• banner
  • Lawon Panonpoé Tilelep

    • Electric White Dual Layer Roller Fabric Zebra Shade Blinds Shades

      Listrik Bodas Dual Lapisan Roller Lawon Zebra Shade Blinds Shades

      Cina lawon Roller Buta

       

      Pikeun kulawarga, gorden tiasa dianggo ngiuhan, ngajagi privasi, tapi ogé ngahias imahna. Nanging, kaseueuran langsir énggal ngandung formaldehida. Saatos langsir énggal dipésér di bumi, éta henteu tiasa digantungkeun dina rurusuhan. Sababaraha tindakan kedah dilaksanakeun pikeun ngirangan résidu formaldehida dina hordéng sateuacan tiasa dianggo kalayan aman. Hayu Groupeve ngajelaskeun metode éliminasi metanol!

    • Good Quality Blackout Zebra Window Roller Blinds and Shades Polyester Sunscreen Fabric

      Kualitas Saé Blackout Zebra Window Roller Blinds sareng Shades Polyester Sunscreen lawon

      UV sareng lawon Roller Blind buta

       

      Lawon zéra nyaéta dua-lapisan dimmable, tiasa ngaluyukeun dislokasi lampu lokal sareng henteu nempatan rohangan. Warnana pinuh sareng murni, warna lawon berkualitas tinggi buahna sareng pikaresepeun, sareng tingkat fastness warna anu luhur sareng tahan matahari, henteu gampang diudar.

       

      Lawon kualitas luhur ngagaduhan rata anu saé, sareng teu aya cangkir anu ngagulung atanapi gelombang dina arah lébarna.

    • Good Quality PVC Coated Polyester Rainbow Curtains Double Layers Zebra Blind Sunshade Fabric

      Kualitas Anu Saé PVC Dilapis Poliéster Pelangi Pelapis Lapisan Ganda Lapisan Kain Blind Sunshade

      Tahan cai

       

      Kalayan panerapan lawon ngiuhan anu lega, jalma-jalma ngagaduhan seueur paménta khusus pikeun lawon dilapis pvc shade, di antawisna pelangi langsing lawon sunshade kalayan fungsi waterproof ogé populér.

    • High Quality Cheap Price Fire Retardant Zebra Blinds

      Kualitas tinggi Harga Murah Seuneu Retardant Zebra Blinds

      Fungsi lawon zébra blinds

       

      Nalika kasaésan sareng kasaéan tumpang tindih, lampu kawilang lemes, anu tiasa ngirangan lampu langsung ka tingkat anu tangtu. Nalika hordéng sareng hordéngna hérang, lampu éta sadayana diblokir, sahingga tungtungna tiasa ngahontal tujuan ngahalangan lampu. Aya seueur gaya blind zebra, sareng gaya anu béda ogé bakal ngagaduhan fungsi anu béda. Dina kaseueuran kasus, gaya ieu dibagi numutkeun kaén anu dianggo.

       

      Lawon zén zra lolobana poliéster, hemp jeung nilon. Numutkeun épék shading anu béda pikeun lawon, éta tiasa dibagi kana tirai zéba semi-teduh, tirai zebra sapertos linen sareng tirai zébét pinuh. Pangaruh shading ti handap dugi ka luhur.

    • High Quality Printing Butterfly Jacquard Sunscreen Zebra Roller Blinds Fabrics

      Kualitas tinggi percetakan Kukupu Jacquard Sunscreen Zebra Roller Blinds lawon

      Kanyamanan

       

      Keselamanan masarakat di lingkungan jero rohangan aya hubunganana sareng seueur faktor, sareng suhu radiasi rata-rata lingkunganana mangrupikeun parameter anu penting.

      Dina usum panas, radiasi panonpoé langsung asup ka kamar ngalangkungan gelas bakal nyababkeun suhu radiasi dina permukaan padet kamar anu caket jandéla naékna sacara signifikan, masihan urang raoseun baking.

       

      Dina usum salju, jandéla kaca sareng suhu permukaan anu rada handap masihan perasaan radiasi tiis. Dina waktos anu sasarengan, konveksi hawa tiis disababkeun ku hawa tiis murag kana caket jandela ogé mawa perasaan hawa tiis tiupan jalma anu caket kana jandéla, anu sacara serius ngirangan raoseun masarakat.

    • Home DEC Blackout Motorized Zebra Roller Shutter Shade Window Roller Blinds Fabric

      Bumi DEC Blackout Bermotor Zebra Roller Shutter Shade Window Roller Blinds Fabric

      UV sareng lawon Roller Blind buta

       

      Warna lawon zébra sunscreen sunscreen kedah ngan ukur nyumponan kabutuhan hiasan arsitéktur, tapi ogé merhatoskeun cahaya panonpoé.

       

      (1) Upami diterapkeun di luar ruangan, lawon poék ngagaduhan kamampuan anu langkung kuat pikeun meungpeuk panas sinar matahari tibatan lawon warna-warni kusabab éta henteu kedah ngémutan warna lawon anu poék; upami dianggo di jero rohangan, lawon warna-warni tiasa ngeunteung langkung saé.

    • Home DEC Double Motorized Zebra Roller Window Blinds Shade Fabric

      Bumi DEC Ganda Motor Zebra Roller Jandéla Blinds Shade lawon

      Nalika urang sumping ka lingkungan anu anéh, hal anu mimiti anu narik kami nyaéta hiasan. Hiasan anu saé tiasa masihan urang raos anyar. Wallpaper unik, kalayan pilihan langsir, sering ngahasilkeun rasa anu béda. Dinten ieu, kami bakal ngenalkeun prinsip dasar cocog wallpaper sareng gantung ka anjeun nalika urang milih hordéng. Hayu urang nyiapkeun kejutan impian anu saé pikeun kahirupan urang.

    • Motorized Blinds Use Double Roller Zebra Solar Blind Shades Fabric

      Blinds Bermotor Nganggo Ganda Roller Zebra Solar Blind Shades lawon

      Lawon Roller Blinds

       

      blinds maénkeun peran penting dina nyaluyukeun warna sareng nyiptakeun suasana dina hiasan bumi. Butuh beuki loba perhatian dina hiasan. Nanging, henteu gampang pisan pikeun wareg ku hiasan. Teras kumaha cocogkeun splicing langsir?

       

      Dibandingkeun sareng tirai warna solid tradisional, langsir splicing langkung séksual. Anjeun tiasa milih bahan sareng warna anu saluyu sareng gaya hiasan bumi sacara umum sareng karesep pribadi, sareng ogé ngajantenkeun rohangan anu monoton. Ayeuna urang bakal nunjukkeun kumaha cocog warna anu langkung saé!

    • New Design Blackout Day and Night Zebra Rainbow Roller Blind Fabric for Decoration

      Desain Anyar Poé Blackout sareng Wengi Zebra Rainbow Roller Blind Fabric pikeun Dekorasi

      Lawon semi-tembus: cocog pikeun rohangan kantor umum, tiasa komunikasi sareng lingkungan anu saé sakurilingna.

    • Nights And Day Double Blinds Sunscreen Zebra Blinds Fabric

      Peuting Sareng Poé Double Blinds Sunscreen Zebra Blinds lawon

      Roller Blind Day-Night-Zebra Shades

       

      Pangaruh lawon zébari tabir surya dina kaséhatan masarakat sareng lingkungan hirup, ningkatkeun kuatna cahaya jero rohangan sareng kanyamanan lingkungan jero rohangan, lawon naungan ieu ngajantenkeun cahaya anu nembus kana rohangan lemes sareng raoseun, sareng ogé nyiptakeun rasa alami, nambihan kaendahan tina lingkungan jero rohangan, sareng ngajantenkeun jalma bersantai, lawon dua lapis tiasa nyaluyukeun lampu. Nalika blinds dibuka, urang tiasa menikmati pemandangan indah di luar. Nalika blinds ditutup, éta lengkep diasingkeun ti luar, mastikeun karusiahanana.

    • Outdoor Manual Zebra Sun Screen Roller Blind Sunscreen Blinds Fabrics

      Ruangan Manual Zebra Sun Screen Roller Blind Sunscreen Blinds lawon

      Panonpoé Zebra lawon

       

      Tirai Zebra ogé katelah blinds benang lemes, blinds pelangi, blind blind roller, blind layer roller buta. Lawon anyaman tina potongan lawon leutik sareng kasa anu sami lébarna dipisahkeun saling, dibéréskeun ku hiji tungtung, sareng tungtung anu sanés digulung ku aci pikeun nyaluyukeun lampu.

       

      Nalika kasaésan sareng kasaéan tumpang tindih, lampu kawilang lemes, dugi ka batas anu tangtu, ngirangan lampu langsung. Nalika lawon sareng lawonna hérang, lampu éta sadayana diblokir, sahingga tungtungna tiasa ngahontal tujuan ngahalangan lampu. Nalika blinds kedah kabuka sacara lengkep, blinds tiasa lengkep digulung. Buta zébra ngagabungkeun kahaneutan lawon, kesederhanaan roller blind, sareng fungsi anu samaran tina blinds. Gampang dioperasikeun sareng ngagaduhan rupa-rupa bentuk ngiuhan tanpa ngahambat bidang visi. Éta mangrupikeun pilihan anu idéal pikeun hiasan kantor sareng jandéla bumi.

    • Outdoor Patterned Windows Zebra Blind Roller Shades Jacquard Fabric

      Pola luar Windows Zebra Blind Roller Shades Jacquard lawon

      GREENGUARD Certified

       

      MagicalTex Sunscreen lawon Meunang Sértipikat GREENGUARD & GREENGUARD Barudak & Sakola

      GREENGUARD utamina ngenalkeun standar kualitas udara di jero rohangan, nyayogikeun uji coba pihak katilu dina émisi rendah produk kimia. Ieu nawiskeun langkung seueur sumberdaya anu séhat sareng ningkatkeun lingkungan jero rohangan. Éta mangrupikeun standar rujukan sareng eusi bonus pikeun LEED Green Building Rating System. Institut Lingkungan GREENGUARD, salaku lembaga standar-disetél sareng otorisasi ku American National Standards Institute (ANSI) ngadegkeun standar stabil anu stabil pikeun sadaya produk di jero rohangan, kalebet bahan bangunan, bahan hiasan, jati, bahan lantai, bahan permukaan, cet sareng lapisan , agen pembersih sareng produk barudak sanés dina langkung ti 20 kategori.

    123456 Teras> >> Halaman 1/7