• 10 10

    10

    10 Taun Jaminan Kualitas
  • 20 20

    20

    20 Taun Brand Diandelkeun
  • 86 86

    86

    86 Susunan Mesin Tenun Dornier
  • 1200 1200

    1200

    Langkung ti 1200 Pola & Warna

FREE SAMPEL lawon leuwih ti 650 POLA

Pikeun nyumponan kabutuhan pasar régional

about

rencana distributor lawon

$0

  • 125 Pola

    Kain Tabir Surya

  • 55 Pola

    Sunscreen Zebra lawon

  • 171 Pola

    Poliéster zebra lawon

  • 125 Pola

    Poliéster Semi-Blackout lawon

  • 120 Pola

    Poliéster Blackout lawon

  • 64 Pola

    Fiberglass Blackout lawon

Tentang Kami

Groupeve CO., LTD

Groupeve mangrupikeun perusahaan manufaktur lawon sunshade kreatif anu ngahijikeun desain, R&D sareng penjualan. Datang sareng Premium System, perusahaan anu kasohor kantos.

Tambih deui
video video

Skenario aplikasi

  • Window & Door Screens
    SUNETEX® HOTEL

    Layar Jandela & Panto

    Jalma di kantor resep boga cahaya panonpoe sanajan tina jandela jeung view pangalusna, airflow, UV-perlindungan, manggihan jandéla sampurna jeung panto lawon surya pikeun minuhan kabutuhan Anjeun, Sunetex lawon sunscreen dijieun kalayan orat vinyl-coated atanapi poliéster benang, nu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun pasar anjeun kalayan penjualan langsung pabrik.
    diajar deui
  • Sunetex Interior Solar Control Fabrics
    SUNETEX® VILLA

    Sunetex Interior Solar Control lawon

    Groupeve nawiskeun lawon Sunscreen kualitas pangsaéna pikeun jandéla, panto, sareng blinds seleting luar, anu nyayogikeun kasaimbangan cahaya, aliran hawa, kanyamanan, sareng kageulisan anu sampurna, ngajantenkeun aranjeunna janten solusi panutup jandela anu idéal pikeun rohangan padumukan sareng komersil, sareng blind roller motorized. , Anjeun bakal ngarasa bisa ngadalikeun dunya.
    diajar deui
  • Increase Your Daytime Privacy
    SUNETEX® KANTOR

    Ningkatkeun Privasi Daytime Anjeun

    Perawatan jandela privasi mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun nambihan privasi siang anu langkung ageung ka bumi atanapi kantor. Manggihan lawon unggul kalawan desain anyar, kami nawiskeun leuwih ti 950pola pikeun ngumpulkeun. Ngagedekeun bisnis pikeun penjualan aplikasi interior sareng luar anjeun.
    diajar deui
  • Make Your Home More Comfortable
    SUNETEX® RUMAH

    Jieun Imah Anjeun Leuwih Nyaman

    Upami anjeun hoyong milarian bahan lawon roller blinds jaminan kualitas 10 taun ti pabrik Cina, ngagedekeun penjualan pasar perawatan jandela domestik anjeun. Kain sun-control Sunetex idéal pikeun sadaya aplikasi bumi sareng padumukan klien anjeun kalayan harga anu kompetitif.
    diajar deui

News panganyarna

  • Newly made cord weight from Groupeve!

    beurat tali anyar dijieun ...

    08 Désémber 21
    Di dieu urang ngan réngsé produksi 4000 buah ari beurat V-006-22 pikeun klien Malayan, klien ieu utamana ngalakukeun ngaropéa percetakan beus ...
  • What fabrics from Groupeve are slways in stock?

    Kain naon tina Grou...

    26 Nov, 21
    Munggaran sadaya, kami henteu pabrik anu ngajual fabrics dieusian asalna, kami ngaropéa pabrik, nalika klien boga kaperluan fabrics, urang cu ...
  • What will it be to combine sunscreen with zebra fabric?

    Naon anu bakal janten com ...

    26 Nov, 21
    Lawon zebra tabir surya didamel tina pvc sareng poliéster, gaduh sadayana kauntungan tina tabir surya sapertos tingali, gampang dibersihkeun, umur panjang, ...
Ngahiji sareng Kami

2021 Kami salawasna dina jalan.

Ménta cutatan

Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami