• spanduk
  • Lain

    • Ferrari lawon Pikeun Roller Blinds

      Ferrari lawon Pikeun Roller Blinds

      Komposisi: Poliéster & PVC

      Réngsé rubak: 200/250/300 cm

      Ketebalan: 0.32mm

      Beurat per m2: 280 g/m2± 5%

      Anti-ultraviolét: 97%

      Fastness warna: ≥4 Kelas

      Gulung panjangna: 50m

    • Wrinkle Résistansi Dual sélular Blinds lawon 20mm

      Wrinkle Résistansi Dual sélular Blinds lawon 20mm

      Lawon blinds honeycomb mangrupikeun jinis énggal tina bahan wangunan hiasan jandela panyalindungan lingkungan héjo.Bentuk lawon blinds honeycomb Groupeve basajan sareng gayana beunghar, ngamungkinkeun para pangguna milih sacara bébas dumasar kana kabutuhan rohangan sareng suasana, nyiptakeun ekspresi spasial anu beunghar pikeun bumi.Desain sayang madu bisa nyimpen hawa dina lapisan kerung, ngahasilkeun hawa konstan indoor, ngahontal efek insulasi panas sarta hemat energi, bisa nyaring sinar ultraviolét dina panonpoé, éféktif ngajaga parabot berharga jeung karpét, jsb

       

      Kami nawiskeun conto gratis ogé sayogi pikeun anjeun pariksa kualitas sareng pilih warna langsung sateuacan pesenan.Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Kain Akrilik

      Kain Akrilik

      Ayeuna, lawon akrilik salaku lawon sunshade luar langkung populer di pasar nyaéta merek tempotest Italia Para Company, sareng merek masacril Amérika Sunbrella Company.Aranjeunna utamina nerapkeun téknologi tefulon anu langkung maju pikeun pengobatan, sareng nambihan agén antistatik dina prosés prosés, anu tiasa mastikeun umur jasa lawon sareng adaptasi kana sagala rupa lingkungan.Warna éndah sareng sagala jinis pola, kualitas luhur 100% solusi dyed lawon akrilik anu dianggo di luar ...
    • Cina Factory Supply nangtung Blinds lawon Jeung harga kalapa

      Cina Factory Supply nangtung Blinds lawon Jeung harga kalapa

      Lawon blinds nangtung dingaranan sabab bilah ditunda vertikal dina rel luhur, sarta bisa kalawan bébas dimmed kénca jeung katuhu pikeun ngahontal tujuan shading.Elegan, elegan jeung garis caang.Rapih jeung singket.blinds nangtung motorized adopts struktur ayun, sarta lawon cadar nangtung bisa diputer 180 derajat.Motor bisa dipaké pikeun ngahontal dimming na retracting tina blinds ngaliwatan métode transmisi mékanis.Éta tiasa nyaluyukeun lampu jero ruangan anu dipikahoyong, ventilasi sareng ngahontal tujuan shading.

    • Blinds nangtung hipu lawon Semi-blackout 100% poliéster

      Blinds nangtung hipu lawon Semi-blackout 100% poliéster

      Lawon blinds nangtung dingaranan sabab bilah ditunda vertikal dina rel luhur, sarta bisa kalawan bébas dimmed kénca jeung katuhu pikeun ngahontal tujuan shading.Elegan, elegan jeung garis caang.Rapi sareng singket, lawon blinds nangtung ngagaduhan fungsi insulasi sora, insulasi panas, buktina Uap sareng panyalindungan ultraviolét.Gampang pikeun ngabersihan sareng henteu pernah luntur.Lingkungan jero ruangan disusun sacara harmonis.Nalika lawon blinds nangtung ditutup pikeun meungpeuk cahya panonpoé, sudut bisa disaluyukeun ngarasakeun tetempoan outdoor, nu ngagabungkeun kageulisan tur practicality.Aya loba gaya pikeun konsumén milih. Ieu cocog pikeun tempat umum kayaning kamar konferensi, kamar VIP, kantor, rumah sakit, jsb.

    • Kualitas Luhur Vertikal Blinds Lawon 100% Poliéster Pikeun Smart Home

      Kualitas Luhur Vertikal Blinds Lawon 100% Poliéster Pikeun Smart Home

      Lawon blinds nangtung dingaranan sabab bilah ditunda vertikal dina rel luhur.blinds nangtung motorized adopts struktur ayun, sarta lawon cadar nangtung bisa diputer 180 derajat.Motor bisa dipaké pikeun ngahontal dimming na retracting tina blinds ngaliwatan métode transmisi mékanis.Éta tiasa nyaluyukeun lampu jero ruangan anu dipikahoyong, ventilasi sareng ngahontal tujuan shading.Tirai nangtung listrik ngahijikeun kapraktisan, rasa jaman sareng rarasaan artistik dina hiji, kusabab kahaneutan, kaanggunan sareng kamurahan, éta parantos janten pilihan kahiji pikeun gedong kantor, lembaga pamaréntah sareng tempat umum.

    • Multi-warna lawon nangtung 100% poliéster Jeung 89mm Width

      Multi-warna lawon nangtung 100% poliéster Jeung 89mm Width

      Lawon blinds nangtung dingaranan sabab bilah ditunda vertikal dina rel luhur, sarta bisa kalawan bébas dimmed kénca jeung katuhu pikeun ngahontal tujuan shading.Pangropéa dawam sarta beberesih lawon blinds nangtung bisa dipigawé ku cara kieu: Narik blinds remen bisa ngurangan akumulasi lebu jeung skala.Dina pangropéa normal tina curtains nangtung, anjeun tiasa nganggo sikat fléksibel atawa bulu duster ngaleupaskeun lebu.Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa nganggo vacuum cleaner pikeun ngabersihan, pangaruhna bakal langkung saé.

    • Kain Blinds Vertikal Gaya Anyar 100% Poliéster Kalayan Lebar 127mm

      Kain Blinds Vertikal Gaya Anyar 100% Poliéster Kalayan Lebar 127mm

      Lawon blinds nangtung dingaranan sabab bilah ditunda vertikal dina rel luhur, sarta bisa kalawan bébas dimmed kénca jeung katuhu pikeun ngahontal tujuan shading.Kualitas lawon blinds nangtung bakal boga dampak hébat kana pamakéan hareup, jadi lamun meuli curtain nangtung, urang kudu nengetan kualitas lawon blinds nangtung.Ieu sababaraha tip pikeun mésér lawon blinds vertikal:

       

      1. Lamun produk curtain nangtung dibeuli emits a bau pungent, éta ngandung harti yén aya résidu formaldehida dina curtain nangtung sarta eta henteu dianjurkeun mésér;

       

      2.After milih warna tina curtain nangtung, eta disarankeun pikeun ngagunakeun curtain nangtung lampu-berwarna pikeun pamakéan jangka panjang sarta panangtayungan lingkungan.curtains nangtung warna lampu bisa boga formaldehida leuwih handap sarta résiko fastness warna ti curtains nangtung poék-berwarna.

    • Jaminan kualitas lawon nangtung awét 100% poliéster Semi-Blackout

      Jaminan kualitas lawon nangtung awét 100% poliéster Semi-Blackout

      Lawon blinds nangtung dingaranan sabab bilah ditunda vertikal dina rel luhur, sarta bisa kalawan bébas dimmed kénca jeung katuhu pikeun ngahontal tujuan shading.Kualitas lawon blinds nangtung bakal boga dampak hébat kana pamakéan hareup, jadi lamun meuli curtain nangtung, urang kudu nengetan kualitas lawon blinds nangtung.Ieu sababaraha tip pikeun mésér lawon blinds vertikal:

       

      Warna 1.The curtain nangtung kudu koordinasi jeung warna sakabeh kamar.Upami jati na poék dina gaya, teras curtain nangtung kedah nganggo sababaraha produk warna-warna terang, upami warna anu poék teuing bakal ngajantenkeun jalma depresi.

       

      2.The nangtung blinds lawon gaya relatif basajan, cocog pikeun sababaraha modern, basajan atawa gaya hiasan Amérika.Leuwih cocog pikeun instalasi spasi kalayan jandéla floor-to-siling.

    • Kesederhanaan Jeung Elegance Vertical Blinds Lawon Semi-blackout Pikeun Kantor

      Kesederhanaan Jeung Elegance Vertical Blinds Lawon Semi-blackout Pikeun Kantor

      Lawon blinds nangtung dingaranan sabab bilah ditunda vertikal dina rel luhur, sarta bisa kalawan bébas dimmed kénca jeung katuhu pikeun ngahontal tujuan shading.Elegan, elegan jeung garis caang.Rapi sareng singket, lawon blinds nangtung ngagaduhan fungsi insulasi sora, insulasi panas, buktina Uap sareng panyalindungan ultraviolét.Unggal genep bulan, lawon blinds nangtung kedah dipiceun pikeun beberesih sareng perawatan.Nalika ngabersihkeun, ulah nganggo pemutih, dehidrasi sareng pengeringan.Hayu lawon blinds nangtung garing sacara alami, disebutkeun tékstur lawon blinds nangtung bakal ruksak.

    • Énergi Cekap Belang Sélular nuansa lawon Pikeun Imah

      Énergi Cekap Belang Sélular nuansa lawon Pikeun Imah

      lawon nuansa sélular mangrupakeun tipe anyar tina bahan wangunan hiasan jandela panyalindungan lingkungan héjo.Desain unik ngamungkinkeun hawa pikeun disimpen dina lapisan kerung, nu ngajaga suhu jero rohangan konstan tur ngahemat biaya listrik pikeun AC.Fungsi anti-ultraviolet sareng insulasi termal sacara efektif ngajagi barang-barang rumah tangga, perlakuan anti statik, gampang dikumbah.ari disumputkeun dina lapisan kerung sarta ngabogaan penampilan sampurna.Éta langkung sederhana sareng langkung praktis dianggo tibatan langsir tradisional.

       

      Urang nawiskeun sampel bébas pikeun sakabéh konsumén, anjeun tiasa pariksa kualitas tur pilih warna langsung saméméh urutan.Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Tanpa kabel Top Down Bottom Up Honeycomb Buta lawon Blackout

      Tanpa kabel Top Down Bottom Up Honeycomb Buta lawon Blackout

      Buta sayang madu dijieun nurutkeun struktur sayang madu.Kusabab "honeycomb" ngabentuk lapisan panghalang unik, hawa tetep dina "honeycomb", nambahkeun kaunggulan nyimpen-énergi unmatched ku curtains lianna.Desain struktur "honeycomb hollow" unik tina blinds honeycomb sacara efektif ngajaga kasaimbangan suhu jero ruangan, insulates sareng tetep haneut, sareng nyiptakeun rasa kahaneutan dina usum tiris sareng tiis dina usum panas.Kain pancaran cahaya anu béda-béda, struktur honeycomb, warna, sareng metode operasi nyangking rupa-rupa pilihan sareng ngagandakeun kanyamanan bumi.

       

      Kami nawiskeun conto gratis ogé sayogi pikeun anjeun pariksa kualitas sareng pilih warna langsung sateuacan pesenan.Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami