• spanduk
  • Kain Zebra

     lawon zebra poliéster

     

    Kain Zebraogé katelah lawon blinds sheer, lawon rainbow blinds, lawon roller blinds dimming, sarta lawon roller blinds lapisan ganda atawa lawon roller blinds ganda., asalna di Koréa Kidul sarta ogé pohara populér sacara internasional.Ieu'sa jenis lawonteu ngan ngagabungkeun kaunggulan lawon sarta bolong, tapi ogé integrates fungsi venetian blinds, roller blinds sartarOman blinds.Hal ieu loba dipaké di imah, hotél, réstoran, villas, wangunan kantor luhur-tungtung jeung tempat séjén.

    lawon zebra sunetex

     

    spésifikasi 

     

    merek Seires Ngaran barang Lebar Beurat Fitur
    SUNETEX® S1 100% Poliéster Zebra Lawon 2,6m / 3m 120gsm Semi-blackout
    S5 100% Poliéster Zebra Lawon 3m 140gsm Semi-blackout
    S10 100% Poliéster Zebra Lawon 3m 230gsm Pareum
    S12 100% Poliéster Zebra Lawon 3m 170gsm Semi-blackout
    S13 100% Poliéster Zebra Lawon 2,6m / 3m 185gsm Semi-blackout
    S15 100% Poliéster Zebra Lawon 3m 180gsm Semi-blackout
    SK1 100% Poliéster Zebra Lawon 3m 75gsm Semi-blackout
    SK2 100% Poliéster Zebra Lawon 3m 140gsm Semi-blackout
    SK3 100% Poliéster Zebra Lawon 3m 100gsm Semi-blackout
    SK7 100% Poliéster Zebra Lawon 3m 145gsm Semi-blackout
    SK8 100% Poliéster Zebra Lawon 3m 200gsm Pareum
    SK9 100% Poliéster Zebra Lawon 3m 165gsm Pareum
    SK10 100% Poliéster Zebra Lawon 3m 160gsm Pareum
    SK15 100% Poliéster Zebra Lawon 3m 150gsm Semi-blackout
    SK20 100% Poliéster Zebra Lawon 3m 170gsm Pareum
    SK21 100% Poliéster Zebra Lawon 3m 115gsm Semi-blackout
    TP6 100% Poliéster Shangri-la Lawon 3m 200gsm Semi-blackout
    TP8 100% Poliéster Shangri-la Lawon 3m 210gsm Semi-blackout
    TP9 100% Poliéster Shangri-la Lawon 3m 300gsm

    Pareum

    W2 100% Poliéster Verman lawon 3m 190gsm

    Semi-blackout

    W9 100% Poliéster Verman lawon 3m 480gsm Pareum
    KM1 100% Poliéster Zebra Lawon 3m 130gsm Semi-blackout
    KM2 100% Poliéster Zebra Lawon 3m 125gsm Semi-blackout

     

    Panas-ngajual Warna   

     

    kain zebra 2

     

    Naha Milih Kami?

     

    lawon zebra

     

    1. Urang boga kadali kualitas paling ketat, nu fabrics bisa 100% dipaké.
    2. pintonan hadé
    a.Beungeut datar & rapih, warna éndah, teu aya cacad, lawonna tiasa murag sacara alami, teu aya curling di tepi sanaos panjang panjang.
    b.Benang poliéster téh 100% anyar, sarta sakabeh diimpor ti Honeywell, nu kakuatan tinggi laju putus low, mastikeun euweuh cacad.
    3. lawon kami téh sehat sarta ramah-eco.
    4. Simkuring gaduh 86 susunan Dornier anyaman mesin (impor), jadi aya efisiensi produksi tinggi.

    lawon roller blind

     

    Sertipikat & Tés   

     

    1. Warna fastness: Kelas 8, (ISO105B02)
    2. tés SGS
    3. Oeko-Tex Standar 100 tés
    4. tés BIOSAN
    5. sertipikat REACH

    sertipikat lawon sunscreen

     

    Bungkusan & Pangiriman

     

    1. ogé diatur lawon;
    2. Dina polybags insided packing;
    3. Luar dina tube kertas packing kuat;
    4. Ukuran Paket:

    • 2,6m rubak: 2,75m * 0,19m * 0,19m
    • 3m rubak: 3,2m * 0,2m * 0,2m

     

    lawon sunscreen groupeve

     

    • Ngaropéa Fashionable Roller Blinds zebra lawon 100% poliéster

      Ngaropéa Fashionable Roller Blinds zebra lawon 100% poliéster

      Zebra blinds, ogé katelah rainbow blinds, dimming blinds, ganda-lapisan roller blinds, beurang jeung peuting blinds, jeung sajabana, asalna di Koréa Kidul sarta ogé pohara populér sacara internasional.

       

      Mibanda rarasaan tilu diménsi kuat sarta pohara haneut.Ieu jenis lawon teu ukur ngagabungkeun kaunggulan lawon sarta bolong, tapi ogé integrates fungsi blinds venetian, roller blinds na blinds Romawi. Hal ieu loba dipaké di imah, hotél, réstoran, villas, wangunan kantor tinggi-tungtung jeung lianna. tempat-tempat.Kami gaduh pangalaman langkung ti 16 taun pikeun ngadamel lawon zebra anu éndah sareng kualitas luhur.

    • Tape tangga kualitas luhur Verman Blinds lawon 100% poliéster

      Tape tangga kualitas luhur Verman Blinds lawon 100% poliéster

      Lawon buta Verman mangrupikeun desain énggal anu ngagabungkeun layar lawon, layar jandela sareng buta Venetian.Cai mibanda fungsi shading jeung hiasan tina curtain nu.Sarta eta loba dipaké di kantor, imah, hotél, pabrik jeung kasempetan séjén.Groupeve Verman lawon buta bisa mawa anjeun rasa infinitely deukeut ka alam, rileks jeung senang, ogé bisa mawa anjeun rarasaan keur sepi tur keur di paradise a.Ieu bisa dibagi kana semi-blackout verman blinds lawon sarta blackout verman blinds blackout lawon.

       

      Bahan lawon verman blinds nyaéta 100% poliéster.Urang nawiskeun sampel bébas pikeun sakabéh konsumén, anjeun tiasa pariksa kualitas tur pilih warna langsung saméméh urutan.Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Awét tangga pita Verman Blinds lawon 100% blackout

      Awét tangga pita Verman Blinds lawon 100% blackout

      Lawon buta Verman mangrupikeun desain énggal anu ngagabungkeun layar lawon, layar jandela sareng buta Venetian.Cai mibanda fungsi shading jeung hiasan tina curtain nu.Sarta eta loba dipaké di kantor, imah, hotél, pabrik jeung kasempetan séjén.Groupeve Verman lawon buta bisa mawa anjeun rasa infinitely deukeut ka alam, rileks jeung senang, ogé bisa mawa anjeun rarasaan keur sepi tur keur di paradise a.Ieu bisa dibagi kana semi-blackout verman blinds lawon sarta blackout verman blinds blackout lawon.

       

      Bahan lawon verman blinds nyaéta 100% poliéster.Urang nawiskeun sampel bébas pikeun sakabéh konsumén, anjeun tiasa pariksa kualitas tur pilih warna langsung saméméh urutan.Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Desain anyar borongan tangga pita Verman Blinds lawon Blackout

      Desain anyar borongan tangga pita Verman Blinds lawon Blackout

      Lawon buta Verman mangrupikeun desain énggal anu ngagabungkeun layar lawon, layar jandela sareng buta Venetian.Cai mibanda fungsi shading jeung hiasan tina curtain nu.Sarta eta loba dipaké di kantor, imah, hotél, pabrik jeung kasempetan séjén.Groupeve Verman lawon buta bisa mawa anjeun rasa infinitely deukeut ka alam, rileks jeung senang, ogé bisa mawa anjeun rarasaan keur sepi tur keur di paradise a.Ieu bisa dibagi kana semi-blackout verman blinds lawon sarta blackout verman blinds blackout lawon.

       

      Bahan lawon verman blinds nyaéta 100% poliéster.Urang nawiskeun sampel bébas pikeun sakabéh konsumén, anjeun tiasa pariksa kualitas tur pilih warna langsung saméméh urutan.Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Desain modern Verman Blinds lawon 100% poliéster

      Desain modern Verman Blinds lawon 100% poliéster

      Lawon buta Verman mangrupikeun desain énggal anu ngagabungkeun layar lawon, layar jandela sareng buta Venetian.Cai mibanda fungsi shading jeung hiasan tina curtain nu.Sarta eta loba dipaké di kantor, imah, hotél, pabrik jeung kasempetan séjén.Groupeve Verman lawon buta bisa mawa anjeun rasa infinitely deukeut ka alam, rileks jeung senang, ogé bisa mawa anjeun rarasaan keur sepi tur keur di paradise a.Ieu bisa dibagi kana semi-blackout verman blinds lawon sarta blackout verman blinds blackout lawon.

       

      Bahan lawon verman blinds nyaéta 100% poliéster.Urang nawiskeun sampel bébas pikeun sakabéh konsumén, anjeun tiasa pariksa kualitas tur pilih warna langsung saméméh urutan.Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Harga Murah Zebra Blinds Lawon Sareng Warna Polos

      Harga Murah Zebra Blinds Lawon Sareng Warna Polos

      Kain Blinds Zebra

      Kain zebra blinds ogé katelah lawon blinds sheer, lawon katumbiri katumbiri, lawon blinds roller dimming, sareng lawon blinds roller dua lapis atanapi lawon blinds roller ganda, asalna di Koréa Kidul sareng populer pisan sacara internasional.Ieu jenis lawon teu ukur ngagabungkeun kaunggulan lawon sarta bolong, tapi ogé integrates fungsi blinds venetian, roller blinds na blinds Romawi. Hal ieu loba dipaké di imah, hotél, réstoran, villas, wangunan kantor tinggi-tungtung jeung lianna. tempat-tempat.

      Dibandingkeun sareng kalolobaan lawon zebra blinds di pasar, penampilan lawon blinds zebra Groupeve langkung saé, sareng operasina langkung saderhana.

      Wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun FREE SAMPEL & QUOTE!

      Judy Jia +8615208497699

      business@groupeve.com

    • Fashionable Anyar Style Triple Lapisan Shangri-La lawon Semi-blackout

      Fashionable Anyar Style Triple Lapisan Shangri-La lawon Semi-blackout

      blinds Shangri-La (ogé katelah blinds sheer) mangrupakeun jenis blinds-kontrol cahaya, nu boga sapasang cadar paralel kalawan sababaraha wilah.Nalika blinds ditutup, wilah dasarna sajajar jeung sapasang lambar, sarta lamun dibuka, wilah ngalegaan ka posisi substansi jejeg sapasang lambar.Di antarana, lambaran sareng bolong dihijikeun ku tékstil atanapi prosés anu sanés.Nalika sadayana kabuka, dua lapisan tulle jejeg sareng sajajar.Dina waktu ieu, lampu bakal ngurangan nalika ngaliwatan jangkungna hiji sisi benang.Terus nyaluyukeun jangkungna curtains, blinds bakal gulung nepi sapanjang sumbu luhur.

       

      Hal ieu loba dipaké di imah, hotél, réstoran, villas, wangunan kantor tinggi-tungtung jeung tempat séjén.Pikeun lawon blinds Shangri-La, rubak anu urang damel nyaéta 3m, sareng bahanna 100% poliéster.

    • Home Decor Verman Blinds lawon Semi-blackout

      Home Decor Verman Blinds lawon Semi-blackout

      lawon buta Verman mangrupa produk ditingkatkeun tina Shangri-La lawon buta, ngagabungkeun layar lawon, layar jandela jeung buta Venetian.Cai mibanda fungsi shading jeung hiasan tina curtain nu, nu ngajadikeun eta pilihan idéal pikeun ngajaga privasi tur kadalikeun cahaya.Groupeve verman lawon buta bisa mawa anjeun rasa infinitely deukeut ka alam, rileks jeung senang, ogé bisa mawa anjeun rarasaan keur sepi tur keur di paradise a.

       

      Lawonna nganggo benang khusus sareng ngalaman perlakuan setting suhu luhur, anu awét sareng henteu lepas.Bahan lawon verman blinds nyaéta 100% poliéster.Urang nawiskeun sampel bébas pikeun sakabéh konsumén, anjeun tiasa pariksa kualitas tur pilih warna langsung saméméh urutan.Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • 2020 Gaya Anyar Verman Blinds Lawon Lebar 3m Pikeun Kantor

      2020 Gaya Anyar Verman Blinds Lawon Lebar 3m Pikeun Kantor

      Lawon buta Verman mangrupikeun produk anu ditingkatkeun tina lawon buta Shangri-La.Ieu mah ngan ukur nahan pangaruh kasaput halimun tina jilbab tina lawon buta Shangri-La, tapi ogé boga gaya fashion basajan tina blinds venetian.Desain webbing kabuka tina lawon buta verman merenah pikeun panyabutan lebu sapopoé, descaling jeung karya beberesih lianna.Lawon buta Groupeve Verman mangrupikeun pilihan idéal pikeun proyék blinds bumi anjeun.Lawonna nganggo benang khusus sareng ngalaman perlakuan setting suhu luhur, anu awét sareng henteu lepas.

       

      Pangropéa sareng beberesih lawon blinds zebra Groupeve nyaéta kieu:

      1. Nyeuseup vakum sarta ngaleupaskeun lebu.

      2. Paké lawon lemes atawa bolu moistened kalawan cai haneut pikeun ngusap curtains salila ngaleupaskeun / sterilization lebu.Upami diperlukeun, detergents hampang bisa ditambahkeun.Ngusap gently pikeun nyegah wrinkling atawa ngaruksak lawon.Ngusap tiasa ngajantenkeun curtain langkung bersih.

      3. Paké beusi uap pikeun menyemprot dina posisi ngeunaan 10 cm jauh ti curtain lawon, nu bisa boga pangaruh panyabutan lebu / sterilization.

    • Cina Factory Supply Silhouette Blinds lawon 100% poliéster

      Cina Factory Supply Silhouette Blinds lawon 100% poliéster

      Lawon buta Silhouette mangrupikeun produk anu ditingkatkeun tina lawon buta Shangri-La, éta mangrupikeun pilihan pikeun ngajaga privasi sareng kontrol cahaya.Sabeulah ditunda antara dua lapisan layar.Nalika buta dibuka, tetempoan menawan bisa ditempo ngaliwatan layar, sarta cahaya asup ka kamar ogé disaring jadi lemes;nalika buta ditutup, anjeun tiasa mastikeun privasi pribadi bari highlights bentuk lemes elegan tina buta Shangri-La.

       

      Dina kecap, lawon blinds silhouette urang teh pilihan pangalusna pikeun pabrik blinds atawa wholesalers.Urang tiasa nawiskeun sampel bébas tina silhouette blinds lawon pikeun konsumén urang.Sarta unggal roll lawon katumbiri blinds kudu lulus uji kualitas saméméh pengiriman barang.

    • Desain anyar Elegan Silhouette Blinds lawon 100% Blackout

      Desain anyar Elegan Silhouette Blinds lawon 100% Blackout

      Lawon buta Silhouette mangrupikeun desain énggal anu ngagabungkeun layar lawon, layar jandela sareng buta Venetian.Cai mibanda fungsi shading jeung hiasan tina curtain nu.

      Pangropéa sareng beberesih lawon blinds zebra Groupeve nyaéta kieu:

      1. Ultrasonic beberesih ngajadikeun lawon sakumaha caang sakumaha anyar.

      2. Nyeuseup vakum sarta ngaleupaskeun lebu.

      3. Ngusap beberesih nyaéta pikeun ngahontal beberesih jero, mangga nganggo vacuum cleaner kalawan sirah sikat mun gently vakum.Anjeun oge bisa make dryer bulu (teu disetel ka panas) pikeun niup kaluar lebu dina hiasan jandela.

       

      lawon blinds silhouette kami mangrupa pilihan pangalusna pikeun pabrik blinds atawa wholesalers.Urang tiasa nawiskeun sampel bébas tina silhouette blinds lawon pikeun konsumén urang.Sarta unggal roll lawon katumbiri blinds kudu lulus uji kualitas saméméh pengiriman barang.

    • Harga pabrik Verman Blinds lawon Semi-Blackout

      Harga pabrik Verman Blinds lawon Semi-Blackout

      Lawon blinds Verman mangrupikeun produk anu ditingkatkeun tina lawon buta Shangri-La, éta mangrupikeun desain énggal anu ngagabungkeun layar lawon, layar jandela sareng buta Venetian.Cai mibanda fungsi shading jeung hiasan tina curtain nu.Sarta eta loba dipaké di kantor, imah, hotél, pabrik jeung kasempetan séjén.Éta mangrupikeun pilihan pikeun ngajaga privasi sareng ngontrol cahaya.

       

      Bahan lawon verman blinds nyaéta 100% poliéster.Panjang gulungan anu 30m, sareng bungkusan mangrupikeun tabung kertas anu kuat per gulung.Urang nawiskeun sampel bébas pikeun sakabéh konsumén, anjeun tiasa pariksa kualitas tur pilih warna langsung saméméh urutan.Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami