• banner
  • Lain

    • China Factory Supply Vertical Blinds Fabric With Competitive Price

      Pabrik Pabrik Cina Ngadamel lawon Buta nangtung kalayan Harga Kompetitif

      Lawon blinds nangtung dingaranan sabab bilahna ditunda sacara vertikal dina rel luhur, sareng tiasa sacara bébas dimmed kénca sareng katuhu pikeun ngahontal tujuan ngiuhan. Garis elegan, elegan sareng caang. Rapih sareng singket. Tirai nangtung bermotor ngadopsi struktur ayun, sareng lambaran lawon nangtung tiasa diputer 180 derajat. Motor tiasa dianggo pikeun ngahontal peredupan sareng retracting blinds ngalangkungan metode transmisi mékanis. Éta tiasa nyaluyukeun lampu jero rohangan sakahayangna, ngudar sareng ngahontal tujuan ngiuhan.

    • Delicate Vertical Blinds Fabric Semi-blackout 100% Polyester

      Lemes Buta nangtung nangtung Semi-blackout 100% Poliéster

      Lawon blinds nangtung dingaranan sabab bilahna ditunda sacara vertikal dina rel luhur, sareng tiasa sacara bébas dimmed kénca sareng katuhu pikeun ngahontal tujuan ngiuhan. Garis elegan, elegan sareng caang. Rapih sareng singket, lawon blinds nangtung ngagaduhan fungsi insulasi sora, insulasi panas, buktina Uap sareng perlindungan ultraviolet. Gampang dibersihkeun sareng henteu kantos diudar. Lingkungan jero rohangan disusun kalayan harmonis. Nalika lawon blinds nangtung ditutup pikeun meungpeuk cahya panonpoé, sudutna tiasa disaluyukeun pikeun ngararasakeun pemandangan luar, anu ngagabungkeun kageulisan sareng kapraktisan. Aya seueur gaya pikeun nasabah milih. Éta cocog pikeun tempat umum sapertos kamar konferensi, kamar VIP, kantor, rumah sakit, jst.

    • High Quality Vertical Blinds Fabric 100% Polyester For Smart Home

      Lawon vertikal kualitas luhur 100% poliéster Pikeun Smart Home

      Lawon blinds nangtung dingaranan sabab bilahna ditunda nangtung dina rel luhur. Tirai nangtung bermotor ngadopsi struktur ayun, sareng lambaran lawon nangtung tiasa diputer 180 derajat. Motor tiasa dianggo pikeun ngahontal peredupan sareng retracting blinds ngalangkungan metode transmisi mékanis. Éta tiasa nyaluyukeun lampu jero rohangan sakahayangna, ngudar sareng ngahontal tujuan ngiuhan. Tirai nangtung listrik ngahijikeun kapraktisan, raos kana waktos sareng perasaan artistik dina hiji, kusabab kahaneutan, kaanggunan sareng kaagamaan, éta janten pilihan kahiji pikeun gedong kantor, instansi pamaréntah sareng tempat umum.

    • Multi-colored Vertical Fabric 100% Polyester With 89mm Width

      Multi-warna lawon nangtung 100% Poliéster Kalayan Lebar 89mm

      Lawon blinds nangtung dingaranan sabab bilahna ditunda sacara vertikal dina rel luhur, sareng tiasa sacara bébas dimmed kénca sareng katuhu pikeun ngahontal tujuan ngiuhan. Pangropéa sareng beberesih anu biasa tina lawon blinds nangtung tiasa dilakukeun ku cara ieu: Narik blinds remen tiasa ngirangan akumulasi lebu sareng skala. Dina pangropéa normal langsir nangtung, anjeun tiasa nganggo sikat fléksibel atanapi bulu duster kanggo miceun debu. Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa nganggo vacuum cleaner pikeun ngabersihkeun, pangaruhna bakal langkung saé.

    • New Style Vertical Blinds Fabric 100% Polyester With 127mm Width

      Gaya Anyar Vindical Blinds Fabric 100% Polyester With 127mm Width

      Lawon blinds nangtung dingaranan sabab bilahna ditunda sacara vertikal dina rel luhur, sareng tiasa sacara bébas dimmed kénca sareng katuhu pikeun ngahontal tujuan ngiuhan. Kualitas lawon blinds nangtung bakal mangaruhan pisan kana masa depan, janten nalika mésér langsir nangtung, urang kedah merhatoskeun kualitas lawon blinds nangtung. Ieu sababaraha tips pikeun mésér lawon blinds nangtung:

       

      1. Upami produk tirai nangtung anu dipésér ngaluarkeun bau pedas, éta ngandung hartos aya résidu formaldehida dina hordéng nangtung sareng henteu disarankeun mésér;

       

      2. Saatos milih warna langsir nangtung, disarankeun nganggo tirai nangtung-warna nangtung pikeun panggunaan jangka panjang sareng panangtayungan lingkungan. Gorden nangtung nangtung-warna tiasa gaduh formaldehida sareng résiko tahan gancang tina warna tibatan langsir nangtung warna-poék.

    • Quality Guarantee Durable Vertical Fabric 100% Polyester Semi-Blackout

      Jaminan Mutu lawon nangtung nangtung 100% Poliéster Semi-Blackout

      Lawon blinds nangtung dingaranan sabab bilahna ditunda sacara vertikal dina rel luhur, sareng tiasa sacara bébas dimmed kénca sareng katuhu pikeun ngahontal tujuan ngiuhan. Kualitas lawon blinds nangtung bakal mangaruhan pisan kana masa depan, janten nalika mésér langsir nangtung, urang kedah merhatoskeun kualitas lawon blinds nangtung. Ieu sababaraha tips pikeun mésér lawon blinds nangtung:

       

      1. Warna langsir nangtung kedah dikoordinirkeun sareng warna kamar sakumna kamar. Upami jati na poék gaya, maka tirai nangtung kedah nganggo sababaraha produk warna-warni, upami warna anu poék teuing bakal ngajadikeun jalma ngarasa hanjelu.

       

      2. Gaya lawon blinds nangtung relatif saderhana, cocog pikeun sababaraha gaya hiasan modéren, saderhana atanapi Amérika. Langkung cocog pikeun pamasangan ruang sareng jandéla lantai-ka-langit-langit.

    • Simplicity And Elegance Vertical Blinds Fabric Semi-blackout For Office

      Kesederhanaan sareng Kaendahan Vertical Blinds Fabric Semi-blackout Kanggo Kantor

      Lawon blinds nangtung dingaranan sabab bilahna ditunda sacara vertikal dina rel luhur, sareng tiasa sacara bébas dimmed kénca sareng katuhu pikeun ngahontal tujuan ngiuhan. Garis elegan, elegan sareng caang. Rapih sareng singket, lawon blinds nangtung ngagaduhan fungsi insulasi sora, insulasi panas, buktina Uap sareng perlindungan ultraviolet. Unggal genep bulan, lawon blinds nangtung kudu turun pikeun beberesih jeung perawatan. Nalika beberesih, tong nganggo pemutih, déhidrasi sareng garing. Hayu lawon blinds nangtung tegalan sacara alami, upami henteu tékstur lawon blinds nangtung bakal rusak.

    • Energy Efficient Stripe Cellular Shades Fabric For Home

      Énergi Éfisién Stripe Cellular Shades lawon Kanggo Bumi

      Kain lawon sélulér mangrupikeun jinis énggal bahan wangunan hiasan jandéla perlindungan lingkungan héjo. Desain unik ngamungkinkeun hawa disimpen dina lapisan kerung, anu ngajaga suhu jero ruangan tetep sareng ngahémat biaya listrik pikeun AC. Fungsi anti-ultraviolét sareng insulasi termal na sacara efektif nangtayungan barang-barang rumah tangga, pangobatan anti statis, gampang dikumbah. Ari na disumputkeun dina lapisan kerung na sareng penampilan anu sampurna. Éta saderhana sareng langkung praktis dianggo tibatan tirai tradisional.

       

      Kami nawiskeun sampel gratis kanggo sadaya pelanggan, anjeun tiasa mariksa kualitas sareng milih warna langsung sateuacan mesen. Naon deui, lawon urang euyeub warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Cordless Top Down Bottom Up Honeycomb Blind Fabric Blackout

      Cordless Top Turun Handap Bawah Honeycomb Buta Kain Hideung

      The blindcomb blindc didamel numutkeun struktur honeycomb. Kusabab "honeycomb" ngabentuk lapisan panghalang unik, hawa tetep dina "honeycomb", nambihan kauntungan hemat energi anu teu katandingan ku tirai anu sanés. Desain struktur "honeycomb berongga" unik tina blindc honeycomb sacara épéktip ngajaga kasaimbangan suhu di jero rohangan, ngajaga sareng tetep haneut, sareng nyiptakeun perasaan kahaneutan dina usum salju sareng tiis dina usum panas. Kain transmisi cahaya anu bénten, struktur sarang lebah, warna, sareng cara operasi nyayogikeun rupa-rupa pilihan sareng ngagandakan kanyamanan di bumi.

       

      Kami nawiskeun sampel gratis ogé sayogi pikeun anjeun pikeun mariksa kualitas sareng milih warna langsung sateuacan mesen. Naon deui, lawon urang euyeub warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Double Cell Honeycomb Blinds Fabric Semi-Blackout

      Ganda Sél Honeycomb Blinds lawon Semi-Hideung

      Lawon blindcomb blinds mangrupikeun jinis énggal bahan bangunan hiasan jandéla perlindungan lingkungan héjo. Desain unik ngamungkinkeun hawa disimpen dina lapisan kerung, anu ngajaga suhu jero ruangan tetep sareng ngahémat biaya listrik pikeun AC. Éta nyederhanakeun tirai lawon tradisional anu rumit, masihan jalma raos gancang, épisiénsi anu luhur. Kauntungannana nyaéta nalika buta lebah lebah ditutup, posisi jandéla meungpeuk leutik, janten anjeun tiasa kéngingkeun raos rohangan anu langkung ageung di jero rohangan.

       

      Kami nawiskeun sampel gratis kanggo sadaya pelanggan, anjeun tiasa mariksa kualitas sareng milih warna langsung sateuacan mesen. Naon deui, lawon urang euyeub warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Durable Cordless Pleated Window Blinds Fabric

      Lawon Cordless Pleated Window Blinds Tahan Lama

      Tirai jandéla lipit parantos populér di Éropa. Saatos diwanohkeun ka Cina dina taun-taun ayeuna, aranjeunna sering dianggo di villa, konservatori sareng bumi. Lapisan lawon sacara permanen dibentuk ku panas mencét, awét sareng henteu gampang deformasi. Ku alatan éta, teu perlu hariwang yén lawon blinds jandela lipit bakal cacad saatos sacara permanen sareng kaleungitan penampilan aslina. Salaku tambahan, beberesih sareng perawatan lawon blinds jandéla lipet ogé saderhana pisan, ngan ukur kedah nganggo bulu lebu atanapi nganggo pengering rambut atanapi vacuum cleaner pikeun ngabersihkeunana. Tong pernah dicabut teras dikumbah dina cai.

       

      Kami nawiskeun sampel gratis ogé sayogi pikeun anjeun pikeun mariksa kualitas sareng milih warna langsung sateuacan mesen. Naon deui, lawon urang euyeub warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Elegant And Thermal Honeycomb Blind Fabric For Office

      Lawon Buta Sarang Lebah Éndah Sareng Thermal Pikeun Kantor

      Lawon buta honeycomb dijieun nurutkeun struktur honeycomb. Dibagi kana blackout sareng semi-blackout series. Lawon blinds semi-blackout honeycomb blinds ngagabungkeun fungsi sareng kaanggunan lawon honeycomb blinds kalayan desain lawon blinds lipit klasik. Mangrupikeun produk hiasan jandela anu caket-sampurna. Blind honeycomb ngungkulan lemahna tirai lipit kusabab kanaékan jangkungna sareng beurat hasilna ngalempengkeun awak langsir, sahingga awak blinds tetep konsisten sareng warnana mulus.

       

      Kami nawiskeun sampel gratis ogé sayogi pikeun anjeun pikeun mariksa kualitas sareng milih warna langsung sateuacan mesen. Naon deui, lawon urang euyeub warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    12 Teras> >> Halaman 1/2