• banner
  • Lawon Roller Blinds

    • Blinds Manufacturer Roller Blinds Semi Blackout Fa

      Blinds Produsén Roller Blinds Semi Blackout Fa

      Sunetex Semi Blackout Roller Blind Fabric didamel tina 100% poliéster kalayan kualitas luhur sareng karakter anu saé. Kalayan cara nutupan lem warna rupa ganda anu janten pangaruh anu saé pikeun ngajaga lampu sareng perlindungan privasi pribadi. Bahan poliéster kualitas saé tiasa ngajantenkeun awét, henteu kapang, henteu ngengat, teu aya deformasi, teu aya jalur saatos lami dianggo.

       

      Sunetex Roller Blind Blackout Fabric kalintang populer di kalangan konsumén urang, éta ngagaduhan tingkat pameseran anu tinggi. Produk kami aya dina kualitas anu saé sareng harga anu nguntungkeun. Kami gaduh MOQ anu rendah pikeun anjeun. Janten, henteu paduli kuantitas anjeun ageung atanapi alit, urang tiasa bisnis sareng anjeun. Kalayan kualitas anu saé sareng jasa pangsaéna, kami yakin kami tiasa janten panyadia anu kuat pikeun anjeun. Sareng pikeun kerjasama munggaran urang, urang tiasa nawiskeun sampel gratis ka anjeun pikeun mariksa kualitas sareng warnana.

    • China Decor Privacy Roller Blind Fabric Semi blackout

      China Decor Privacy Roller Blind Fabric Semi blackout

      Sunetex Jacquard Semi-Blackout Roller Blinds lawon kalapa kalapa pisan. Éta geulis tur fashion. Kalayan metoda palapis beuleum ganda, produk kami semi-hideung. Lawon kami tembus, anu tiasa ngajantenkeun lampu kamar anjeun. Disagigireun anjeun tiasa ningali pemandanganna sabab hideung semu hideung. Kami gaduh sababaraha jinis lawon pikeun pilihan anjeun. Sadaya produk kami aya dina kualitas anu saé sareng harga anu lumayan.

       

      Produk urang ngaraosan tingkat pameseran anu tinggi diantara produk urang. Kami produsén profésional dina lawon blinds. Kami gaduh MOQ leutik, upami pesen anjeun ageung, kami bakal ngatur produksi pikeun anjeun, éta peryogi ngeunaan 30 dinten kanggo ngahasilkeun éta. Upami pesenan anjeun alit, tong hariwang, kami gaduh saham biasa pikeun barang jual panas. Kami kalapa dina barang logistik. Kami tiasa nawiskeun sampel gratis pikeun anjeun pikeun mariksa kualitas sareng warnana.

    • Motorized Window Shutters Blinds Fabric

      Jandéla Muter Shutters Blinds lawon

      Sunetex bermotor Jandela Shutters Blinds lawon didamel tina poliéster dina kualitas alus. Produk réngsé ogé mangrupikeun bisnis utama urang. Kami gaduh sababaraha warna sareng lebar anu béda pikeun pilihan anjeun. Unggal item ngagaduhan penampilan anu saé sareng kualitas anu saé. Lawon kami tahan minyak sareng tahan cai, gampang dibersihkeun, garing sakali digosok. Sareng ngagaduhan kamampuan anu saé dina ngiuhan sareng ngagaduhan pangaruh ventilasi anu saé. Cocog kanggo panggunaan bumi sareng kantor.

       

      Sunetex bermotor Jandela Shutters Blinds lawon mangrupakeun salah sahiji blinds buta kami. Éta tiasa ngajaga lingkungan anu sepi pikeun anjeun. Kami nawiskeun garansi 10 taun kanggo masing-masing barang kami. Sareng kanggo kerjasama anu munggaran, urang tiasa nawiskeun sampel ka anjeun. Kami gaduh MOQ leutik, upami pesen anjeun ageung, kami bakal ngatur produksi pikeun anjeun, éta peryogi ngeunaan 30 dinten kanggo ngahasilkeun éta. Upami pesenan anjeun alit, tong hariwang, kami gaduh saham biasa pikeun barang jual panas.

    • Roller Blind Curtains Fabric Semi Blackout

      Roller Blind Curtains Fabric Semi Blackout

      Produk Sunetex Jacquard Roller Blinds Fabric Blackout Series didamel tina 100% poliéster kalayan kualitas luhur. Kami nawiskeun lawon jacquard kalayan metode palapis anu béda. Métode palapis beuleum muka ganda tiasa ngadamel lawon semi hideung, metode palapis bodas busa tiasa ngadamel lawon hideung. Produk kami cocog pikeun sakola, kantor sareng bumi.

       

      Produk kami tujuanna pikeun ngajantenkeun hirup anjeun langkung saé. Produk kami tahan résistansi sareng umur panjang, dina hal pangerjaanna taliti pisan, pangaruh naungan ogé saé pisan, pola na katingali katingali, suasana anu saderhana sareng gaya, gampang dipasang. Kalayan harga terjangkau, produk kami kasohor di kalangan palanggan kami. Urang tiasa nawiskeun sampel gratis!

    • Semi Blackout Window Blind Fabric

      Lawon Semit Parahu Jandela

      Sunetex Semi Blackout Window Fabric White Coating didamel tina poliéster kalayan kualitas anu saé. Mibanda pangaruh shading anu saé sareng sacara efektif tiasa ngahalangan sinar anu kuat sareng sinar ultraviolét. Kami gaduh sababaraha warna sareng lebar anu béda pikeun pilihan anjeun.

       

      Lawon kami tahan minyak sareng tahan cai, gampang dibersihkeun, garing sakali digosok. Sareng éta ngagaduhan kamampuan anu saé dina ngiuhan sareng pangaruh ventilasi anu saé. Kami gaduh MOQ leutik, upami pesen anjeun ageung, kami bakal ngatur produksi pikeun anjeun, éta peryogi ngeunaan 30 dinten kanggo ngahasilkeun éta. Upami pesenan anjeun alit, tong hariwang, kami gaduh saham biasa pikeun barang jual panas. Kami tiasa nawiskeun sampel gratis pikeun anjeun pikeun mariksa kualitas sareng warnana.

    • Slubby Yarn Blind Fabric Double Face Dip Coating

      Benang Slubby Blind lawon Double Face Dip Coating

      Sunetex Slubby Benang Buta lawon didamel tina 100% poliéster semi péso hideung sareng kualitas luhur. Urang tiasa nawiskeun 200/230/250/300 cm lebar anu béda pikeun jandéla anjeun, sareng standar panjangna 40 méter per gulung. Produk kami cocog pikeun kantor, sakola sareng bumi. Kami ngagaduhan sababaraha jinis lawon pikeun pilihan anjeun, anjeun tiasa milih anu mana waé.

       

      Kami produsén profesional dina lawon blinds pikeun langkung ti 16 taun. Kalayan padika produksi anu maju, kapasitas produksi kami kalapa, periode produksi pondok pisan. Pikeun mastikeun nawiskeun anjeun barang anu sampurna kami, kami ngalakukeun inspeksi 100% pikeun produk kami. Kami gaduh MOQ anu rendah, Urang tiasa ngatur pangiriman anu langkung gancang upami urang gaduh saham. Kami pabrik partai besar, produk kami aya dina kualitas anu saé sareng hargana kalapa. Pikeun kerjasama anu munggaran, urang tiasa nawiskeun sampel gratis ka anjeun.

    • Smart Home Roller Blind Fabric Superior Medium

      Smart Home Roller Blind Fabric Superior Medium

      Sunetex Blackout Roller Blind Fabric didamel tina 100% poliéster kalayan kualitas luhur sareng karakter anu saé. Bahan poliéster kualitas saé tiasa ngajantenkeun awét, henteu kapang, henteu ngengat, henteu aya deformasi, teu aya jalur saatos lami-lami dianggo. Kalayan metode pelapis lem warna dobel, ngajantenkeun pangaruhna dina ngajaga lampu sareng perlindungan privasi pribadi.

       

      Produk kami tahan résistansi sareng umur panjang, dina hal pangerjaanna taliti pisan, pangaruh naungan ogé saé pisan, pola na katingali katingali, suasana anu saderhana sareng gaya, gampang dipasang. Produk kami tujuanna pikeun ngajantenkeun hirup anjeun langkung saé. Kalayan harga terjangkau, produk kami kasohor di kalangan palanggan kami. Urang tiasa nawiskeun sampel gratis!

    • Sun Shading Roller Blind Semi Blackout Fabric

      Sun Shading Roller Blind Semi Blackout lawon

      Sunetex Semi Blackout Roller Blind Fabric didamel tina poliéster kalayan kualitas luhur sareng karakter anu saé. Produk kami dina kualitas anu saé, awét, henteu kapang, sareng henteu ngengat. Kami gaduh warna klasik pikeun pilihan anjeun. Tiap barang ngagaduhan penampilan anu saé, éta éndah, bageur, sareng mewah. Kami tiasa nawiskeun 230cm sareng 300cm lebar anu béda pikeun anjeun milih. Beurat lawon kami 118gsm per méter pasagi, sareng kami gaduh sababaraha jinis pikeun pilihan anjeun, anjeun tiasa milih saha waé.

       

      Kalayan metode dip-palapis, anu ngajantenkeun pangaruh anu saé kana ventilasi sareng pencahayaan. Éta tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahémat listrik. Éta cocog pisan pikeun panggunaan sakola, bumi sareng kantor. Kami pasokan pabrik asli, upami anjeun damel bareng kami, anjeun tiasa gaduh margin maks. Pikeun kerjasama anu munggaran, urang tiasa nawiskeun sampel gratis ka anjeun!

    • Sun Shading Semi Blackout Roller Blinds Fabric

      Sun Shading Semi Blackout Roller Blinds lawon

      Sunetex Sun shading Semi Blackout Roller Blind Fabric didamel tina poliéster, urang ngagaduhan sababaraha jinis lawon pikeun pilihan anjeun. Diadopsi ku lawon ramah lingkungan, henteu-toksik sareng henteu raoseun anu ngajantenkeun lingkungan anu raoseun pikeun anjeun. Éta cocog pikeun Jandéla Perancis. Anjeun tiasa ngagaduhan metode pamasangan anu béda, sapertos Instalasi Siling, Instalasi Exterior, Instalasi Samping sareng sanésna. Gampang pikeun anjeun masangkeunana.

       

      Lawon kami tahan minyak sareng tahan cai, gampang dibersihkeun, garing sakali digosok. Sareng éta ngagaduhan kamampuan anu saé dina ngiuhan sareng pangaruh ventilasi anu saé. Kami gaduh MOQ leutik, upami pesen anjeun ageung, kami bakal ngatur produksi pikeun anjeun, éta peryogi ngeunaan 30 dinten kanggo ngahasilkeun éta. Upami pesenan anjeun alit, tong hariwang, kami gaduh saham biasa pikeun barang jual panas. Kami tiasa nawiskeun sampel gratis pikeun anjeun pikeun mariksa kualitas sareng warnana.

    • Window Curtain Fabric 100% Polyester

      Jandéla lawon Curtain 100% Poliéster

      Produk Sunetex Window Curtain Curtain Fabric 100% Polyester Series didamel tina 100% poliéster kalayan kualitas luhur. Kami nawiskeun lawon jacquard kalayan metode palapis anu béda. Métode palapis beuleum muka ganda tiasa ngadamel lawon semi hideung, metode palapis bodas busa tiasa ngadamel lawon hideung. Produk kami cocog pikeun sakola, kantor sareng bumi. Wilujeng pesen anjeun!

       

      Groupeve Ltd, mangrupikeun produsen profesional dina lawon blinds langkung ti 16 taun. Sunetex mangrupikeun salah sahiji mérek terkenal kami di perusahaan. Kami nawiskeun lawon pikeun roller blinds, blind zebra, honeycomb blinds, vert blinds sareng sajabana. Kami tiasa nawiskeun sampel gratis ka anjeun.

    • China Factory Roller Blinds Fabric Semi Blackout

      Pabrik Cina Roller Blinds lawon Semi Blackout

      MagicalTex Roller Blinds Fabric mangrupikeun salah sahiji produk jual panas kami. Éta tina poliéster kalayan kualitas anu unggul sareng harga anu wajar. Aranjeunna awét pisan, hirupna tiasa 10 taun. Kalayan kualitas anu saé sareng jasa pangsaéna, kami kalintang populer di kalangan konsumén. Kami nawiskeun jasa 24 jam pikeun konsumén pikeun ngadukung anjeun.

       

      Lawon kami awét, henteu kapang, henteu ngengat, teu aya deformasi, teu aya jalur saatos lami-lami usag sareng henteu gampang deformasi. Kami gaduh kontrol kualitas anu ketat, kami bakal ngaleungitkeun lawon kalayan cacat dina prosés produksi kami. Kami tujuan pikeun ngan ukur nyayogikeun lawon anu sampurna pikeun klien kami. Urang tiasa nawiskeun sampel gratis ka anjeun pikeun kerjasama anu munggaran!

    • China Supplier Wholesale Blind Fabric Semi Blackou

      Cina Suplier Grosir Kain Buta Semi Blackou

      MagicalTex Roller Blind Fabric didamel tina poliéster, urang ngagaduhan sababaraha jinis lawon pikeun pilihan anjeun. Kalayan téknologi motong ultrasonik anu canggih, ngajantenkeun henteu burr tepi, endah pisan. Éta cocog pikeun Jandéla Perancis. Anjeun tiasa ngagaduhan metode pamasangan anu béda, sapertos Instalasi Siling, Instalasi Exterior, Instalasi Samping sareng sanésna.

       

      Lawon kami awét, henteu kapang, henteu ngengat, teu aya deformasi, teu aya lagu saatos lami dianggo sareng henteu gampang deformasi. Kami gaduh kontrol kualitas anu ketat, kami bakal ngaleungitkeun lawon kalayan cacat dina prosés produksi kami. Kami tujuan pikeun ngan ukur nyayogikeun lawon anu sampurna pikeun klien kami. Kami gaduh MOQ leutik, upami pesen anjeun ageung, kami bakal ngatur produksi kanggo anjeun, sareng upami pesen anjeun alit, tong hariwang, kami gaduh saham biasa pikeun barang jual panas. Kami tiasa nawiskeun sampel gratis ka anjeun!

    123456 Teras> >> Halaman 1/8