• banner
  • Verman Blinds Lawon

    • Home Decor Verman Blinds Fabric Semi-blackout

      Home Decor Verman Blinds lawon Semi-blackout

      Lawon buta Verman mangrupikeun produk anu ditingkatkeun tina lawon buta Shangri-La, ngagabungkeun layar lawon, layar jandela sareng buta Venetian. Cai mibanda fungsi shading jeung hiasan tina curtain nu, nu ngajadikeun eta pilihan idéal pikeun ngajaga privasi tur kadalikeun cahaya. Groupeve verman lawon buta bisa mawa anjeun rasa infinitely deukeut ka alam, rileks jeung senang, ogé bisa mawa anjeun rarasaan keur sepi tur keur di paradise a.

       

      Lawonna nganggo benang khusus sareng ngalaman perlakuan setting suhu luhur, anu awét sareng henteu lepas. Bahan lawon verman blinds nyaéta 100% poliéster. Urang nawiskeun sampel bébas pikeun sakabéh konsumén, anjeun tiasa pariksa kualitas tur pilih warna langsung saméméh urutan. Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • 2020 New Style Verman Blinds Fabric 3m Width For Office

      2020 Gaya Anyar Verman Blinds Lawon Lebar 3m Pikeun Kantor

      Lawon buta Verman mangrupikeun produk anu ditingkatkeun tina lawon buta Shangri-La. Ieu mah ngan ukur nahan pangaruh kasaput halimun tina jilbab tina lawon buta Shangri-La, tapi ogé boga gaya fashion basajan tina blinds Venetian. Desain webbing kabuka tina lawon buta verman merenah pikeun panyabutan lebu sapopoé, descaling jeung karya beberesih lianna. Lawon buta Groupeve Verman mangrupikeun pilihan idéal pikeun proyék blinds bumi anjeun. Lawonna nganggo benang khusus sareng ngalaman perlakuan setting suhu luhur, anu awét sareng henteu lepas.

       

      Pangropéa sareng beberesih lawon blinds zebra Groupeve nyaéta saperti kieu:

      1. Nyeuseup vakum sarta ngaleupaskeun lebu.

      2. Paké lawon lemes atawa bolu moistened kalawan cai haneut ngusap curtains salila ngaleupaskeun / sterilization lebu. Upami diperlukeun, detergents hampang bisa ditambahkeun. Ngusap gently pikeun nyegah wrinkling atawa ngaruksak lawon. Ngusap tiasa ngajantenkeun curtain langkung bersih.

      3. Paké beusi uap pikeun menyemprot dina posisi ngeunaan 10 cm jauh ti curtain lawon, nu bisa boga pangaruh panyabutan lebu / sterilization.

    • China Factory Supply Silhouette Blinds Fabric 100% Polyester

      Cina Factory Supply Silhouette Blinds lawon 100% poliéster

      Silhouette lawon buta mangrupa produk ditingkatkeun tina Shangri-La lawon buta, eta mangrupakeun pilihan pikeun ngajaga privasi tur kadalikeun cahaya. Sabeulah ditunda antara dua lapisan layar. Nalika buta dibuka, tetempoan menawan bisa ditempo ngaliwatan layar, sarta cahaya asup ka kamar ogé disaring jadi lemes; nalika buta ditutup, anjeun tiasa mastikeun privasi pribadi bari highlights bentuk lemes elegan tina buta Shangri-La.

       

      Dina kecap, lawon blinds silhouette urang teh pilihan pangalusna pikeun pabrik blinds atawa wholesalers. Urang tiasa nawiskeun sampel bébas tina silhouette blinds lawon pikeun konsumén urang. Sarta unggal roll lawon katumbiri blinds kudu lulus uji kualitas saméméh pengiriman barang.

    • Durable Ladder Tape Shangri-La Blinds Fabric 100% Blackout

      Awét tangga pita Shangri-La Blinds lawon 100% Blackout

      Ladder tape shangri-la blinds lawon mangrupa produk ditingkatkeun tina Shangri-La blinds lawon. Ieu mah ngan ukur nahan pangaruh kasaput halimun tina jilbab tina lawon buta Shangri-La, tapi ogé boga gaya fashion basajan tina blinds Venetian. Groupeve Ladder tape shangri-la blinds lawon tiasa masihan anjeun rarasaan caket pisan sareng alam, santai sareng bagja, ogé tiasa masihan anjeun rasa sepi sareng aya di surga. Ieu dibagi kana semi-blackout tangga tape shangri-la lawon buta sarta blackout tangga tape shangri-la lawon buta.

       

      Bahan tina Tangga tape shangri-la lawon buta nyaéta 100% poliéster. Urang nawiskeun sampel bébas pikeun sakabéh konsumén, anjeun tiasa pariksa kualitas tur pilih warna langsung saméméh urutan. Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Modern Design Verman Blinds Fabric 100% Polyester

      Desain modern Verman Blinds lawon 100% poliéster

      Lawon buta Verman mangrupikeun desain énggal anu ngagabungkeun layar lawon, layar jandela sareng buta Venetian. Cai mibanda fungsi shading jeung hiasan tina curtain nu. Sarta eta loba dipaké di kantor, imah, hotél, pabrik jeung kasempetan séjén. Lawon buta Groupeve Verman tiasa masihan anjeun rasa anu caket pisan sareng alam, santai sareng bagja, ogé tiasa masihan anjeun rasa sepi sareng aya di surga. Ieu bisa dibagi kana semi-blackout verman blinds lawon sarta blackout verman blinds blackout lawon.

       

      Bahan lawon verman blinds nyaéta 100% poliéster. Urang nawiskeun sampel bébas pikeun sakabéh konsumén, anjeun tiasa pariksa kualitas tur pilih warna langsung saméméh urutan. Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • New Design Elegant Silhouette Blinds Fabric 100% Blackout

      Desain anyar Elegan Silhouette Blinds lawon 100% Blackout

      Lawon buta Silhouette mangrupikeun desain énggal anu ngagabungkeun layar lawon, layar jandela sareng buta Venetian. Cai mibanda fungsi shading jeung hiasan tina curtain nu.

      Pangropéa sareng beberesih lawon blinds zebra Groupeve nyaéta kieu:

      1. Ultrasonic beberesih ngajadikeun lawon sakumaha caang sakumaha anyar.

      2. Nyeuseup vakum sarta ngaleupaskeun lebu.

      3. Ngusap beberesih nyaéta pikeun ngahontal beberesih jero, mangga nganggo vacuum cleaner kalawan sirah sikat mun gently vakum. Anjeun oge bisa make dryer bulu (teu disetel ka panas) pikeun niup kaluar lebu dina hiasan jandela.

       

      Kain blinds silhouette kami mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun pabrik blinds atanapi grosir. Urang tiasa nawiskeun sampel bébas tina silhouette blinds lawon pikeun konsumén urang. Sarta unggal roll lawon katumbiri blinds kudu lulus uji kualitas saméméh pengiriman barang.

    • New Design Wholesale Ladder Tape Shangri-La Blinds Fabric Blackout

      Desain anyar borongan tangga pita Shangri-La Blinds lawon Blackout

      Tangga tape Shangri-la blinds lawon mangrupa produk ditingkatkeun tina Shangri-La lawon buta, eta mangrupakeun pilihan pikeun ngajaga privasi tur kadalikeun cahaya. Groupeve tangga tape shangri-la blind lawon bisa mawa anjeun rasa infinitely deukeut ka alam, rileks jeung senang, ogé bisa mawa anjeun rarasaan keur sepi tur keur di paradise a. Éta mangrupikeun pilihan idéal pikeun proyék blinds bumi anjeun. Lawonna nganggo benang khusus sareng ngalaman perlakuan setting suhu luhur, anu awét sareng henteu lepas.

       

      Panjang gulungan anu 30m, sareng bungkusan mangrupikeun tabung kertas anu kuat per gulung. Urang nawiskeun sampel bébas pikeun sakabéh konsumén, anjeun tiasa pariksa kualitas tur pilih warna langsung saméméh urutan. Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Factory Price Verman Blinds Fabric Semi-Blackout

      Harga pabrik Verman Blinds lawon Semi-Blackout

      Lawon blinds Verman mangrupikeun produk anu ditingkatkeun tina lawon buta Shangri-La, éta mangrupikeun desain énggal anu ngagabungkeun layar lawon, layar jandela sareng buta Venetian. Cai mibanda fungsi shading jeung hiasan tina curtain nu. Sarta eta loba dipaké di kantor, imah, hotél, pabrik jeung kasempetan séjén. Éta mangrupikeun pilihan pikeun ngajaga privasi sareng ngontrol cahaya.

       

      Bahan lawon verman blinds nyaéta 100% poliéster. Panjang gulungan anu 30m, sareng bungkusan mangrupikeun tabung kertas anu kuat per gulung. Urang nawiskeun sampel bébas pikeun sakabéh konsumén, anjeun tiasa pariksa kualitas tur pilih warna langsung saméméh urutan. Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • High Quality Ladder Tape Shangri-La Blinds Fabric 100% Polyester

      High Quality tangga pita Shangri-La Blinds lawon 100% poliéster

      Ladder tape shangri-la blinds lawon mangrupikeun desain énggal anu ngagabungkeun layar lawon, layar jandela sareng buta Venetian. Cai mibanda fungsi shading jeung hiasan tina curtain nu. Sarta eta loba dipaké di kantor, imah, hotél, pabrik jeung kasempetan séjén. Éta mangrupikeun pilihan pikeun ngajaga privasi sareng ngontrol cahaya. Nalika buta dibuka, tetempoan menawan bisa ditempo ngaliwatan layar, nalika buta ditutup, anjeun bisa mastikeun privasi pribadi.

       

      Lawonna nganggo benang khusus sareng ngalaman perlakuan setting suhu luhur, anu awét sareng henteu lepas. Jeung bahan tina tangga tape shangri-la blinds lawon nyaéta 100% poliéster. Urang nawiskeun sampel bébas pikeun sakabéh konsumén, anjeun tiasa pariksa kualitas tur pilih warna langsung saméméh urutan. Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami