• spanduk
  • Poliéster Sunscreen lawon

    • China Waterproof Curtain Sunscreen Shade Fabrics pikeun Roller Blinds Windows Komponen 5000 - 1% Openness

      China Waterproof Curtain Sunscreen Shade Fabrics pikeun Roller Blinds Windows Komponen 5000 - 1% Openness

      Lawon Blinds Jandela

       

      Dina prosés ngembangkeun kahirupan material manusa jeung kahirupan spiritual, fabrics kelir pikeun roller blinds salawasna glow kalawan pesona gaib.Jalma-jalma henteu ngan ukur mendakan, niténan, nyiptakeun, sareng ngahargaan dunya warna-warni, tapi ogé teras-terasan langkung jero pamahaman sareng panggunaan warna windows blinds ngalangkungan parobihan jaman.

       

      Roller blind komponén fabrics nyieun pamakéan alus kelir.Roller blinds waterproof tina kelir padet, hemp, gradién, jacquard, sarta loba kelir séjén enrich lawon sahadé Cina.

    • Borongan china suppliers'kantor curtains jandela motorized roller blinds nuansa

      Borongan china suppliers'kantor curtains jandela motorized roller blinds nuansa

      Fungsi tina roller blinds listrik

       

      1.save énergi jeung ngajaga lingkungan

      Panto roller jepret jeung jandéla boga ciri geulis tur wangun novel, struktur kompak tur canggih, operasi gampang, ruggedness, rigidity kuat, sealing alus, euweuh penjajahan wewengkon taneuh, fléksibel tur merenah lawang jeung nutup, jeung sajabana, nu geus éféktif kahontal. ieu pikeun ngaréspon kana kawijakan hemat energi sareng perlindungan lingkungan sentral.

       

      2. panyalindungan tiis

      The roller blinds listrik boga kinerja sealing pohara alus, bisa maksimalkeun pungsi pangaruh panyalindungan tiis, sarta cocog pisan pikeun pamakéan imah anjeun.

       

    • Ngadamel lawon sunscreen ti Cina pabrik blinds sheer elegance Sunscreen Blinds

      Ngadamel lawon sunscreen ti Cina pabrik blinds sheer elegance Sunscreen Blinds

      Blinds cocog warna layar

       

      Dina hiasan imah, urang biasana mertimbangkeun warna pikeun nyieun hiasan imah.Barina ogé, euweuh kasalahan badag dina warna, tapi teuing, sarta éta bisa dilawan yén éta téh saeutik boring!Sareng hiasan bumi warna henteu ngan ukur tiasa ngajantenkeun bumi warni, tapi ogé mawa wanda anu béda pikeun jalma anu warnana béda.Janten kumaha ngahias bumi anu warni?Mangga tuturkeun Groupeve pikeun ningali!

    • Belang Sunscreen Patterned Spring Roller Buta Tirai Kantor Lawon 6000 - 1% Openness

      Belang Sunscreen Patterned Spring Roller Buta Tirai Kantor Lawon 6000 - 1% Openness

      Ningkatkeun inténsitas cahaya

       

      Lingkungan cahaya kapangaruhan ku Panerangan sareng kacaangan.Saatos cahaya langsung asup ka kamar, cahaya anu kuat tiasa ngahasilkeun épék praktis dina rohangan jero ruangan sareng paripolah sareng kagiatan masarakat, tiasa merangsang réaksi psikologis masarakat, mangaruhan wanda sareng kualitas kahirupan masarakat, ku kituna ningkatkeun inténsitas cahaya jero rohangan penting pisan.

    • Palindung Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Blinds Sél Jacquard Roller Blinds Kain 7000 - 10% Openness

      Palindung Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Blinds Sél Jacquard Roller Blinds Kain 7000 - 10% Openness

      Roller Blinds Harga

       

      Sakumaha ngaranna ngakibatkeun, vinyl sunscreen lawon sunscreen poliéster nyaéta lawon anu bisa meungpeuk cahaya panonpoe jeung nyaring cahya panonpoé, blinds lawon sunscreen bisa nyieun lampu kamar leuwih caang, lemes jeung leuwih alami.imah téh beuki sepi tur damai sangkan jalma ngaleupaskeun.Bahan umum lawon sunscreen sél surya nyaéta poliéster sareng lawon sintétik PVC, kabuka lawon sunscreen béda-béda, kisaran ti 1% dugi ka 10% anu ngajantenkeun sabaraha persentase tampilan luar tiasa ditingali tina jero ruangan sareng dina waktos anu sami. , Panempoan jero rohangan moal bisa jadi dana lamun ningali ti luar gedong, kitu disebut one way version.Kain layar blackout umumna lawon tahan seuneu sareng tahan seuneu, sasmita tahan seuneu anu béda, beurat, ketebalan, jsb ngakibatkeun bédana harga lawon sunscreen.

    • Bahan layar surya Rolls nuansa Power Roller Blinds lawon 8000 - 8% Openness

      Bahan layar surya Rolls nuansa Power Roller Blinds lawon 8000 - 8% Openness

      Tren busana terus robih, sareng warna padet sok aktip dina bunderan busana kusabab fitur anu singket, tapi henteu pikaboseneun.Blind warna solid basajan sareng atmosfir, anu bakal langsung nambihan rasa kualitas kana temperament bumi anjeun.Hayu Groupeve nunjukkeun anjeun kaahlian pertandingan warna solid!

      1. Ngahijikeun nada sakabéh

      Kanyataanna, éta kawilang basajan pikeun cocog curtains kalawan kelir padet.Mun anjeun newbie a, Anjeun bisa mertimbangkeun eta.Nalika milih langsir padet, anjeun tiasa nyobian ngahijikeun sareng nada sadayana.Sanajan pangaruh presentasi teu kuat, éta basajan tur berehan.

    • Cina Produsén Sunscreen Roller Blinds lawon Sunshade curtain Blinds 9000 - 0% Openness

      Cina Produsén Sunscreen Roller Blinds lawon Sunshade curtain Blinds 9000 - 0% Openness

      Formaldehida sareng pewarna anu ngandung amonia

       

      Formaldehida

       

      Rupa-rupa lawon ngiuhan mindeng ngalaman anti shrinkage, anti scalding, anti wrinkle jeung perlakuan ngaropéa warna salila dyeing jeung pagawean.Sacara umum, réaksi cross-linking diperlukeun, sarta formaldehida mangrupakeun agén cross-linking loba dipaké.

       

      Kusabab henteu lengkep cross-linking, formaldehida anu henteu ilubiung dina réaksi cross-linking atanapi formaldehida anu dihasilkeun ku hidrolisis bakal dileupaskeun tina lawon sunshade, anu bakal nyababkeun iritasi kuat kana mukosa saluran pernapasan, kulit sareng panon, nyababkeun peradangan. , malah inducing alergi jeung kanker.

    • Cina Roller Shades Réngsé Venetian Vision Combi Blinds Komponen Bagian Curtains-5% Openness

      Cina Roller Shades Réngsé Venetian Vision Combi Blinds Komponen Bagian Curtains-5% Openness

      Pangaweruh Warna Pikeun Sunscreen Buta Shade Lawon

      Pikeun hiasan kulawarga, aya pangaweruh sapertos warna: upami warna hiasan pangkeng langkung haneut, éta bakal kondusif pikeun ningkatkeun kaharmonisan émosi salaki sareng pamajikan;lamun ulikan ieu dihias ku lampu bulao, éta bakal ngamungkinkeun urang pikeun konsentrasi dina diajar jeung panalungtikan;di réstoran éta, méja makan beureum jeung coklat kondusif pikeun ngaronjatkeun napsu.Ku kituna, cocog warna pohara penting.Aya seueur patarosan sakola dasar di jerona!

    • Sheer Elegance Sun Shade Sunscreen bolong curtain Blinds PVC lawon

      Sheer Elegance Sun Shade Sunscreen bolong curtain Blinds PVC lawon

      lawon sunscreen

       

      Lawon sunscreen nyaéta lawon sunshade bantu anu fungsina pikeun meungpeuk sinar panonpoé sareng sinar panonpoé.Biasana dianggo pikeun nutupan barang-barang pikeun ngahindarkeun kontak sareng lampu anu kuat sareng gaduh pangaruh ngahalangan cahaya anu kuat sareng sinar ultraviolét sareng aspék sanésna.

       

      Dasarna, laju blackout lawon layar bolong normal ngahontal 85% -99%, openness beda-beda ti 1% -15%, fungsi retardant seuneu sadia kalawan éfék retardant seuneu permanén.

    • Mékanisme Cina Dicitak Sunscreen Sunscreen Sunshine Fabrics pikeun Roller Blinds

      Mékanisme Cina Dicitak Sunscreen Sunscreen Sunshine Fabrics pikeun Roller Blinds

      Populér Sunscreen Buta lawon

      lawon 1.Sunscreen nyaeta seuneu jeung seuneu retardant, wangunan publik badag sarta wangunan kantor anu diperlukeun pikeun minuhan standar panyalindungan seuneu nasional.Ayeuna, nurutkeun pangabutuh wangunan béda, anu fabrics ngiuhan umumna make tingkat B1 retardant seuneu (indéks oksigén ≥32, wangunan umum sadia) jeung tingkat B2.

      2.Ukuran téh konstan.Bahan tina lawon sunscreen nangtukeun yén éta teu malleable, moal deform, sarta ngajaga flatness na.

      Wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun FREE SAMPEL jeung HARGA!

      Judy Jia: +8615208497699

      business@groupeve.com

    • Cina Windows Sun Shade poliéster Sunscreen Rolling Motorized Buta lawon

      Cina Windows Sun Shade poliéster Sunscreen Rolling Motorized Buta lawon

      Warna fastness, nilai PH

       

      1. Warna fastness

      Sanaos teu aya bukti anu cukup pikeun ngabuktikeun yén sadaya pewarna anu dianggo dina lawon teduh poliéster Cina ngabahayakeun pikeun manusa, éta pasti yén nguatkeun gancang warna tina lawon buta anu dicelup tiasa ngirangan kamungkinan ngarugikeun.

       

      Kituna, éta ogé perlu nengetan fastness warna tina fabrics sunshade Cina.

       

    • Solar Screen Roller sahadé 30 poliéster 70 PVC Sunscreen Buta lawon

      Solar Screen Roller sahadé 30 poliéster 70 PVC Sunscreen Buta lawon

      Kaunggulan tina roller blinds

       

      (1) Noise jeung réduksi noise

      Jinis roller shutters anyar teu ngan beroperasi tanpa noise sorangan, lamun kulawarga perenahna di roadside ribut, bandara, jsb install roller shutters bisa greatly ngurangan gangguan noise éksternal jeung jalma bisa ngarasakeun hirup sepi jeung lingkungan learning. .

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami