• banner
  • Lawon Zebra

    • 2020 New Style Verman Blinds Fabric 3m Width For Office

      2020 Gaya Anyar Verman Blinds lawon 3m Lebar Kanggo Kantor

      Lawon buta Verman mangrupikeun produk anu ditingkatkeun tina lawon buta Shangri-La. Éta henteu ngan ukur ngajaga pangaruh kabur tina jilbab lawon Shangri-La, tapi ogé ngagaduhan gaya pantun sederhana tina tirai venetian. Desain webbing kabuka tina lawon verman blind merenah pikeun ngaleungitkeun debu sapopoé, turun sareng damel beberesih sanés. Lawon buta Groupeve Verman mangrupikeun pilihan anu cocog pikeun proyek blinds bumi anjeun. Lawonna nganggo benang khusus sareng ngalaman suhunan suhu luhur, anu awét sareng henteu lepas.

       

      Pangropéa sareng beberesih lawon zébra Groupeve nyaéta sapertos dihandap:

      1. Nyeuseup vakum sareng ngaleupaskeun lebu.

      2. Anggo kaén anu lembut atanapi bolu dibasuhkeun ku cai haneut kanggo ngusap hordéng nalika dicabut lebu / disterilisasi. Upami diperlukeun, deterjen hampang tiasa ditambih. Usap lembut kanggo nyegah kerutan atanapi ngarusak lawon. Ngusap tiasa ngadamel lawon langkung bersih.

      3. Anggo beusi uap pikeun nyemprot dina posisi sakitar 10 cm tina tirai lawon, anu tiasa pangaruh tina ngaleungitkeun debu / sterilisasi.

    • China Factory Supply Silhouette Blinds Fabric 100% Polyester

      Pabrik Pabrik Cina Silhouette Blinds Fabric 100% Polyester

      Lawon buta siluét mangrupikeun produk anu ditingkatkeun tina lawon buta Shangri-La, éta mangrupikeun pilihan pikeun ngajaga privasi sareng lampu kontrol. Sabeulahna ditunda di antara dua lapisan layar. Nalika buta dibuka, pemandangan anu menawan tiasa ditingali ngalangkungan layar, sareng lampu anu lebet kana rohangan ogé disaring janten langkung lemes; nalika buta ditutup, anjeun tiasa mastikeun privasi pribadi bari nyorot bentuk lemes elegan tina buta Shangri-La.

       

      Dina hiji kecap, lawon silhouette blinds urang mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun pabrik blinds atanapi grosir. Urang tiasa nawiskeun sampel gratis lawon siluét blinds pikeun konsumén urang. Sareng tiap gulungan lawon blinds lawon kedah lulus tés kualitas sateuacan dikirim.

    • Durable Ladder Tape Shangri-La Blinds Fabric 100% Blackout

      Tape Tangga Tahan Lama Shangri-La Blinds lawon 100% Blackout

      Ladder tape shangri-la blinds lawon mangrupikeun produk anu ditingkatkeun tina lawon buta Shangri-La. Éta henteu ngan ukur ngajaga pangaruh kabur tina jilbab lawon Shangri-La, tapi ogé ngagaduhan gaya pantun sederhana tina tirai venetian. Groupeve Ladder tape shangri-la blinds lawon tiasa nyandak anjeun perasaan tanpa wates caket alam, santai sareng bagja, ogé tiasa masihan anjeun perasaan sepi sareng aya di surga. Éta kabagi kana pita semi-blackout tape shangri-la lawon blind and blackout ladder tape shangri-la blind blind.

       

      Bahan tina Ladder tape shangri-la lawon buta nyaéta 100% poliéster. Kami nawiskeun sampel gratis kanggo sadaya pelanggan, anjeun tiasa mariksa kualitas sareng milih warna langsung sateuacan mesen. Naon deui, lawon urang euyeub warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Modern Design Verman Blinds Fabric 100% Polyester

      Desain Modern Verman Blinds lawon 100% Poliéster

      Lawon Verman buta nyaéta desain anyar anu ngagabungkeun layar lawon, layar jandela sareng buta venetian. Éta ngagaduhan fungsi ngiuhan sareng hiasan hordéng. Sareng éta seueur dianggo di kantor, bumi, hotél, pabrik sareng acara anu sanés. Lawon buta Groupeve Verman tiasa nyandak anjeun perasaan anu caket sareng alam, santai sareng bageur, ogé tiasa masihan anjeun perasaan sepi sareng aya di surga. Éta tiasa dibagi kana semi-blackout verman blinds lawon sareng blackout verman blinds blackout lawon.

       

      Bahan lawon verman blinds nyaéta 100% poliéster. Kami nawiskeun sampel gratis kanggo sadaya pelanggan, anjeun tiasa mariksa kualitas sareng milih warna langsung sateuacan mesen. Naon deui, lawon urang euyeub warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • New Design Elegant Silhouette Blinds Fabric 100% Blackout

      Desain Anyar Elegan Silhouette Blinds lawon 100% Blackout

      Lawon buta siluét mangrupikeun rarancang anu énggal anu ngagabungkeun layar lawon, layar jandela sareng buta venetian. Éta ngagaduhan fungsi ngiuhan sareng hiasan hordéng.

      Pangropéa sareng beberesih lawon zébra Groupeve nyaéta sapertos dihandap:

      1. beberesih ultrasonik ngajadikeun lawon sakumaha caang sakumaha anyar.

      2. Nyeuseup vakum sareng ngaleupaskeun lebu.

      3. Ngusap beberesih nyaéta pikeun ngahontal beberesih anu jero, punten nganggo vacuum cleaner ku sikat sirah kana vakum lembut. Anjeun ogé tiasa nganggo alat pengering rambut (henteu disetél kana panas) pikeun niup lebu dina hiasan jandela.

       

      Lawon silhouette blinds kami mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun pabrik blinds atanapi wholesalers. Urang tiasa nawiskeun sampel gratis lawon siluét blinds pikeun konsumén urang. Sareng tiap gulungan lawon blinds lawon kedah lulus tés kualitas sateuacan dikirim.

    • New Design Wholesale Ladder Tape Shangri-La Blinds Fabric Blackout

      Desain Anyar Grosir Tape Ladder Shangri-La Blinds lawon Blackout

      Ladder tape shangri-la blinds lawon mangrupikeun produk anu ditingkatkeun tina lawon buta Shangri-La, éta mangrupikeun pilihan pikeun ngajaga privasi sareng lampu kontrol. Kain tangga tangga Groupeve shangri-la lawon buta tiasa nyandak anjeun raos teu aya watesna caket alam, santai sareng bagja, ogé tiasa masihan anjeun raos sepi sareng aya di surga. Ieu mangrupikeun pilihan anu cocog pikeun proyek blinds bumi anjeun. Lawonna nganggo benang khusus sareng ngalaman suhunan suhu luhur, anu awét sareng henteu lepas.

       

      Panjang gulungna 30m, sareng bungkusna nyaéta tabung kertas anu kuat per gulung. Kami nawiskeun sampel gratis kanggo sadaya pelanggan, anjeun tiasa mariksa kualitas sareng milih warna langsung sateuacan mesen. Naon deui, lawon urang euyeub warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Factory Price Verman Blinds Fabric Semi-Blackout

      Harga Pabrik Verman Blinds lawon Semi-Blackout

      Verman blinds lawon mangrupikeun produk anu diénggalan tina lawon buta Shangri-La, éta mangrupikeun rarancang anu énggal anu ngagabungkeun layar lawon, layar jandela sareng buta venetian. Éta ngagaduhan fungsi ngiuhan sareng hiasan hordéng. Sareng éta seueur dianggo di kantor, bumi, hotél, pabrik sareng acara anu sanés. Mangrupikeun pilihan pikeun ngajaga privasi sareng lampu kontrol.

       

      Bahan lawon verman blinds nyaéta 100% poliéster. Panjang gulungna 30m, sareng bungkusna nyaéta tabung kertas anu kuat per gulung. Kami nawiskeun sampel gratis kanggo sadaya pelanggan, anjeun tiasa mariksa kualitas sareng milih warna langsung sateuacan mesen. Naon deui, lawon urang euyeub warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • High Quality Ladder Tape Shangri-La Blinds Fabric 100% Polyester

      Pita Tangga Berkualitas Tinggi Shangri-La Blinds Fabric 100% Polyester

      Ladder tape shangri-la blinds lawon mangrupikeun desain anu énggal-énggal anu ngagabungkeun layar lawon, layar jandela sareng buta venetian. Éta ngagaduhan fungsi ngiuhan sareng hiasan hordéng. Sareng éta seueur dianggo di kantor, bumi, hotél, pabrik sareng acara anu sanés. Mangrupikeun pilihan pikeun ngajaga privasi sareng lampu kontrol. Nalika buta dibuka, pemandangan anu menawan tiasa ditingali ngalangkungan layar, nalika buta ditutup, anjeun tiasa mastikeun privasi pribadi.

       

      Lawonna nganggo benang khusus sareng ngalaman suhunan suhu luhur, anu awét sareng henteu lepas. Sareng bahan pita tangga shangri-la blinds lawon nyaéta 100% poliéster. Kami nawiskeun sampel gratis kanggo sadaya pelanggan, anjeun tiasa mariksa kualitas sareng milih warna langsung sateuacan mesen. Naon deui, lawon urang euyeub warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Home Decor Verman Blinds Fabric Semi-blackout

      Hiasan Bumi Verman Blinds lawon Semi-blackout

      Lawon buta Verman mangrupakeun produk ditingkatkeun tina lawon buta Shangri-La, ngagabungkeun layar lawon, layar jandela jeung buta Venetian. Éta ngagaduhan fungsi ngiuhan sareng hiasan hordéng, anu ngajantenkeun pilihan anu ideal pikeun ngajaga privasi sareng lampu kontrol. Lawon buta Groupeve verman tiasa nyandak anjeun perasaan sajajalan caket alam, santai sareng bageur, ogé tiasa nyandak anjeun perasaan sepi sareng aya di surga.

       

      Lawonna nganggo benang khusus sareng ngalaman suhunan suhu luhur, anu awét sareng henteu lepas. Bahan lawon verman blinds nyaéta 100% poliéster. Kami nawiskeun sampel gratis kanggo sadaya pelanggan, anjeun tiasa mariksa kualitas sareng milih warna langsung sateuacan mesen. Naon deui, lawon urang euyeub warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • 2020 New Style Triple Layer Fabric Semi-Blackout

      2020 Gaya Anyar Triple Lapisan Lawon Semi-Hideung

      Kelompok lapisan triple lapisan unik dina tékstur sareng penampilan anu saé. Nyambungkeun lawon horizontal antara dua lapisan lawon hégar tiasa ngajagi kamar lemes. Hurungkeun sabeulah pikeun nyaluyukeun inténsitas cahaya. Lawon tékstur unik tiasa ngajaga warna konsisten pikeun lila. Ngiuhan kuat. Reresihan lawon ultrasonik tiasa dianggo pikeun ngajantenkeun lawonna katingalieun siga anyar.

       

      Numutkeun karakteristik lawon triple layer, éta tiasa dibagi kana lawon semi-blackout triple layer sareng blackout triple layer lawon. Bahan lawon triple layer nyaéta 100% poliéster. Groupeve gaduh langkung ti 16 taun pangalaman pikeun ngadamel lawon lapisan anu éndah sareng luhur.

    • Customized Fashion Shangri-La Blind Fabric Semi-Blackout

      Desain Pantun Shangri-La Blind Fabric Semi-Blackout

      Shangri-La blinds mangrupikeun desain anu anyar pikeun ngagabungkeun tirai listrik, layar jandela, blinds venetian sareng blind blinds. Shangri-La blinds di pasar kedah ngabandingkeun dua atribut kelas beurat: kajelasan sareng kelonggaran. Kajelasanana biasana ditingali dina kandelna, struktur sareng bahan tina benang dina bagian bolong. Nalika buta-jelas Shangri-La buta dibuka, lampu anu nembus ka rohangan langkung seueur sareng lemes; nalika éta ditutup, éta ogé tiasa nyumputkeun privasi ogé. Darajat ujung leupas utamina digambarkan dina tingkat polimérisasi tina bolong sareng bagian padet tina benang.

       

      Lawon Groupeve shangri-La blinds kualitas luhur tiasa tahan tarik kakuatan hébat, sareng moal ngahasilkeun burrs langkung beurat dina panggunaan sapopoé. Ringkesna, nalika milih lawon, punten perhatoskeun kualitasna, nembé anjeun tiasa milih lawon shangri-la blinds anu nyugemakeun, raoseun, sareng tiasa dipercaya.

    • Durable Shangri-La Blind Fabric Semi-blackout

      Lawon Shangri-La Blind Semi-blackout

      Shangri-La blinds mangrupikeun desain anu anyar pikeun ngagabungkeun tirai listrik, layar jandela, blinds venetian sareng blind blinds. Kahirupan jasa lawon Shangri-La blinds relatif panjang, tahan ka suhu luhur sareng tiis handap kusabab atributna nyalira. Dasarna, masalah umur hirup dikirangan kusabab suhu anu handap henteu kajantenan di daérah anu gaduh sinar matahari anu lami atanapi suhu usum salju anu handap. Ku cara kieu, umur palayanan tina Shangri-La diperpanjang pisan.

       

      Upami lingkungan jero ruangan anu saé, salian ti ragrag sadidinten sareng ngabersihkeun sakedik lebu kana lawon, dasarna tiasa ngahontal pangaruh langkung ti 10 taun panggunaan.

       

      Lawon Groupeve shangri-La blinds kualitas luhur tiasa tahan tarik kakuatan hébat, sareng moal ngahasilkeun burrs langkung beurat dina panggunaan sapopoé. Ringkesna, nalika milih lawon, punten perhatoskeun kualitasna, nembé anjeun tiasa milih lawon shangri-la blinds anu nyugemakeun, raoseun, sareng tiasa dipercaya.

    1234 Teras> >> Halaman 1/4