• spanduk
  • Roller Blinds lawon

    lawon roller blind

     

    Kain roller blindborongan kaasup lawon blackout sarta semi-blackout, semi-blackout roller lawon sahadé borongan bisa meungpeuk panon, jeung anjeun teu tiasa ningali pamandangan indoor na outdoor, tapi aya lampu.Blackout lawon roller sahadé éféktif bisa meungpeuk sinar ultraviolét, tapi transmitansi lampu rada goréng dibandingkeun lawon semi-blackout.Éta cocog pikeun tempat anu sinar panonpoé anu kuat, atanapi lingkungan anu kedah poék, sapertos kamar tidur sareng kamar konperénsi pidéo, jandéla nyanghareup ka jalan, sareng lingkungan anu sanés.Alatan shading alus sarta pangaruh insulasi panas, éta ogé salah sahiji pilihan paling umum pikeun curtains kantor.

    sunetex roller nuansa fabrics

    spésifikasi 

     

    merek Seires Ngaran barang Lebar Beurat Palapis
    SUNETEX® P9001-P9014 Poliéster Roller Buta Lawon 2m / 2.3m / 2.5m / 3m 330gsm Pareum
    P9021TB-P9034TB Poliéster Roller Buta Lawon 2m / 2,3m / 3m 350gsm Palapis bodas
    P6002-P6003 Poliéster Roller Buta Lawon 2,3m 195gsm Non-palapis
    P6002TB-P6003TB Poliéster Roller Buta Lawon 2,3m 350gsm Palapis bodas
    P6008 Poliéster Roller Buta Lawon 2,3m / 2,5m 120gsm Non-palapis
    P5001-P5002 Poliéster Roller Buta Lawon 2,3m / 2,5m / 3m 130gsm Non-palapis
    P5006-P5008 Poliéster Roller Buta Lawon 2,3m 160gsm Non-palapis
    P5006TB-P5012TB Poliéster Roller Buta Lawon 2,3m 320gsm Palapis bodas
    P5016-P5017 Poliéster Roller Buta Lawon 2,3m 205gsm Non-palapis
    P5016TB-P5017TB Poliéster Roller Buta Lawon 2,3m 350gsm Palapis bodas
    P8091TB-P8096TB Poliéster Roller Buta Lawon 2,3m 355gsm Palapis bodas
    P8061-P8062 Poliéster Roller Buta Lawon 2,2m 180gsm Non-palapis
    P8061TB-P8062TB Poliéster Roller Buta Lawon 2,2m 366gsm Palapis bodas
    P8067-P8069 Poliéster Roller Buta Lawon 2,3m 240gsm Non-palapis
    P8067TB-P8069TB Poliéster Roller Buta Lawon 2,3m 425gsm Palapis bodas
    P7020-P7046 Poliéster Roller Buta Lawon 2m / 2,3m 190gsm Non-palapis
    P7020TB-P7046TB Poliéster Roller Buta Lawon 2m / 2,3m 330gsm Palapis bodas
    P7021TY-P7046TY Poliéster Roller Buta Lawon 2,3m 320gsm Palapis pérak
    P7051-P7064 Poliéster Roller Buta Lawon 2m / 2,3m 135gsm

    Non-palapis

    P7051TY-P7064TY Poliéster Roller Buta Lawon 2m / 2,3m 190gsm

    Palapis pérak

     

    Panas-ngajual Warna    

     

    lawon gilinding

     

    Naha Milih Kami? 

     

    roller meungkeut fabrics

     

    1. Urang boga kadali kualitas paling ketat, nu fabrics bisa 100% dipaké.
    2. pintonan hadé
    a.Beungeut datar & rapih, warna éndah, teu aya cacad, lawonna tiasa murag sacara alami, teu aya curling di tepi sanaos panjang panjang.
    b.Benang poliéster téh 100% anyar, sarta sakabeh diimpor ti Honeywell, nu kakuatan tinggi laju putus low, mastikeun euweuh cacad.
    3. lawon kami téh sehat sarta ramah-eco.
    4. Simkuring gaduh 86 susunan Dornier anyaman mesin (impor), jadi aya efisiensi produksi tinggi.

     

    lawon roller blind 3

     

    Sertipikat & Tés  

     

    1. Warna fastness: Kelas 8, (ISO105B02)
    2. tés SGS
    3. Oeko-Tex Standar 100 tés
    4. tés BIOSAN
    5. sertipikat REACHsertipikat lawon sunscreen

     

    Bungkusan & Pangiriman

     

    1. ogé diatur lawon;
    2. Dina polybags insided packing;
    3. Luar dina tube kertas packing kuat;
    4. Ukuran Paket:

    • 2m rubak: 2,15m * 0,18m * 0,18m
    • 2,3m rubak: 2,45m * 0,19m * 0,19m
    • 2,5m rubak: 2,75m * 0,19m * 0,19m
    • 3m rubak: 3,2m * 0,2m * 0,2m

     

    lawon sunscreen groupeve

     

    • Ganda Roller Blinds Fiberglass Blackout lawon

      Ganda Roller Blinds Fiberglass Blackout lawon

      lawon blackout fiberglass dijieunna tina 40% orat jeung 60% PVC ngaliwatan prosés husus.Éta henteu nyerep partikel padet dina hawa sareng henteu patuh kana lebu, anu sacara efektif tiasa ngirangan jumlah lebu.Salaku tambahan, éta mangrupikeun mineral alami sareng henteu nyayogikeun lingkungan kamekaran baktéri.Baktéri teu tiasa baranahan sareng lawonna moal kapang.Hal ieu loba dipaké dina kahirupan urang.Contona, wangunan publik (gimnasium, grand theater, terminal bandara, puseur paméran), wangunan kantor, hotél (réstoran, kamar tamu, gim, kamar pasamoan) jeung imah (pangkeng, ruang ulikan, ruang tamu, kamar mandi, dapur, kamar panonpoé). , balkon).

       

      Lebar maksimum anu urang damel nyaéta 3m.Sareng ketebalanna sakitar 0.38mm.Panjang lawon blackout fiberglass nyaéta 30mper roll.Unggal roll dipak dina tube kertas kuat.

    • Eco-friendly Antibakteri Blackout Fiberglass lawon Pikeun Roller Blinds

      Eco-friendly Antibakteri Blackout Fiberglass lawon Pikeun Roller Blinds

      lawon orat blackout dijieunna tina 40% orat jeung 60% PVC ngaliwatan prosés husus.Éta bébas tina logam beurat jeung zat ngabahayakeun, aman tur ramah-eco, euweuh bau aneh, teu ngarugikeun awak manusa, stabilitas pisan tinggi, elegan jeung geulis, sarta cocog warna ogé cocog pikeun hiasan modern.Ieu loba dipaké pikeun lingkungan béda, kayaning kantor, hotél, réstoran jeung imah.

       

      Panjang lawon fiberglass blackout nyaéta 30m per roll.Unggal roll dipak dina tube kertas kuat.Uji kualitas kedah dilakukeun sateuacan pangiriman.

    • Eco-friendly Fiberglass lawon 100% Blackout Pikeun Imah

      Eco-friendly Fiberglass lawon 100% Blackout Pikeun Imah

      lawon orat blackout dijieunna tina 40% orat jeung 60% PVC ngaliwatan prosés husus.Éta tahan ka sagala rupa korosi kimiawi kayaning asam sarta alkali;kalawan lalawanan sepuh lampu sarta lalawanan cuaca;non-hygroscopic, hidrofobik jeung cai-tahan;kakuatan tensile kuat;dustproof, anti durukan, anti statik, anti ultraviolét;koefisien ékspansi termal jeung kontraksi leutik, perméabilitas hawa alus, fastness warna alus, stabilitas dimensi alus, penampilan geulis, teu gampang jadi ema, gampang pikeun ngabersihan, teu deformasi sanggeus ngumbah, awét.Panjang lawon fiberglass blackout nyaéta 30mper roll.Unggal roll dipak dina tube kertas kuat.

    • Seuneu Retardant Fiberglass Blackout lawon 2m Width

      Seuneu Retardant Fiberglass Blackout lawon 2m Width

      lawon blackout fiberglass dijieunna tina 40% orat jeung 60% PVC ngaliwatan prosés husus.Cai mibanda sipat retardant seuneu teu kapanggih dina fabrics séjén.Lawon orat nyata moal cacad atanapi carbonized sabab rorongkong internal lawon serat kaca sanggeus ngaduruk.Bahan tina lawon sorangan nangtukeun yén éta henteu malleable sarta ngajaga flatness keur lila.Taya warpage, ékspansi jeung kontraksi <0,5%.Naon deui, éta henteu kedah nguatkeun, résistansi cimata alami, kalayan résistansi angin anu signifikan sareng sipat mékanis tahan sering dianggo.

      Lebar maksimum anu urang damel nyaéta 3m.Sareng ketebalanna sakitar 0.38mm.Panjang lawon blackout fiberglass nyaéta 30mper roll.Unggal roll dipak dina tube kertas kuat.

    • Kualitas luhur Anti UV PVC Curtain Fiberglass Blackout lawon

      Kualitas luhur Anti UV PVC Curtain Fiberglass Blackout lawon

      lawon blackout fiberglass dijieunna tina 40% orat jeung 60% PVC ngaliwatan prosés husus.Éta henteu nyerep partikel padet dina hawa sareng henteu patuh kana lebu, anu sacara efektif tiasa ngirangan jumlah lebu.Salaku tambahan, éta mangrupikeun mineral alami sareng henteu nyayogikeun lingkungan kamekaran baktéri.Baktéri teu tiasa baranahan sareng lawonna moal kapang.Ieu loba dipaké pikeun lingkungan béda, kayaning kantor, hotél, réstoran.

       

      Lebar maksimum anu urang damel nyaéta 3m sareng ketebalanna sakitar 0.38mm.Panjang lawon blackout fiberglass nyaéta 30mper roll.Unggal roll dipak dina tube kertas kuat.

    • Paling Popular Window Blinds Fiberglass Blackout lawon

      Paling Popular Window Blinds Fiberglass Blackout lawon

      lawon blackout fiberglass dijieunna tina 40% orat jeung 60% PVC ngaliwatan prosés husus.Dina lingkungan sinar panonpoé jangka panjang, fastness warna lawon kedah ngahontal standar anu tangtu pikeun nyegah lawon luntur.Pikeun produk anu gaduh setrés anu jelas atanapi syarat tegangan, kakuatan tegangan lawon kedah dipertimbangkeun.Contona, roller blinds ultra-tinggi di gedong umum jeung curtains siling kalawan kakuatan tensile tinggi kedah nganggo lawon orat.

       

      Dina kaayaan ieu, lawon blackout fiberglass mangrupakeun pilihan sampurna. Ieu mah ngan ukur bisa ngajaga privasi, tapi ogé lawon ramah lingkungan.

       

    • Top Quality PVC coated Fiberglass Blackout lawon Pikeun Kantor

      Top Quality PVC coated Fiberglass Blackout lawon Pikeun Kantor

      lawon blackout fiberglass dijieunna tina orat jeung PVC ngaliwatan prosés husus.Éta bébas tina logam beurat jeung zat ngabahayakeun, aman tur ramah-eco, euweuh bau aneh, teu ngarugikeun awak manusa, stabilitas pisan tinggi, elegan jeung geulis, sarta cocog warna ogé cocog pikeun hiasan modern.

       

      lawon blackout fiberglass dijieunna tina mineral alam (quartz, keusik, soda, jeruk).Ieu loba dipaké pikeun lingkungan béda, kayaning kantor, hotél, réstoran jeung imah.Komposisi lawon blackout orat nyaéta 40% orat sareng 60% PVC, tilu lapisan PVC sareng 1 lapisan orat.Lebar maksimum anu urang damel nyaéta 3m sareng ketebalanna sakitar 0.38mm.Panjang lawon blackout fiberglass nyaéta 30mper roll.

       

    • Waterproof Fiberglass Roller Blinds Blackout lawon 3m Lebar

      Waterproof Fiberglass Roller Blinds Blackout lawon 3m Lebar

      lawon blackout fiberglass dijieunna tina 40% orat jeung 60% PVC ngaliwatan prosés husus.Cai mibanda sipat retardant seuneu teu kapanggih dina fabrics séjén.Lawon orat nyata moal cacad atanapi carbonized sabab rorongkong internal lawon serat kaca sanggeus ngaduruk.Hal ieu loba dipaké dina kahirupan urang.Contona, wangunan publik, gedung perkantoran, hotél jeung imah.

       

      The fiberglass lawon blackout diwangun ku tilu lapisan PVC sarta 1 lapisan fiberglass.The lebar maksimum urang ngadamel nyaeta 3m.Sareng ketebalanna sakitar 0.38mm.Aya leuwih than100 rupa kelir sadia pikeun blinds manufacturers.The panjang lawon blackout orat téh 30mper roll.Unggal roll dipak dina tube kertas kuat.

       

    • UV Nangtayungan Blackout Fiberglass lawon 40% Fiberglass Jeung 60% PVC

      UV Nangtayungan Blackout Fiberglass lawon 40% Fiberglass Jeung 60% PVC

      Serat kaca mangrupa bahan non-logam anorganik kalawan kinerja alus teuing jeung bagian penting tina lawon sunscreen fiberglass.Bahanna nyaéta silika, alumina, kalsium oksida, boron oksida, magnesium oksida, natrium oksida jeung sajabana.

       

      lawon fiberglass blackout dijieunna tina mineral alam (quartz, keusik, soda, jeruk).Ieu loba dipaké pikeun lingkungan béda, kayaning kantor, hotél, réstoran jeung imah.Panjang lawon fiberglass blackout nyaéta 30mper roll.Unggal roll dipak dina tube kertas kuat.Lebar maksimum anu urang damel nyaéta 3m sareng ketebalanna sakitar 0.38mm.

       

    • Blinds nangtung Fiberglass Blackout lawon Pikeun Imah

      Blinds nangtung Fiberglass Blackout lawon Pikeun Imah

      lawon blackout fiberglass dijieunna tina orat jeung PVC ngaliwatan prosés husus.Éta henteu nyerep partikel padet dina hawa sareng henteu patuh kana lebu, anu sacara efektif tiasa ngirangan jumlah lebu.Éta ogé tiasa sacara efektif meungpeuk sinar panonpoé sareng sinar ultraviolét, anu mangpaat pikeun kaséhatan.Ieu cocog pikeun hotél, villas, high-end residences, tempat luang, jsb.

       

      Panjang lawon blackout fiberglass nyaéta 30mper roll.Unggal roll dipak dina tube kertas kuat.Lebar maksimum anu urang damel nyaéta 3m.Sareng ketebalanna sakitar 0.38mm.

       

    • Waterproof Exterior Roller Blinds Fiberglass Blackout lawon

      Waterproof Exterior Roller Blinds Fiberglass Blackout lawon

      lawon blackout fiberglass dijieunna tina 40% orat jeung 60% PVC ngaliwatan prosés husus.Hal ieu loba dipaké dina kahirupan urang.Contona, wangunan publik (gimnasium, grand theater, terminal bandara, puseur paméran), wangunan kantor, hotél (réstoran, kamar tamu, gim, kamar pasamoan) jeung imah (pangkeng, ruang ulikan, ruang tamu, kamar mandi, dapur, kamar panonpoé). , balkon).Éta diwangun ku tilu lapisan PVC sareng 1 lapisan orat.

       

      Lebar maksimum anu urang damel nyaéta 3m.Sareng ketebalanna sakitar 0.38mm.Panjang lawon blackout fiberglass nyaéta 30mper roll.Unggal roll dipak dina tube kertas kuat.

       

    • Waterproof Fiberglass Blackout lawon Pikeun Kantor

      Waterproof Fiberglass Blackout lawon Pikeun Kantor

      lawon blackout fiberglass dijieunna tina 40% orat jeung 60% PVC ngaliwatan prosés husus.Cai mibanda sipat retardant seuneu teu kapanggih dina fabrics séjén.Lawon orat nyata moal cacad atanapi carbonized sabab rorongkong internal lawon serat kaca sanggeus ngaduruk.Hal ieu loba dipaké dina kahirupan urang.Contona, wangunan publik, gedung perkantoran, hotél jeung imah.

       

      The fiberglass lawon blackout diwangun ku tilu lapisan PVC sarta 1 lapisan fiberglass.The lebar maksimum urang ngadamel nyaeta 3m.Sareng ketebalanna sakitar 0.38mm.Aya leuwih than100 rupa kelir sadia pikeun blinds manufacturers.The panjang lawon blackout orat téh 30mper roll.Unggal roll dipak dina tube kertas kuat.

       

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami