• spanduk
  • Shangri-la Blinds Lawon

    • Fashionable Anyar Style Triple Lapisan Shangri-La lawon Semi-blackout

      Fashionable Anyar Style Triple Lapisan Shangri-La lawon Semi-blackout

      blinds Shangri-La (ogé katelah blinds sheer) mangrupakeun jenis blinds-kontrol cahaya, nu boga sapasang cadar paralel kalawan sababaraha wilah.Nalika blinds ditutup, wilah dasarna sajajar jeung sapasang lambar, sarta lamun dibuka, wilah ngalegaan ka posisi substansi jejeg sapasang lambar.Di antarana, lambaran sareng bolong dihijikeun ku tékstil atanapi prosés anu sanés.Nalika sadayana kabuka, dua lapisan tulle jejeg sareng sajajar.Dina waktu ieu, lampu bakal ngurangan nalika ngaliwatan jangkungna hiji sisi benang.Terus nyaluyukeun jangkungna curtains, blinds bakal gulung nepi sapanjang sumbu luhur.

       

      Hal ieu loba dipaké di imah, hotél, réstoran, villas, wangunan kantor tinggi-tungtung jeung tempat séjén.Pikeun lawon blinds Shangri-La, rubak anu urang damel nyaéta 3m, sareng bahanna 100% poliéster.

    • 2020 Gaya Anyar Triple Lapisan Lawon Semi-Blackout

      2020 Gaya Anyar Triple Lapisan Lawon Semi-Blackout

      Groupeve lawon triple layer anu unik dina tékstur jeung geulis dina penampilan.Nyambungkeun lawon horizontal antara dua lapisan lawon sheer bisa ngajaga kamar lemes.Hurungkeun sabeulah pikeun nyaluyukeun inténsitas cahaya.lawon tékstur unik bisa ngajaga warna konsisten pikeun lila.Shading kuat.Pembersih ultrasonik tina lawon tiasa dianggo pikeun ngajantenkeun lawon katingali terang sapertos énggal.

       

      Numutkeun karakteristik lawon lapisan triple, éta tiasa dibagi kana lawon lapisan triple semi-blackout sareng lawon lapisan triple blackout.Bahan lawon triple layer nyaéta 100% poliéster.Groupeve gaduh pangalaman langkung ti 16 taun pikeun ngadamel lawon lawon anu saé sareng hightriple.

    • Disaluyukeun Pantun Shangri-La Buta lawon Semi-Blackout

      Disaluyukeun Pantun Shangri-La Buta lawon Semi-Blackout

      Shangri-La blinds mangrupakeun rarancang brand-anyar ngagabungkeun curtains listrik, layar jandela, blinds Venetian jeung roller blinds.blinds Shangri-La dina pasaran kudu ngabandingkeun dua atribut heavyweight: kajelasan sarta looseness.kajelasan utamana reflected dina ketebalan, struktur jeung bahan tina benang dina bagian bolong.Nalika buta Shangri-La anu kajelasan luhur dibuka, cahaya anu nembus ka kamar langkung seueur sareng lemes;nalika ditutup, éta ogé tiasa nyumputkeun privasi ogé.Darajat edges leupas utamana reflected dina darajat polimérisasi bolong jeung bagian padet benang.

       

      Lawon blinds Groupeve shangri-La kualitas luhur tiasa nahan tarikan kakuatan anu hébat, sareng moal ngahasilkeun burr anu langkung beurat dina panggunaan sapopoé.Kasimpulanana, nalika milih lawon, punten perhatoskeun kualitasna, ngan teras anjeun tiasa milih lawon shangri-la blinds anu nyugemakeun, nyaman, sareng dipercaya.

    • Awét Shangri-La Buta lawon Semi-blackout

      Awét Shangri-La Buta lawon Semi-blackout

      Shangri-La blinds mangrupakeun rarancang brand-anyar ngagabungkeun curtains listrik, layar jandela, blinds Venetian jeung roller blinds.Kahirupan jasa tina lawon blinds Shangri-La relatif panjang, éta tahan ka suhu luhur sarta tiis low alatan atribut sorangan.Dasarna, masalah hirup jasa ngurangan alatan hawa low teu lumangsung di wewengkon kalawan jam cahaya panonpoe lila atawa hawa usum tiis low.Ku cara kieu, umur jasa tina Shangri-La dipanjangkeun pisan.

       

      Lamun lingkungan indoor alus teuing, sajaba ragrag poean jeung meresihan jumlah leutik lebu dina lawon, dasarna bisa ngahontal pangaruh leuwih ti 10 taun pamakéan.

       

      Lawon blinds Groupeve shangri-La kualitas luhur tiasa nahan tarikan kakuatan anu hébat, sareng moal ngahasilkeun burr anu langkung beurat dina panggunaan sapopoé.Kasimpulanana, nalika milih lawon, punten perhatoskeun kualitasna, ngan teras anjeun tiasa milih lawon shangri-la blinds anu nyugemakeun, nyaman, sareng dipercaya.

    • Pabrik Hot Jual Shangri-La Sheer Blinds lawon 100% poliéster

      Pabrik Hot Jual Shangri-La Sheer Blinds lawon 100% poliéster

      Kahirupan makmur tapi ribut, sareng anjeun kedah salawasna gaduh jejak katenangan sareng katengtreman.blinds elegan gently ngasingkeun dunya luar, ninggalkeun spasi ekslusif pikeun jantung.Atmosfir, suhu, sareng cahaya tempatna bakal robih, sareng kahirupan kedah sawenang-wenang.Prosés jeung desain dimming curtains euyeub tur rupa-rupa.Shangri-La sheer blind mangrupikeun bentuk anu klasik pisan.Groupeve Shangri-La sheer blinds lawon lemes kawas sutra, elegan kawas benang.

    • Imah decor horisontal Shangri-La Buta lawon Semi-Blackout

      Imah decor horisontal Shangri-La Buta lawon Semi-Blackout

      Shangri-La blinds mangrupakeun rarancang brand-anyar ngagabungkeun curtains listrik, layar jandela, blinds Venetian jeung roller blinds.Blind Shangri-La mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ngajaga privasi sareng ngontrol cahaya.Loba dipaké dina villas, wangunan kantor, kafe, réstoran, hotél jeung tempat séjén.Shangri-La blinds lawon boga struktur tilu-lapisan, nu dijieunna tina dua lawon cahaya-transmitter vertikal disusun disambungkeun ka sababaraha lapisan fabrics lampu-shielding dina jarak anu sarua.

       

      Groupeve shangri-La blinds lawon anu unik dina tékstur jeung geulis dina penampilan nu dijieunna tina 100% poliéster.Nyambungkeun lawon horizontal antara dua lapisan lawon sheer bisa ngajaga kamar lemes.Hurungkeun sabeulah pikeun nyaluyukeun inténsitas cahaya.Tekstur anu unik shangri-La blinds lawon bisa ngajaga warna konsisten pikeun lila.Shading kuat.Pembersih ultrasonik tina lawon tiasa dianggo pikeun ngajantenkeun lawon katingali terang sapertos énggal.

    • Desain modern Roller Blinds Shangri-la Zebra lawon Pikeun Imah

      Desain modern Roller Blinds Shangri-la Zebra lawon Pikeun Imah

      Shangri-La zebra blinds mangrupakeun rarancang brand-anyar ngagabungkeun curtains listrik, layar jandela, blinds Venetian jeung roller blinds.Blind Shangri-La mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ngajaga privasi sareng ngontrol cahaya.Hal ieu loba dipaké di imah, hotél, réstoran, villas, wangunan kantor tinggi-tungtung jeung tempat séjén.

       

      Groupeve Shangri-La blinds lawon moal boga masalah gluing, yellowing na deformasi.Benang sareng tenun diimpor ti luar negeri.Éta téh anyaman sakaligus salila prosés produksi jeung ngalaman karya saterusna kayaning suhu luhur sarta tekanan tinggi setting pikeun ménta flatness tinggi lawon-kakuatan tinggi.Anu kami bawa henteu ngan ukur lawon, tapi ogé sikep kana kahirupan.Naon deui, unggal gulungan lawon zebra shangri-la diuji sateuacan kiriman.

    • Jaminan Kualitas Shangri-La Sheer Blinds Lawon Pikeun Kantor

      Jaminan Kualitas Shangri-La Sheer Blinds Lawon Pikeun Kantor

      Shangri-La sheer blinds (ogé katelah sheer blinds) mangrupakeun jenis blinds-kontrol cahaya, nu boga sapasang cadar paralel jeung sababaraha wilah.Warna lawon blinds Groupeve Shangri-La murni sareng pinuh.Nalika milih lawon blinds Shangri-La, hal kahiji anu narik panon jalma nyaéta warna murni sareng luster pinuh, anu sadayana diturunkeun tina benang impor sareng alat tenun.

       

      Lamun milih lawon, pamakéna kudu nengetan sagala atribut tina Shangri-La sheer blinds lawon, sarta ngan lajeng bisa milih hiji Shangri-La sheer blinds lawon anu nyugemakeun, nyaman, sarta dipercaya.Henteu masalah naon jinis anu anjeun peryogikeun, sampel gratis sayogi pikeun anjeun pariksa kualitas sareng pilih warna.

    • Pabrik Panas Ngajual Triple Shade Shangri-La Roller Blinds Lawon 100% Blackout

      Pabrik Panas Ngajual Triple Shade Shangri-La Roller Blinds Lawon 100% Blackout

      Shangri-La roller blinds ngahijikeun layar jandela, blinds Venetian na blinds roller, nu fashionable tur singket, lampu bisa disaluyukeun kalawan bébas, nu bisa ngiuhan tapi teu nutupan adegan.Hal ieu loba dipaké di imah, hotél, réstoran, villas, wangunan kantor tinggi-tungtung jeung tempat séjén.

       

      Groupeve shangri-La roller blinds fabrics dirawat kalayan waterproof, mildew-bukti sarta perlakuan anti statik-sanggeus processing husus, teu gampang kapang jeung lebu, sarta gampang pikeun ngabersihan jeung mertahankeun.Sajaba ti éta, semi-blackout na blackout runtuyan Shangri-La roller blinds lawon tiasa diffuse cahaya katempo jero rohangan, ngurangan pamakéan lawon energy.Our cahaya anu euyeub di warna tur turutan trend fashion internasional.

    • Kesederhanaan Jeung Elegance Shangri-La Lawon 3m Lebar

      Kesederhanaan Jeung Elegance Shangri-La Lawon 3m Lebar

      Shangri-La blinds ngahijikeun layar jandela, blinds Venetian na blinds roller, nu fashionable tur singket, lampu bisa disaluyukeun kalawan bébas, nu bisa ngiuhan tapi teu nutupan adegan.Groupeve Shangri-La fabrics dirawat kalayan waterproof, mildew-bukti sarta perlakuan anti statik-sanggeus processing husus, teu gampang kapang jeung lebu, sarta gampang pikeun ngabersihan jeung mertahankeun;Sajaba ti éta, séri semi-blackout na blackout tina blinds Shangri-La diffuse lampu katempo jero rohangan, ngurangan pamakéan énérgi cahaya.Duanana tiasa meungpeuk langkung ti 95% sinar ultraviolét ngabahayakeun sareng ngajagi jati jero ruangan.

       

      Urang nawiskeun sampel bébas pikeun sakabéh konsumén, anjeun tiasa pariksa kualitas tur pilih warna langsung saméméh urutan.Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Kain Triple Shade Shangri-La Roller Blinds Pikeun Réstoran

      Kain Triple Shade Shangri-La Roller Blinds Pikeun Réstoran

      Shangri-La roller blinds ngahijikeun layar jandela, blinds Venetian na blinds roller, nu fashionable tur singket, lampu bisa disaluyukeun kalawan bébas, nu bisa ngiuhan tapi teu nutupan adegan.Hal ieu loba dipaké di imah, hotél, réstoran, villas, wangunan kantor tinggi-tungtung jeung tempat séjén.

       

      Groupeve shangri-La roller blinds fabrics dijieunna tina 100% poliéster, rubak nyaeta 3m sarta dirawat kalayan waterproof, mildew-bukti sarta perlakuan anti statik-sanggeus processing husus, teu gampang kapang jeung lebu, sarta gampang pikeun ngabersihan. jeung ngajaga;shangri-La roller blinds fabrics ogé bisa éféktif ngurangan radiasi panonpoé asup ka kamar, kukituna ngurangan pamakean énergi conditioners hawa jeung alat lianna.

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami