Palapis pérak

  • Silver Coated Coating Window Blind Roller Shade Shading Shutter Fabric

    Pérak coated palapis Jandela Buta Roller Shading Shading Shutter lawon

    Lawon pikeun Roller Blinds

     

    Nalika anjeun teu aya di bumi, nalika cuaca goréng, nalika hujan, nalika aya lebu, salami anjeun gently mencet tombol kontrol, curtain listrik bisa dibuka jeung ditutup dina waktu ieu, éta ogé bisa ngawujudkeun jauh. switch, sarta eta oge bisa ngajaga lingkungan seger kamar.

     

    Otomatis muka sareng nutup langsir: salami anjeun mencét kadali jauh atanapi saklar telepon sélulér, langsir tiasa muka sareng nutup sacara otomatis. Utamana pikeun jalma heubeul anu teu merenah pikeun mindahkeun, curtain calakan leuwih mangpaat. Ngan tahan controller nirkabel sarta tarik curtain pikeun menit. Atawa timing switch linkage switch: curtain listrik bisa dibuka jeung ditutup dina jangka waktu nu tetep, kayaning 8:00 isuk-isuk, 8:00 sore, atawa malah salaku jam alarm.

Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami