• spanduk
  • Semi-Blackout

    • Harga Murah Zebra Blinds Lawon Sareng Warna Polos

      Harga Murah Zebra Blinds Lawon Sareng Warna Polos

      Kain Blinds Zebra

      Kain zebra blinds ogé katelah lawon blinds sheer, lawon katumbiri katumbiri, lawon blinds roller dimming, sareng lawon blinds roller dua lapis atanapi lawon blinds roller ganda, asalna di Koréa Kidul sareng populer pisan sacara internasional.Ieu jenis lawon teu ukur ngagabungkeun kaunggulan lawon sarta bolong, tapi ogé integrates fungsi blinds venetian, roller blinds na blinds Romawi. Hal ieu loba dipaké di imah, hotél, réstoran, villas, wangunan kantor tinggi-tungtung jeung lianna. tempat-tempat.

      Dibandingkeun sareng kalolobaan lawon zebra blinds di pasar, penampilan lawon blinds zebra Groupeve langkung saé, sareng operasina langkung saderhana.

      Wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun FREE SAMPEL & QUOTE!

      Judy Jia +8615208497699

      business@groupeve.com

    • Cina Decor Privasi Zebra Buta lawon Pikeun Kantor Jandela Screen

      Cina Decor Privasi Zebra Buta lawon Pikeun Kantor Jandela Screen

      Kain Buta Zebra

       

      Zebra blinds, ogé katelah rainbow blinds, dimming blinds, ganda-lapisan roller blinds, beurang jeung peuting blinds, jeung sajabana, asalna di Koréa Kidul sarta ogé pohara populér sacara internasional.Lebar zebra jandela roller blinds lawon nyaéta 3m, sarta bahanna 100% poliéster.

       

      Pangropéa sareng beberesih lawon blinds zebra Groupeve nyaéta kieu:

      1. Ultrasonic beberesih ngajadikeun lawon sakumaha caang sakumaha anyar.

      2. Nyeuseup vakum sarta ngaleupaskeun lebu.

      3. Paké lawon lemes atawa bolu moistened kalawan cai haneut pikeun ngusap curtains salila ngaleupaskeun / sterilization lebu.Upami diperlukeun, detergents hampang bisa ditambahkeun.Ngusap gently pikeun nyegah wrinkling atawa ngaruksak lawon.Ngusap tiasa ngajantenkeun curtain langkung bersih.

      4. Paké beusi uap pikeun menyemprot dina posisi ngeunaan 10 cm jauh ti curtain lawon, nu bisa boga pangaruh panyabutan lebu / sterilization.

    • Cina Factory Supply Zebra Blinds lawon Jeung harga kalapa

      Cina Factory Supply Zebra Blinds lawon Jeung harga kalapa

      Kain Blinds Zebra

       

      Kain blinds zebra ogé katelah lawon blinds sheer, lawon blinds pelangi, lawon blinds roller dimming, sareng lawon blinds roller dua lapis atanapi lawon roller blinds ganda.Ieu mangrupakeun jenis lawon anyaman tina sapotong leutik tina lawon kalayan rubak sarua jeung bolong dipisahkeun ti unggal lianna.

       

      Dibandingkeun jeung paling zebra blinds lawon dina pasaran, lampu adjustable mangrupakeun kaunggulan gede Groupeve Zebra Blinds lawon, nu bisa minuhan kaperluan kaayaan cahaya béda, dina waktos anu sareng, penampilan ogé alus, sarta operasi relatif basajan.

    • Beurang jeung Peuting Dua Lapisan Sheer Shades Lawon Pikeun Imah

      Beurang jeung Peuting Dua Lapisan Sheer Shades Lawon Pikeun Imah

      Kain Sheer Shades

       

      Nuansa sheer, ogé katelah zebra blinds, dimming blinds, ganda-lapisan roller blinds, beurang jeung peuting blinds, rainbow blinds, jsb, asalna di Koréa Kidul sarta ogé pohara populér sacara internasional.Hal ieu loba dipaké di imah, hotél, réstoran, villas, wangunan kantor tinggi-tungtung jeung tempat séjén.

       

      Pangropéa sareng beberesih lawon blinds zebra Groupeve nyaéta kieu:

       

      1. Nyeuseup vakum sarta ngaleupaskeun lebu.

       

      2. Paké lawon lemes atawa bolu moistened kalawan cai haneut pikeun ngusap curtains salila ngaleupaskeun / sterilization lebu.Upami diperlukeun, detergents hampang bisa ditambahkeun.Ngusap gently pikeun nyegah wrinkling atawa ngaruksak lawon.Ngusap tiasa ngajantenkeun curtain langkung bersih.

       

      3. Paké beusi uap pikeun menyemprot dina posisi ngeunaan 10 cm jauh ti curtain lawon, nu bisa boga pangaruh panyabutan lebu / sterilization.

    • Gaya Éropa Rainbow Blinds Fabric 100% Poliéster

      Gaya Éropa Rainbow Blinds Fabric 100% Poliéster

      Kain Pelangi Blinds

       

      Rainbow blinds, ogé katelah zebra blinds, dimming blinds, double-layer roller blinds, beurang jeung peuting blinds, jeung sajabana, asalna di Koréa Kidul sarta ogé pohara populér sacara internasional.

       

      Sakumaha urang terang, pangaruh shading tina lawon katumbiri blinds utamana ditangtukeun ku bahan.Nurutkeun kana karakteristik lawon, éta bisa dibagi kana semi-blackout katumbiri blinds lawon sarta blackout katumbiri blinds lawon.

       

      Pilihan pangaruh shading utamana ditangtukeun dumasar kana adegan dipaké.Henteu masalah naon jinis anu anjeun peryogikeun, kami tiasa nawiskeun saran sareng conto anu pangsaéna.

    • Pabrik Hot Jual Dual Sheer Roller Blinds Lawon Pikeun Kantor

      Pabrik Hot Jual Dual Sheer Roller Blinds Lawon Pikeun Kantor

      Sheer Roller Blinds lawon

       

      Sheer roller blinds, ogé katelah zebra blinds, dimming blinds, ganda-lapisan roller blinds, beurang jeung peuting blinds, rainbow blinds jsb, asalna di Koréa Kidul sarta ogé pohara populér sacara internasional.Bahan tina lawon blinds roller sheer nyaéta 100% poliéster.

       

      Éta henteu ngan ukur tiasa ngahontal pangaruh shading, tapi ogé nyumponan sarat cahaya nalika jalma aktip.Hal ieu loba dipaké di imah, hotél, réstoran, villas, wangunan kantor tinggi-tungtung jeung lianna places.We gaduh leuwih ti 200 item dina kami sheer roller blinds lawon sampel brosur, anjeun tiasa manggihan kelir idéal anjeun dina eta.

    • Kualitas luhur Poé Jeung Peuting Blinds lawon 100% poliéster

      Kualitas luhur Poé Jeung Peuting Blinds lawon 100% poliéster

      Beurang Jeung Peuting Blinds Lawon

       

      lawon blinds beurang jeung peuting ogé katelah lawon zebra blinds, lawon blinds sheer, lawon katumbiri blinds, dimming roller blinds lawon, jeung ganda-lapisan roller blinds lawon atawa dual roller blinds lawon.

       

      Tirai siang sareng wengi mangrupikeun tirai dua lapis.Dimming na kahontal ku interlacing tina lapisan lawon jeung lapisan bolong.Nalika lapisan bolong tumpang tindih, cahayana langkung lemes sareng cahaya langsung diréduksi dugi ka sababaraha tingkat.Lamun lapisan lawon tumpang tindih, lampu sagemblengna diblokir, ku kituna tungtungna meungpeuk lampu.Sadaya lawon blinds beurang jeung peuting dijieunna tina 100% poliéster, sarta kami boga sertipikat pikeun sakabéh fabrics.

    • Laju Garapan Tinggi Zebra Shade Lawon 100% poliéster

      Laju Garapan Tinggi Zebra Shade Lawon 100% poliéster

      Zebra Shade lawon

       

      Kain Zebra Shade ogé katelah lawon blinds sheer, lawon blinds pelangi, lawon blinds roller dimming, sareng lawon blinds roller dua lapis atanapi lawon blinds roller ganda.Numutkeun karakteristik lawon, éta tiasa dibagi kana lawon zebra semi-blackout sareng lawon zebra blackout.

       

      Hal ieu loba dipaké di imah, hotél, réstoran, villas, wangunan kantor tinggi-tungtung jeung tempat séjén.Dina rohangan anu kawilang kabuka sapertos ruang tamu sareng ruang diajar, upami sarat shading henteu langkung luhur, anjeun tiasa milih blinds zebra semi-blackout.Lamun kamar pangkeng atawa audio-visual merlukeun shading tinggi, Anjeun bisa milih hiji blackout zebra blinds.

    • Home Decor Dual Laskar Pelangi Blinds lawon Pikeun Kantor

      Home Decor Dual Laskar Pelangi Blinds lawon Pikeun Kantor

      Kain Pelangi Blinds

       

      Rainbow blinds, ogé katelah zebra blinds, dimming blinds, double-layer roller blinds, beurang jeung peuting blinds, jeung sajabana, asalna di Koréa Kidul sarta ogé pohara populér sacara internasional.

       

      Mibanda rarasaan tilu diménsi kuat sarta pohara haneut.Nalika blinds dibuka, anjeun tiasa ningali tetempoan outdoor sarta lampu nu penetrates kamar lemes sareng nyaman.

       

      Nalika curtain ditutup, eta tos rengse terasing ti luar, mastikeun privasi sarta némbongkeun kesederhanaan jeung elegance tina blinds katumbiri.

       

      lawon katumbiri blinds kami mangrupa pilihan pangalusna pikeun pabrik blinds katumbiri atawa wholesalers.Urang tiasa nawiskeun sampel gratis lawon katumbiri blinds pikeun konsumén urang.Sarta unggal roll lawon katumbiri blinds kudu lulus uji kualitas saméméh pengiriman barang.

    • Multi-warna zebra lawon 100% poliéster Pikeun Villas

      Multi-warna zebra lawon 100% poliéster Pikeun Villas

      Kain Zebra

       

      lawon Zebra ogé katelah lawon sheer blinds, lawon katumbiri blinds, dimming roller blinds lawon, sarta ganda-lapisan roller blinds lawon atawa dual roller blinds lawon.Numutkeun karakteristik lawon, éta tiasa dibagi kana lawon zebra semi-blackout sareng lawon zebra blackout.

       

      Dina rohangan anu kawilang kabuka sapertos ruang tamu sareng ruang diajar, upami sarat shading henteu langkung luhur, anjeun tiasa milih blinds zebra semi-blackout.Éta henteu ngan ukur tiasa ngahontal pangaruh shading, tapi ogé nyumponan sarat cahaya nalika jalma aktip.Lamun kamar pangkeng atawa audio-visual merlukeun shading tinggi, Anjeun bisa milih hiji blackout zebra blinds.Henteu masalah anu anjeun resep milih, kami tiasa nawiskeun saran sareng conto anu pangsaéna.

    • Gaya Anyar Rainbow Blinds Lawon Semi-Blackout

      Gaya Anyar Rainbow Blinds Lawon Semi-Blackout

      Kain Pelangi Blinds

       

      Rainbow blinds, ogé katelah zebra blinds, dimming blinds, double-layer roller blinds, beurang jeung peuting blinds, jeung sajabana, asalna di Koréa Kidul sarta ogé pohara populér sacara internasional.Ieu mangrupakeun jenis lawon anyaman tina sapotong leutik tina lawon kalayan rubak sarua jeung bolong dipisahkeun ti unggal lianna.Mibanda rarasaan tilu diménsi kuat sarta pohara haneut.Bahan tina lawon rainbow blinds nyaéta 100% poliéster.

       

      Dibandingkeun lolobana lawon katumbiri blinds on pasar, lampu adjustable mangrupakeun kaunggulan gede Groupeve zebra Blinds lawon, nu bisa minuhan kaperluan kaayaan cahaya béda, dina waktos anu sareng, penampilan ogé alus, sarta operasi relatif basajan.

    • Jaminan kualitas awét zebra lawon 100% poliéster Semi-Blackout

      Jaminan kualitas awét zebra lawon 100% poliéster Semi-Blackout

      Kain blinds zebra ogé katelah lawon blinds sheer, lawon blinds pelangi, lawon blinds roller dimming, sareng lawon blinds roller dua lapis atanapi lawon roller blinds ganda.Numutkeun karakteristik lawon, éta tiasa dibagi kana lawon zebra semi-blackout sareng lawon zebra blackout.

       

      Éta henteu ngan ukur ngagabungkeun kaunggulan lawon sareng bolong, tapi ogé ngahijikeun fungsi blinds venetian, blinds roller sareng blinds Romawi.Hal ieu loba dipaké di imah, hotél, réstoran, villas, wangunan kantor tinggi-tungtung jeung tempat séjén.

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami