• banner
  • Poliéster Sunscreen lawon

    • China Mechanism Printed Sunshade Sunscreen Sunshine Fabrics for Roller Blinds

      Mékanisme Cina Dicitak Sunscreen Sunscreen Sunshine Fabrics pikeun Roller Blinds

      Populér Sunscreen Buta lawon

       

      lawon 1.Sunscreen nyaeta seuneu jeung seuneu retardant, wangunan publik badag sarta wangunan kantor anu diperlukeun pikeun minuhan standar panyalindungan seuneu nasional. Ayeuna, nurutkeun pangabutuh wangunan béda, anu fabrics ngiuhan umumna make tingkat B1 retardant seuneu (indéks oksigén ≥32, wangunan umum sadia) jeung tingkat B2.

       

      2. Ukuran konstan. Bahan tina lawon sunscreen nangtukeun yén éta teu malleable, moal deform, sarta ngajaga flatness na.

    • China Windows Sun Shade Polyester Sunscreen Rolling Motorized Blind Fabric

      Cina Windows Sun Shade poliéster Sunscreen Rolling Motorized Buta lawon

      Fastness warna, nilai PH

       

      1. Warna fastness

      Sanaos teu aya bukti anu cukup pikeun ngabuktikeun yén sadaya pewarna anu dianggo dina lawon teduh poliéster Cina ngabahayakeun pikeun manusa, éta pasti yén nguatkeun gancang warna tina lawon buta anu dicelup tiasa ngirangan kamungkinan ngarugikeun.

       

      Kituna, éta ogé perlu nengetan fastness warna tina fabrics sunshade Cina.

       

    • Solar Screen Roller Shade 30 Polyester 70 PVC Sunscreen Blind Fabrics

      Solar Screen Roller sahadé 30 poliéster 70 PVC Sunscreen Buta lawon

      Kaunggulan tina roller blinds

       

      (1) Noise jeung réduksi noise

      Jinis anyar roller shutters henteu ngan beroperasi tanpa noise sorangan, lamun kulawarga perenahna di roadside ribut, bandara, jsb install roller shutters bisa greatly ngurangan gangguan noise éksternal sarta jalma bisa ngarasakeun hirup sepi jeung lingkungan learning. .

    • Manufacture Sunscreen Fabric From China Blinds Factory Sheer Elegance Sunscreen Blind

      Ngadamel lawon sunscreen ti Cina pabrik blinds sheer elegance sunscreen buta

      Gulung Buta

       

      Sakumaha ceuk paribasa, jalma-jalma sok bagja nalika aya dina waktos anu saé. Barina ogé, maranéhna geus digawé teuas pikeun lila, sarta tungtungna boga sayang sorangan, ngarah salawasna kudu ngalakukeun pakasaban hade hiasan. Tapi kumaha carana beroperasi hiasan imah anyar? Pikeun jalma anyar anu henteu berpengalaman, upami henteu terang teuing, pasti bakal karugian. Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan kumaha carana milih curtains pikeun hiasan imah anyar.

       

    • Australia Polyester And Vinyl PVC Polyester Sunscreen Fabric For Roller Blind

      Australia Poliéster Jeung Vinyl PVC Poliéster Sunscreen Lawon Pikeun Roller Buta

      blinds naon bisa minuhan kabutuhan paling jalma?

       

      Sarat dimming

      Ngadalikeun cahaya mangrupikeun faktor fungsional utama pikeun kalolobaan pangguna pikeun milih produk panyalindungan panonpoé. Nyaring atawa meungpeuk cahya panonpoé nurutkeun sarat spasi béda.

      Kontrol suhu

      Produk teduh anu insulasi saé tiasa ngirangan pamakean énérgi kusabab pangguna henteu ngandelkeun AC atanapi pemanasan pikeun ngontrol suhu ruangan. Dina usum tiis, waragad pemanasan bisa disimpen nepi ka 49%. Dina usum panas, nepi ka 60% tina biaya kulkas tiasa disimpen.

       

    • China Roller Shades Finished Venetian Vision Combi Blinds Component Part Curtains

      Cina Roller nuansa Réngsé Venetian Visi Combi Blinds komponén bagian curtains

      Pangaweruh Warna Pikeun Kain Teduh Buta Tabir Surya

       

      Pikeun hiasan kulawarga, aya pangaweruh sapertos warna: upami warna hiasan pangkeng langkung haneut, éta bakal kondusif pikeun ningkatkeun kaharmonisan émosi salaki sareng pamajikan; lamun ulikan ieu dipapaésan kalayan bulao lampu, éta bakal ngamungkinkeun urang pikeun konsentrasi dina diajar jeung panalungtikan; di réstoran éta, meja makan beureum jeung coklat kondusif pikeun ngaronjatkeun napsu. Janten, cocog sareng warna penting pisan. Aya seueur patarosan sakola dasar di jerona!

    • China Waterproof Curtain Sunscreen Shade Fabrics for Roller Blinds Windows Components

      Cina waterproof curtain Sunscreen sahadé lawon pikeun Roller Blinds Windows komponén

      Kain Blinds Jandéla

       

      Dina prosés ngembangkeun kahirupan material manusa jeung kahirupan spiritual, fabrics kelir pikeun roller blinds salawasna glow kalawan pesona gaib. Jalma-jalma henteu ngan ukur mendakan, niténan, nyiptakeun, sareng ngahargaan dunya warna-warni, tapi ogé teras-terasan langkung jero pamahaman sareng panggunaan warna windows blinds ngalangkungan parobihan jaman.

       

      Roller blind komponén fabrics ngagunakeun alus kelir. Roller blinds waterproof tina kelir padet, hemp, gradién, jacquard, sarta loba kelir séjén enrich lawon sahadé Cina.

    • Window Blinds Screen Sunscreen Sun Solar Cell Fabric for Roller Blind

      Window Blinds Screen Sunscreen Sun Solar Cell lawon pikeun Roller Buta

      Jepret Jandela Blinds

       

      Alam téh pantes ngaran desainer na. Kalayan tilu warna primér anu sederhana, éta nyiptakeun rébuan warna, sapertos konéng sareng héjo dina musim semi, warni dina usum panas, maple beureum dina usum gugur sareng pérak dina usum tiis. Unggal warna boga pesona unik. Nalika aranjeunna digabungkeun saling, pangaruh visual bakal dua kali kalawan satengah usaha . Sakumaha seueur anjeun ngawasaan kaahlian cocog warna tina sababaraha jinis gaya pakéan lemes? Dinten ayeuna, Groupeve badé ngobrolkeun éta!

    • Grey Manual Living Room 25mm Vinyl Venetian Korea Shutter Window Roller Blind

      Gray Manual Living Room 25mm Vinyl Venetian Korea Jepret Jandela Roller Buta

      Jenis utama blinds ayeuna

       

      Ngagantung curtains pikeun panangtayungan panonpoé sarta insulasi panas nyaéta métode tradisional ilahar dipaké. Aya loba jenis curtains, sarta masing-masing boga kaunggulan jeung kalemahan sorangan dina hal sunproof jeung insulasi panas. Hadé pisan mun éta milih kandel, curtains darker kalawan sunproof coatings jeung bahan.

       

      Tirai lawon. Warna anu langkung kandel sareng langkung poék, langkung saé éfék naungan sareng insulasi panas, sedengkeun bahan katun sareng rami murni langkung ambekan. Anjeun tiasa milih bahan sareng panyalindungan UV. Mun anjeun teu hoyong ngaganti curtain aslina, Anjeun bisa nambah lapisan lawon shading antara curtain lawon jeung curtain gauze.

    • Sheer Elegance Sun Shade Sunscreen Mesh Curtain Blinds PVC Fabrics

      Sheer Elegance Sun Shade Sunscreen Bolong Curtain Blinds PVC Fabrics

      lawon sunscreen

       

      Lawon sunscreen nyaéta lawon sunshade bantu anu fungsina pikeun ngahalangan sinar panonpoé sareng sinar panonpoé. Biasana dianggo pikeun nutupan barang-barang pikeun ngahindarkeun kontak sareng cahaya anu kuat sareng gaduh pangaruh ngahalangan cahaya anu kuat sareng sinar ultraviolét sareng aspék sanésna.

       

      Dasarna, laju blackout lawon layar bolong normal ngahontal 85% -99%, openness beda-beda ti 1% -15%, fungsi retardant seuneu sadia kalawan éfék retardant seuneu permanén.

    • Study Sunlight Filtering Commercial Sunscreen Roller Blind Window Shades

      Diajar Panonpoé Nyaring Komersial Sunscreen Roller Buta Jandela Nuansa

      Pilih roller blinds pikeun diajar

       

      1. Warna kudu cocog jeung item indoor.

      Lamun milih blinds, leuwih sae pikeun nengetan warna jati séjén dina pangajaran, utamana warna lomari buku. jati modern leuwih penting pikeun koordinasi sakabéh. Lamun milih warna blinds, lamun urang nempo warna jati. cocog sareng warna jati, pangajian tiasa didamel langkung saé.

    • Manufacture Sunscreen Fabric From China Blinds Factory Sheer Elegance Sunscreen Blinds

      Ngadamel lawon sunscreen ti Cina pabrik blinds sheer elegance Sunscreen Blinds

      Blinds cocog warna layar

       

      Dina hiasan imah, urang biasana mertimbangkeun warna pikeun nyieun hiasan imah. Barina ogé, euweuh kasalahan badag dina warna, tapi teuing, sarta éta bisa dilawan yén éta téh saeutik boring! Jeung warna hiasan imah teu ngan bisa nyieun imah warni, tapi ogé mawa wanda béda pikeun jalma kalawan kelir béda. Janten kumaha ngahias bumi anu warni? Mangga tuturkeun Groupeve pikeun ningali!

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami