Vertikal Blinds Lawon 100% Poliéster Pikeun Smart Home

      Kualitas Luhur Vertikal Blinds Lawon 100% Poliéster Pikeun Smart Home

      Lawon blinds nangtung dingaranan sabab bilah ditunda vertikal dina rel luhur.blinds nangtung motorized adopts struktur ayun, sarta lawon cadar nangtung bisa diputer 180 derajat.Motor bisa dipaké pikeun ngahontal dimming na retracting tina blinds ngaliwatan métode transmisi mékanis.Éta tiasa nyaluyukeun lampu jero ruangan anu dipikahoyong, ventilasi sareng ngahontal tujuan shading.Tirai nangtung listrik ngahijikeun kapraktisan, rasa jaman sareng rarasaan artistik dina hiji, kusabab kahaneutan, kaanggunan sareng kamurahan, éta parantos janten pilihan kahiji pikeun gedong kantor, lembaga pamaréntah sareng tempat umum.

    • Multi-warna lawon nangtung 100% poliéster Jeung 89mm Width

      Multi-warna lawon nangtung 100% poliéster Jeung 89mm Width

      Lawon blinds nangtung dingaranan sabab bilah ditunda vertikal dina rel luhur, sarta bisa kalawan bébas dimmed kénca jeung katuhu pikeun ngahontal tujuan shading.Pangropéa dawam sarta beberesih lawon blinds nangtung bisa dipigawé ku cara kieu: Narik blinds remen bisa ngurangan akumulasi lebu jeung skala.Dina pangropéa normal tina curtains nangtung, anjeun tiasa nganggo sikat fléksibel atawa bulu duster ngaleupaskeun lebu.Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa nganggo vacuum cleaner pikeun ngabersihan, pangaruhna bakal langkung saé.

    • Kain Blinds Vertikal Gaya Anyar 100% Poliéster Kalayan Lebar 127mm

      Kain Blinds Vertikal Gaya Anyar 100% Poliéster Kalayan Lebar 127mm

      Lawon blinds nangtung dingaranan sabab bilah ditunda vertikal dina rel luhur, sarta bisa kalawan bébas dimmed kénca jeung katuhu pikeun ngahontal tujuan shading.Kualitas lawon blinds nangtung bakal boga dampak hébat kana pamakéan hareup, jadi lamun meuli curtain nangtung, urang kudu nengetan kualitas lawon blinds nangtung.Ieu sababaraha tip pikeun mésér lawon blinds vertikal:

       

      1. Lamun produk curtain nangtung dibeuli emits a bau pungent, éta ngandung harti yén aya résidu formaldehida dina curtain nangtung sarta eta henteu dianjurkeun mésér;

       

      2.After milih warna tina curtain nangtung, eta disarankeun pikeun ngagunakeun curtain nangtung lampu-berwarna pikeun pamakéan jangka panjang sarta panangtayungan lingkungan.curtains nangtung warna lampu bisa boga formaldehida leuwih handap sarta résiko fastness warna ti curtains nangtung poék-berwarna.

    • Jaminan kualitas lawon nangtung awét 100% poliéster Semi-Blackout

      Jaminan kualitas lawon nangtung awét 100% poliéster Semi-Blackout

      Lawon blinds nangtung dingaranan sabab bilah ditunda vertikal dina rel luhur, sarta bisa kalawan bébas dimmed kénca jeung katuhu pikeun ngahontal tujuan shading.Kualitas lawon blinds nangtung bakal boga dampak hébat kana pamakéan hareup, jadi lamun meuli curtain nangtung, urang kudu nengetan kualitas lawon blinds nangtung.Ieu sababaraha tip pikeun mésér lawon blinds vertikal:

       

      Warna 1.The curtain nangtung kudu koordinasi jeung warna sakabeh kamar.Upami jati na poék dina gaya, teras curtain nangtung kedah nganggo sababaraha produk warna-warna terang, upami warna anu poék teuing bakal ngajantenkeun jalma depresi.

       

      2.The nangtung blinds lawon gaya relatif basajan, cocog pikeun sababaraha modern, basajan atawa gaya hiasan Amérika.Leuwih cocog pikeun instalasi spasi kalayan jandéla floor-to-siling.

    • Kesederhanaan Jeung Elegance Vertical Blinds Lawon Semi-blackout Pikeun Kantor

      Kesederhanaan Jeung Elegance Vertical Blinds Lawon Semi-blackout Pikeun Kantor

      Lawon blinds nangtung dingaranan sabab bilah ditunda vertikal dina rel luhur, sarta bisa kalawan bébas dimmed kénca jeung katuhu pikeun ngahontal tujuan shading.Elegan, elegan jeung garis caang.Rapi sareng singket, lawon blinds nangtung ngagaduhan fungsi insulasi sora, insulasi panas, buktina Uap sareng panyalindungan ultraviolét.Unggal genep bulan, lawon blinds nangtung kedah dipiceun pikeun beberesih sareng perawatan.Nalika ngabersihkeun, ulah nganggo pemutih, dehidrasi sareng pengeringan.Hayu lawon blinds nangtung garing sacara alami, disebutkeun tékstur lawon blinds nangtung bakal ruksak.

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami