• banner
  • Sunscreen Zebra lawon

    • Outdoor Manual Zebra Sun Screen Roller Blind Sunscreen Blinds Fabrics

      Luar Manual Zebra Panonpoé Panonpoé Roller Buta Sunscreen Blinds Fabrics

      Sunscreen Zebra lawon

       

      Zebra blinds ogé katelah blinds benang lemes, katumbiri blinds, dimming roller blind, lapisan ganda roller blinds. Kain anyaman anu didamel tina potongan-potongan leutik lawon sareng kasa kalayan rubak anu sami dipisahkeun, dibenerkeun ku hiji tungtung, sareng tungtung anu sanésna digulung nganggo aci pikeun nyaluyukeun cahaya.

       

      Nalika kasa sareng kasa tumpang tindih, cahayana kawilang lemes, dugi ka sababaraha tingkat, ngirangan cahaya langsung. Lamun lawon jeung lawon anu staggered, lampu sagemblengna diblokir, ku kituna pikeun tungtungna ngahontal tujuan blocking lampu. Nalika blinds kudu dibuka pinuh, blinds bisa sagemblengna digulung nepi. The zebra blind ngagabungkeun kahaneutan lawon, kesederhanaan roller blind, sarta fungsi dimming tina blinds. Gampang dioperasikeun sareng ngagaduhan rupa-rupa bentuk shading tanpa ngahalangan widang visi. Ieu mangrupa pilihan idéal pikeun kantor jeung hiasan jandela imah.

    • Printing Blackout Zebra Day and Night Rainbow Duo Blinds Fabric

      Nyitak Blackout Zebra Beurang jeung Peuting Laskar Pelangi Duo Blinds Lawon

      Formaldehida bébas zebra roller lawon buta

       

      Lulus eusi Formaldehida, Tanpa formaldehida dina MagicalTex Sunscreen Fabric.

      Numutkeun tés formaldehida SGS pihak katilu, tanpa formaldehida ngajadikeun MagicalTex Sunscreen Fabric ngaleuwihan sabagéan ageung pesaing, éta nunjukkeun séhat anu unggul pikeun jalma & lingkungan.

       

      2015 Lulus uji eusi kalungguhan

      Numutkeun standar uji eusi Lead AS: 16CFR1303, eusi Lead kedahna kirang ti 600PPM, sareng di perusahaan Walmart AS, aranjeunna gaduh standar anu langkung luhur pikeun produk anu aya hubunganana sareng Barudak, peryogi eusi Timbal kedah kirang ti 90PPM. Kain Tabir Surya MagicalTex ngan ngandung kirang ti 100PPM

    • Electric White Dual Layer Roller Fabric Zebra Shade Blinds Shades

      Listrik Bodas Dual Layer Roller Lawon Zebra Shade Blinds Shades

      Cina Roller Buta lawon

       

      Pikeun kulawarga, curtains bisa dipaké pikeun ngiuhan, ngajaga privasi, tapi ogé ngahias imah maranéhanana. Sanajan kitu, lolobana curtains anyar ngandung formaldehida. Saatos curtains anyar dibeuli imah, aranjeunna teu bisa buru-buru ngagantung. Sababaraha ukuran kedah dilaksanakeun pikeun ngirangan résidu formaldehida dina langsir sateuacan tiasa dianggo kalayan aman. Hayu urang Groupeve pikeun ngajelaskeun métode éliminasi métanol!

    • Good Quality Blackout Zebra Window Roller Blinds and Shades Polyester Sunscreen Fabric

      Good Quality Blackout Zebra Jandela Roller Blinds jeung nuansa poliéster Sunscreen lawon

      UV jeung waterproof Roller Buta lawon

       

      lawon zebra nyaeta ganda-lapisan dimmable, bisa nyaluyukeun dislocation lampu lokal sarta teu nempatan spasi. Warnana pinuh sareng murni, warna lawon kualitas luhur buah sareng pikaresepeun, kalayan kelas gancang warna anu luhur sareng tahan Sun, henteu gampang luntur.

       

      lawon kualitas luhur boga flatness alus, sarta euweuh bending cangkir atawa gelombang dina sakabéh arah lebar.

    • Good Quality PVC Coated Polyester Rainbow Curtains Double Layers Zebra Blind Sunshade Fabric

      Kualitas alus PVC coated poliéster Laskar Pelangi Curtains Double Lapisan Zebra Buta Sunshade lawon

      Tahan cai

       

      Kalayan aplikasi anu lega tina lawon ngiuhan, jalma-jalma ngagaduhan rupa-rupa tungtutan pribadi pikeun lawon anu dilapis PVC, diantarana katumbiri curtains lawon sunshade kalayan fungsi tahan cai ogé populer.

    • High Quality Cheap Price Fire Retardant Zebra Blinds

      Kualitas luhur Harga Murah Seuneu Retardant Zebra Blinds

      Fungsi tina zebra blinds lawon

       

      Nalika gauze sareng gauze tumpang tindih, cahayana kawilang lemes, anu tiasa ngirangan cahaya langsung ka tingkat anu tangtu. Nalika curtain jeung curtain nu staggered, lampu sagemblengna diblokir, ku kituna tungtungna ngahontal tujuan blocking lampu. Aya seueur gaya blinds zebra, sareng gaya anu béda ogé bakal ngagaduhan fungsi anu béda. Dina kalolobaan kasus, gaya ieu dibagi dumasar kana lawon dipaké.

       

      fabrics curtain Zebra lolobana poliéster, hemp jeung nilon. Nurutkeun kana épék shading béda tina fabrics, aranjeunna bisa dibagi kana semi-shading zebra curtains, linen-kawas zebra curtains na pinuh shading zebra curtains. Pangaruh shading ti handap ka luhur.

    • High Quality Printing Butterfly Jacquard Sunscreen Zebra Roller Blinds Fabrics

      Kualitas luhur Printing Kukupu Jacquard Sunscreen zebra Roller Blinds lawon

      Kanyamanan

       

      Kanyamanan jalma di lingkungan jero ruangan aya hubunganana sareng sababaraha faktor, sareng suhu radiasi rata-rata di sakurilingna mangrupikeun parameter penting.

      Dina usum panas, radiasi panonpoé langsung asup ka kamar ngaliwatan kaca bakal ngabalukarkeun suhu radiasi dina beungeut padet kamar nu deukeut jandela naek sacara signifikan, méré jalma rasa baking.

       

      Dina usum tiis, jandela kaca kalawan suhu permukaan rélatif low méré rasa radiasi tiis. Dina waktu nu sarua, convection hawa tiis disababkeun ku hawa tiis sinking deukeut jandela ogé brings rarasaan hawa tiis niupan ka jalma anu deukeut jandela, nu sacara serius ngurangan comfortability jalma.

    • Home DEC Blackout Motorized Zebra Roller Shutter Shade Window Roller Blinds Fabric

      Imah DEC Blackout Motorized Zebra Roller Shutter Shade Jandela Roller Blinds lawon

      UV jeung waterproof Roller Buta lawon

       

      Warna lawon zebra blinds sunscreen kudu teu ukur minuhan kaperluan hiasan arsitéktur, tapi ogé nengetan pantulan cahya panonpoé.

       

      (1) Upami diterapkeun di luar, lawon poék gaduh kamampuan anu langkung kuat pikeun meungpeuk panas sinar panonpoé tibatan lawon anu warnana terang sabab henteu kedah nganggap warna poék lawon; lamun dipaké di jero rohangan, fabrics lampu-warna bisa ngagambarkeun hadé.

    • Home DEC Double Motorized Zebra Roller Window Blinds Shade Fabric

      Imah DEC Double Motorized Zebra Roller Jandela Blinds sahadé lawon

      Lamun urang datang ka lingkungan aneh, hal kahiji anu metot urang téh hiasan. Hiasan anu saé tiasa masihan urang rarasaan anyar. Wallpaper unik, kalayan pilihan rupa curtains, mindeng bisa mawa rasa béda pikeun kahirupan. Dinten ieu kami baris ngawanohkeun prinsip dasar cocog wallpaper jeung curtains ka anjeun nalika urang milih curtain nu. Hayu urang nyiapkeun kejutan impian éndah pikeun kahirupan urang.

    • Motorized Blinds Use Double Roller Zebra Solar Blind Shades Fabric

      Motorized Blinds Paké Double Roller Zebra Solar Buta nuansa lawon

      Roller Blinds lawon

       

      blinds muterkeun hiji peran penting dina nyaluyukeun warna jeung nyieun atmosfir dina hiasan imah. Éta peryogi langkung seueur perhatian dina hiasan. Sanajan kitu, teu jadi gampang wareg jeung hiasan. Lajeng kumaha cocog splicing curtain?

       

      Dibandingkeun sareng curtains warna solid tradisional, curtains splicing leuwih seksual. Anjeun tiasa milih bahan sareng warna anu pas dumasar kana gaya hiasan bumi umum sareng kahoyong pribadi, sareng ogé ngajantenkeun rohangan monoton aktip. Ayeuna kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha cocog warna anu langkung saé!

    • New Design Blackout Day and Night Zebra Rainbow Roller Blind Fabric for Decoration

      Desain Anyar Blackout Poé jeung Peuting Zebra Laskar Pelangi Roller Buta lawon pikeun hiasan

      lawon semi-translucent: cocog pikeun spasi kantor umum, bisa komunikasi jeung lingkungan alus sabudeureun.

    • Nights And Day Double Blinds Sunscreen Zebra Blinds Fabric

      Peuting Jeung Poé Double Blinds Sunscreen Zebra Blinds Lawon

      Roller Buta Poé-Peuting-Zebra nuansa

       

      Dampak lawon zebra tabir surya dina kaséhatan masarakat sareng lingkungan hirup, ningkatkeun inténsitas cahaya jero ruangan sareng kanyamanan lingkungan jero ruangan, lawon ngiuhan ieu ngajantenkeun cahaya anu nembus kana kamar lemes sareng nyaman, sareng ogé nyiptakeun rasa alami, nambihan kageulisan. tina lingkungan indoor, sarta ngajadikeun jalma bersantai, lawon ganda-lapisan bisa nyaluyukeun cahaya. Nalika blinds dibuka, urang bisa ngarasakeun tetempoan éndah outdoor. Nalika blinds ditutup, eta tos rengse terasing ti ker, mastikeun privasi nu.

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami