PRODUK

  • Ferrari lawon Pikeun Roller Blinds

    Ferrari lawon Pikeun Roller Blinds

    Komposisi: Poliéster & PVC

    Réngsé rubak: 200/250/300 cm

    Ketebalan: 0.32mm

    Beurat per m2: 280 g/m2± 5%

    Anti-ultraviolét: 97%

    Fastness warna: ≥4 Kelas

    Gulung panjangna: 50m

  • Top Quality Roller lawon Semi-blackout 2,5m Lebar

    Top Quality Roller lawon Semi-blackout 2,5m Lebar

    Komposisi: 100% Poliéster

    Réngsé rubak: 200/250 cm

    Beurat per m2: 160 g/m2± 5%

    Anti-ultraviolét: 99%

    Fastness warna: ≥4 Kelas

    Gulung panjangna: 50m

  • Ganda Roller Blinds Fiberglass Blackout lawon

    Ganda Roller Blinds Fiberglass Blackout lawon

    lawon blackout fiberglass dijieunna tina 40% orat jeung 60% PVC ngaliwatan prosés husus.Éta henteu nyerep partikel padet dina hawa sareng henteu patuh kana lebu, anu sacara efektif tiasa ngirangan jumlah lebu.Salaku tambahan, éta mangrupikeun mineral alami sareng henteu nyayogikeun lingkungan kamekaran baktéri.Baktéri teu tiasa baranahan sareng lawonna moal kapang.Hal ieu loba dipaké dina kahirupan urang.Contona, wangunan publik (gimnasium, grand theater, terminal bandara, puseur paméran), wangunan kantor, hotél (réstoran, kamar tamu, gim, kamar pasamoan) jeung imah (pangkeng, ruang ulikan, ruang tamu, kamar mandi, dapur, kamar panonpoé). , balkon).

     

    Lebar maksimum anu urang damel nyaéta 3m.Sareng ketebalanna sakitar 0.38mm.Panjang lawon blackout fiberglass nyaéta 30mper roll.Unggal roll dipak dina tube kertas kuat.

  • Eco-friendly Antibakteri Blackout Fiberglass lawon Pikeun Roller Blinds

    Eco-friendly Antibakteri Blackout Fiberglass lawon Pikeun Roller Blinds

    lawon orat blackout dijieunna tina 40% orat jeung 60% PVC ngaliwatan prosés husus.Éta bébas tina logam beurat jeung zat ngabahayakeun, aman tur ramah-eco, euweuh bau aneh, teu ngarugikeun awak manusa, stabilitas pisan tinggi, elegan jeung geulis, sarta cocog warna ogé cocog pikeun hiasan modern.Ieu loba dipaké pikeun lingkungan béda, kayaning kantor, hotél, réstoran jeung imah.

     

    Panjang lawon fiberglass blackout nyaéta 30m per roll.Unggal roll dipak dina tube kertas kuat.Uji kualitas kedah dilakukeun sateuacan pangiriman.

  • Eco-friendly Fiberglass lawon 100% Blackout Pikeun Imah

    Eco-friendly Fiberglass lawon 100% Blackout Pikeun Imah

    lawon orat blackout dijieunna tina 40% orat jeung 60% PVC ngaliwatan prosés husus.Éta tahan ka sagala rupa korosi kimiawi kayaning asam sarta alkali;kalawan lalawanan sepuh lampu sarta lalawanan cuaca;non-hygroscopic, hidrofobik jeung cai-tahan;kakuatan tensile kuat;dustproof, anti durukan, anti statik, anti ultraviolét;koefisien ékspansi termal jeung kontraksi leutik, perméabilitas hawa alus, fastness warna alus, stabilitas dimensi alus, penampilan geulis, teu gampang jadi ema, gampang pikeun ngabersihan, teu deformasi sanggeus ngumbah, awét.Panjang lawon fiberglass blackout nyaéta 30mper roll.Unggal roll dipak dina tube kertas kuat.

  • Seuneu Retardant Fiberglass Blackout lawon 2m Width

    Seuneu Retardant Fiberglass Blackout lawon 2m Width

    lawon blackout fiberglass dijieunna tina 40% orat jeung 60% PVC ngaliwatan prosés husus.Cai mibanda sipat retardant seuneu teu kapanggih dina fabrics séjén.Lawon orat nyata moal cacad atanapi carbonized sabab rorongkong internal lawon serat kaca sanggeus ngaduruk.Bahan tina lawon sorangan nangtukeun yén éta henteu malleable sarta ngajaga flatness keur lila.Taya warpage, ékspansi jeung kontraksi <0,5%.Naon deui, éta henteu kedah nguatkeun, résistansi cimata alami, kalayan résistansi angin anu signifikan sareng sipat mékanis tahan sering dianggo.

    Lebar maksimum anu urang damel nyaéta 3m.Sareng ketebalanna sakitar 0.38mm.Panjang lawon blackout fiberglass nyaéta 30mper roll.Unggal roll dipak dina tube kertas kuat.

  • Kualitas luhur Anti UV PVC Curtain Fiberglass Blackout lawon

    Kualitas luhur Anti UV PVC Curtain Fiberglass Blackout lawon

    lawon blackout fiberglass dijieunna tina 40% orat jeung 60% PVC ngaliwatan prosés husus.Éta henteu nyerep partikel padet dina hawa sareng henteu patuh kana lebu, anu sacara efektif tiasa ngirangan jumlah lebu.Salaku tambahan, éta mangrupikeun mineral alami sareng henteu nyayogikeun lingkungan kamekaran baktéri.Baktéri teu tiasa baranahan sareng lawonna moal kapang.Ieu loba dipaké pikeun lingkungan béda, kayaning kantor, hotél, réstoran.

     

    Lebar maksimum anu urang damel nyaéta 3m sareng ketebalanna sakitar 0.38mm.Panjang lawon blackout fiberglass nyaéta 30mper roll.Unggal roll dipak dina tube kertas kuat.

  • Paling Popular Window Blinds Fiberglass Blackout lawon

    Paling Popular Window Blinds Fiberglass Blackout lawon

    lawon blackout fiberglass dijieunna tina 40% orat jeung 60% PVC ngaliwatan prosés husus.Dina lingkungan sinar panonpoé jangka panjang, fastness warna lawon kedah ngahontal standar anu tangtu pikeun nyegah lawon luntur.Pikeun produk anu gaduh setrés anu jelas atanapi syarat tegangan, kakuatan tegangan lawon kedah dipertimbangkeun.Contona, roller blinds ultra-tinggi di gedong umum jeung curtains siling kalawan kakuatan tensile tinggi kedah nganggo lawon orat.

     

    Dina kaayaan ieu, lawon blackout fiberglass mangrupakeun pilihan sampurna. Ieu mah ngan ukur bisa ngajaga privasi, tapi ogé lawon ramah lingkungan.

     

  • Top Quality PVC coated Fiberglass Blackout lawon Pikeun Kantor

    Top Quality PVC coated Fiberglass Blackout lawon Pikeun Kantor

    lawon blackout fiberglass dijieunna tina orat jeung PVC ngaliwatan prosés husus.Éta bébas tina logam beurat jeung zat ngabahayakeun, aman tur ramah-eco, euweuh bau aneh, teu ngarugikeun awak manusa, stabilitas pisan tinggi, elegan jeung geulis, sarta cocog warna ogé cocog pikeun hiasan modern.

     

    lawon blackout fiberglass dijieunna tina mineral alam (quartz, keusik, soda, jeruk).Ieu loba dipaké pikeun lingkungan béda, kayaning kantor, hotél, réstoran jeung imah.Komposisi lawon blackout orat nyaéta 40% orat sareng 60% PVC, tilu lapisan PVC sareng 1 lapisan orat.Lebar maksimum anu urang damel nyaéta 3m sareng ketebalanna sakitar 0.38mm.Panjang lawon blackout fiberglass nyaéta 30mper roll.

     

  • Waterproof Fiberglass Roller Blinds Blackout lawon 3m Lebar

    Waterproof Fiberglass Roller Blinds Blackout lawon 3m Lebar

    lawon blackout fiberglass dijieunna tina 40% orat jeung 60% PVC ngaliwatan prosés husus.Cai mibanda sipat retardant seuneu teu kapanggih dina fabrics séjén.Lawon orat nyata moal cacad atanapi carbonized sabab rorongkong internal lawon serat kaca sanggeus ngaduruk.Hal ieu loba dipaké dina kahirupan urang.Contona, wangunan publik, gedung perkantoran, hotél jeung imah.

     

    The fiberglass lawon blackout diwangun ku tilu lapisan PVC sarta 1 lapisan fiberglass.The lebar maksimum urang ngadamel nyaeta 3m.Sareng ketebalanna sakitar 0.38mm.Aya leuwih than100 rupa kelir sadia pikeun blinds manufacturers.The panjang lawon blackout orat téh 30mper roll.Unggal roll dipak dina tube kertas kuat.

     

  • UV Nangtayungan Blackout Fiberglass lawon 40% Fiberglass Jeung 60% PVC

    UV Nangtayungan Blackout Fiberglass lawon 40% Fiberglass Jeung 60% PVC

    Serat kaca mangrupa bahan non-logam anorganik kalawan kinerja alus teuing jeung bagian penting tina lawon sunscreen fiberglass.Bahanna nyaéta silika, alumina, kalsium oksida, boron oksida, magnesium oksida, natrium oksida jeung sajabana.

     

    lawon fiberglass blackout dijieunna tina mineral alam (quartz, keusik, soda, jeruk).Ieu loba dipaké pikeun lingkungan béda, kayaning kantor, hotél, réstoran jeung imah.Panjang lawon fiberglass blackout nyaéta 30mper roll.Unggal roll dipak dina tube kertas kuat.Lebar maksimum anu urang damel nyaéta 3m sareng ketebalanna sakitar 0.38mm.

     

  • Blinds nangtung Fiberglass Blackout lawon Pikeun Imah

    Blinds nangtung Fiberglass Blackout lawon Pikeun Imah

    lawon blackout fiberglass dijieunna tina orat jeung PVC ngaliwatan prosés husus.Éta henteu nyerep partikel padet dina hawa sareng henteu patuh kana lebu, anu sacara efektif tiasa ngirangan jumlah lebu.Éta ogé tiasa sacara efektif meungpeuk sinar panonpoé sareng sinar ultraviolét, anu mangpaat pikeun kaséhatan.Ieu cocog pikeun hotél, villas, high-end residences, tempat luang, jsb.

     

    Panjang lawon blackout fiberglass nyaéta 30mper roll.Unggal roll dipak dina tube kertas kuat.Lebar maksimum anu urang damel nyaéta 3m.Sareng ketebalanna sakitar 0.38mm.

     

Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami