• spanduk
  • Verman Blinds Lawon

    • Tape tangga kualitas luhur Verman Blinds lawon 100% poliéster

      Tape tangga kualitas luhur Verman Blinds lawon 100% poliéster

      Lawon buta Verman mangrupikeun desain énggal anu ngagabungkeun layar lawon, layar jandela sareng buta Venetian.Cai mibanda fungsi shading jeung hiasan tina curtain nu.Sarta eta loba dipaké di kantor, imah, hotél, pabrik jeung kasempetan séjén.Groupeve Verman lawon buta bisa mawa anjeun rasa infinitely deukeut ka alam, rileks jeung senang, ogé bisa mawa anjeun rarasaan keur sepi tur keur di paradise a.Ieu bisa dibagi kana semi-blackout verman blinds lawon sarta blackout verman blinds blackout lawon.

       

      Bahan lawon verman blinds nyaéta 100% poliéster.Urang nawiskeun sampel bébas pikeun sakabéh konsumén, anjeun tiasa pariksa kualitas tur pilih warna langsung saméméh urutan.Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Awét tangga pita Verman Blinds lawon 100% blackout

      Awét tangga pita Verman Blinds lawon 100% blackout

      Lawon buta Verman mangrupikeun desain énggal anu ngagabungkeun layar lawon, layar jandela sareng buta Venetian.Cai mibanda fungsi shading jeung hiasan tina curtain nu.Sarta eta loba dipaké di kantor, imah, hotél, pabrik jeung kasempetan séjén.Groupeve Verman lawon buta bisa mawa anjeun rasa infinitely deukeut ka alam, rileks jeung senang, ogé bisa mawa anjeun rarasaan keur sepi tur keur di paradise a.Ieu bisa dibagi kana semi-blackout verman blinds lawon sarta blackout verman blinds blackout lawon.

       

      Bahan lawon verman blinds nyaéta 100% poliéster.Urang nawiskeun sampel bébas pikeun sakabéh konsumén, anjeun tiasa pariksa kualitas tur pilih warna langsung saméméh urutan.Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Desain anyar borongan tangga pita Verman Blinds lawon Blackout

      Desain anyar borongan tangga pita Verman Blinds lawon Blackout

      Lawon buta Verman mangrupikeun desain énggal anu ngagabungkeun layar lawon, layar jandela sareng buta Venetian.Cai mibanda fungsi shading jeung hiasan tina curtain nu.Sarta eta loba dipaké di kantor, imah, hotél, pabrik jeung kasempetan séjén.Groupeve Verman lawon buta bisa mawa anjeun rasa infinitely deukeut ka alam, rileks jeung senang, ogé bisa mawa anjeun rarasaan keur sepi tur keur di paradise a.Ieu bisa dibagi kana semi-blackout verman blinds lawon sarta blackout verman blinds blackout lawon.

       

      Bahan lawon verman blinds nyaéta 100% poliéster.Urang nawiskeun sampel bébas pikeun sakabéh konsumén, anjeun tiasa pariksa kualitas tur pilih warna langsung saméméh urutan.Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Desain modern Verman Blinds lawon 100% poliéster

      Desain modern Verman Blinds lawon 100% poliéster

      Lawon buta Verman mangrupikeun desain énggal anu ngagabungkeun layar lawon, layar jandela sareng buta Venetian.Cai mibanda fungsi shading jeung hiasan tina curtain nu.Sarta eta loba dipaké di kantor, imah, hotél, pabrik jeung kasempetan séjén.Groupeve Verman lawon buta bisa mawa anjeun rasa infinitely deukeut ka alam, rileks jeung senang, ogé bisa mawa anjeun rarasaan keur sepi tur keur di paradise a.Ieu bisa dibagi kana semi-blackout verman blinds lawon sarta blackout verman blinds blackout lawon.

       

      Bahan lawon verman blinds nyaéta 100% poliéster.Urang nawiskeun sampel bébas pikeun sakabéh konsumén, anjeun tiasa pariksa kualitas tur pilih warna langsung saméméh urutan.Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Home Decor Verman Blinds lawon Semi-blackout

      Home Decor Verman Blinds lawon Semi-blackout

      lawon buta Verman mangrupa produk ditingkatkeun tina Shangri-La lawon buta, ngagabungkeun layar lawon, layar jandela jeung buta Venetian.Cai mibanda fungsi shading jeung hiasan tina curtain nu, nu ngajadikeun eta pilihan idéal pikeun ngajaga privasi tur kadalikeun cahaya.Groupeve verman lawon buta bisa mawa anjeun rasa infinitely deukeut ka alam, rileks jeung senang, ogé bisa mawa anjeun rarasaan keur sepi tur keur di paradise a.

       

      Lawonna nganggo benang khusus sareng ngalaman perlakuan setting suhu luhur, anu awét sareng henteu lepas.Bahan lawon verman blinds nyaéta 100% poliéster.Urang nawiskeun sampel bébas pikeun sakabéh konsumén, anjeun tiasa pariksa kualitas tur pilih warna langsung saméméh urutan.Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • 2020 Gaya Anyar Verman Blinds Lawon Lebar 3m Pikeun Kantor

      2020 Gaya Anyar Verman Blinds Lawon Lebar 3m Pikeun Kantor

      Lawon buta Verman mangrupikeun produk anu ditingkatkeun tina lawon buta Shangri-La.Ieu mah ngan ukur nahan pangaruh kasaput halimun tina jilbab tina lawon buta Shangri-La, tapi ogé boga gaya fashion basajan tina blinds venetian.Desain webbing kabuka tina lawon buta verman merenah pikeun panyabutan lebu sapopoé, descaling jeung karya beberesih lianna.Lawon buta Groupeve Verman mangrupikeun pilihan idéal pikeun proyék blinds bumi anjeun.Lawonna nganggo benang khusus sareng ngalaman perlakuan setting suhu luhur, anu awét sareng henteu lepas.

       

      Pangropéa sareng beberesih lawon blinds zebra Groupeve nyaéta kieu:

      1. Nyeuseup vakum sarta ngaleupaskeun lebu.

      2. Paké lawon lemes atawa bolu moistened kalawan cai haneut pikeun ngusap curtains salila ngaleupaskeun / sterilization lebu.Upami diperlukeun, detergents hampang bisa ditambahkeun.Ngusap gently pikeun nyegah wrinkling atawa ngaruksak lawon.Ngusap tiasa ngajantenkeun curtain langkung bersih.

      3. Paké beusi uap pikeun menyemprot dina posisi ngeunaan 10 cm jauh ti curtain lawon, nu bisa boga pangaruh panyabutan lebu / sterilization.

    • Cina Factory Supply Silhouette Blinds lawon 100% poliéster

      Cina Factory Supply Silhouette Blinds lawon 100% poliéster

      Lawon buta Silhouette mangrupikeun produk anu ditingkatkeun tina lawon buta Shangri-La, éta mangrupikeun pilihan pikeun ngajaga privasi sareng kontrol cahaya.Sabeulah ditunda antara dua lapisan layar.Nalika buta dibuka, tetempoan menawan bisa ditempo ngaliwatan layar, sarta cahaya asup ka kamar ogé disaring jadi lemes;nalika buta ditutup, anjeun tiasa mastikeun privasi pribadi bari highlights bentuk lemes elegan tina buta Shangri-La.

       

      Dina kecap, lawon blinds silhouette urang teh pilihan pangalusna pikeun pabrik blinds atawa wholesalers.Urang tiasa nawiskeun sampel bébas tina silhouette blinds lawon pikeun konsumén urang.Sarta unggal roll lawon katumbiri blinds kudu lulus uji kualitas saméméh pengiriman barang.

    • Desain anyar Elegan Silhouette Blinds lawon 100% Blackout

      Desain anyar Elegan Silhouette Blinds lawon 100% Blackout

      Lawon buta Silhouette mangrupikeun desain énggal anu ngagabungkeun layar lawon, layar jandela sareng buta Venetian.Cai mibanda fungsi shading jeung hiasan tina curtain nu.

      Pangropéa sareng beberesih lawon blinds zebra Groupeve nyaéta kieu:

      1. Ultrasonic beberesih ngajadikeun lawon sakumaha caang sakumaha anyar.

      2. Nyeuseup vakum sarta ngaleupaskeun lebu.

      3. Ngusap beberesih nyaéta pikeun ngahontal beberesih jero, mangga nganggo vacuum cleaner kalawan sirah sikat mun gently vakum.Anjeun oge bisa make dryer bulu (teu disetel ka panas) pikeun niup kaluar lebu dina hiasan jandela.

       

      lawon blinds silhouette kami mangrupa pilihan pangalusna pikeun pabrik blinds atawa wholesalers.Urang tiasa nawiskeun sampel bébas tina silhouette blinds lawon pikeun konsumén urang.Sarta unggal roll lawon katumbiri blinds kudu lulus uji kualitas saméméh pengiriman barang.

    • Harga pabrik Verman Blinds lawon Semi-Blackout

      Harga pabrik Verman Blinds lawon Semi-Blackout

      Lawon blinds Verman mangrupikeun produk anu ditingkatkeun tina lawon buta Shangri-La, éta mangrupikeun desain énggal anu ngagabungkeun layar lawon, layar jandela sareng buta Venetian.Cai mibanda fungsi shading jeung hiasan tina curtain nu.Sarta eta loba dipaké di kantor, imah, hotél, pabrik jeung kasempetan séjén.Éta mangrupikeun pilihan pikeun ngajaga privasi sareng ngontrol cahaya.

       

      Bahan lawon verman blinds nyaéta 100% poliéster.Panjang gulungan anu 30m, sareng bungkusan mangrupikeun tabung kertas anu kuat per gulung.Urang nawiskeun sampel bébas pikeun sakabéh konsumén, anjeun tiasa pariksa kualitas tur pilih warna langsung saméméh urutan.Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami