• banner
  • Poliéster Roller Blinds lawon

    • 10 Years Warranty Roller Blind Fabric Blackout Silver Cover

      10 Taun Garansi Roller Buta lawon Blackout Silver Cover

      Gaya anyar poliéster pérak palapis blackout roller lawon buta dijieunna tina bahan poliéster pisan awét, nu bisa diolah pikeun nyegah baktéri jeung ngurangan discoloration. Ieu pikeun multifunctional blackout roller lawon buta pisan stylish tur bisa méré wanda alus. Éta tiasa ngahalangan sinar ultraviolét panonpoé sareng ngahalangan sora. Hargana lumayan sareng seueur dianggo. 

      Éta rupa-rupa wujud, kalayan ciri sareng kaayaan urang anu bédae. Dijieunna tina 100% poliéster sareng nyayogikeun éfék shading 100%, anu cocog pisan pikeun anu peryogi privasi. Pola éta bakal mawa sababaraha rasa fashion ka bumi anjeun, sareng pangaruh éstétisna saé pisan.

    • 100% Polyester Roller Blind Fabric Blackout Foam Cover

      100% Poliéster Roller Buta lawon Blackout Foam Cover

      Gaya anyar poliéster blackout roller lawon buta dijieunna tina bahan poliéster pisan awét, nu bisa diolah pikeun nyegah baktéri jeung ngurangan discoloration. Éta pisan gampang pikeun ngabersihan jeung awét. Salaku tambahan, Groupeve tiasa ngabantosan anjeun milih lawon anu cocog pikeun daérah kalembaban anu luhur sapertos kamar mandi atanapi lingkungan tropis. Dina raraga nyieun penampilan sampurna, mangga nganggo asesoris cocog kami (kaasup rel handap, kurung jeung ranté) jeung fungsi ningkatna kaset beuki populér, nu bisa nyumputkeun reel na bracket komponén, kukituna enhancing pungsionalitasna tina gaya Anyar poliéster blackout gilinding buta .

    • 10 Year Warranty Roller Blind Fabric Semi-blackout 100% Polyester

      10 Taun jaminan Roller Buta lawon Semi-blackout 100% poliéster

      SuneTex roller blind lawon dijieunna tina 100% poliéster dina kualitas alus. produk rengse oge salah sahiji bisnis utama urang. Kami ngagaduhan rupa-rupa warna sareng lebar anu béda pikeun pilihan anjeun. Unggal barang ngagaduhan penampilan anu saé sareng kualitas anu saé. lawon kami téh minyak-bukti sarta waterproof, éta gampang pikeun ngabersihan, garing sakali digosok. Sarta mibanda kamampuhan alus dina shading sarta ngabogaan éfék ventilasi alus.Suitable pikeun pamakéan imah jeung kantor.

      Kami gaduh pangalaman langkung ti 17 taun dina lawon buta sareng produk penjualan ka langkung ti 200 nagara. Kami produsén, ngajual barang ka konsumén urang langsung, éta bisa mantuan anjeun omitting expenses panengah. Tujuan kami nyaéta pikeun ngajantenkeun kahirupan anjeun langkung saé. Kalayan kualitasna alus sarta tim layanan pangalusna, kami pohara populer di kalangan konsumén urang.

    • 2021 New Style Double Side Pearlic Roller Fabric Semi-blackout

      2021 Gaya Anyar Double Sisi Pearlic Roller lawon Semi-blackout

      cahayana dikawasa. Buka pintonan. Gaya modern. Desain sleek. Tekstur modis, warna sareng lawon. Diideuan ku tren global dina lawon, desain, busana sareng tékstil, koleksi diperpanjang Groupeve gaduh langkung ti 100 lawon elegan anu béda. Koleksi éta kalebet tékstur lawon katun sareng linen klasik anu nyiptakeun suasana anu saimbang sareng tenang anu sampurna pikeun manajemén cahaya sareng kontrol panas. Kain Filter Cahaya ngamungkinkeun cahaya maksimal asup. Bisa meungpeuk sinar UV sareng ngirangan biaya énergi bari tetep ngajaga pandangan anjeun. 

    • Certificated Pearlic Roller Fabric Semi-blackout 100% Polyester

      Sertipikat Pearlic Roller lawon Semi-blackout 100% poliéster

      Kain roller blinds mangrupikeun desain anu sederhana tapi bergaya pikeun nutupan jandéla anjeun. Aranjeunna nawiskeun réduksi sorotan anu saé sareng panyalindungan UV bari nyayogikeun bumi anjeun kalayan tampilan anu rapih sareng bergaya. Rupa-rupa lawon kami nawiskeun anjeun pilihan pikeun nyaring cahaya ku sheers sareng lawon bahan tembus anu sanés pikeun gelap kamar. Dual roller blinds ogé loba dipaké di imah jeung kantor. Duanana blackout na sheer fabrics bisa dilarapkeun ka sistem roller blind tunggal pikeun kontrol lampu optimum jeung éfék layered endah pisan. Roller blinds tiasa dioperasikeun sacara manual atanapi sacara éléktronik.

    • Blinds Manufacturer Roller Blinds Semi Blackout Fa

      Blinds Produsén Roller Blinds Semi Blackout Fa

      Sunetex Semi Blackout Roller Blind Fabric didamel tina 100% poliéster kalayan kualitas luhur sareng karakter anu saé. Kalayan metode palapis lem warna raray ganda anu ngajantenkeun pangaruh anu saé pikeun ngajaga cahaya sareng panyalindungan privasi pribadi. bahan poliéster kualitas alus bisa nyieun awét, euweuh kapang, euweuh renget, euweuh deformasi, euweuh lagu sanggeus pamakéan lila.

       

      Sunetex Roller Buta Blackout Fabric pisan populer di kalangan konsumén urang, éta boga laju repurchase tinggi. produk urang aya dina kualitas alus sarta harga nguntungkeun. Simkuring gaduh MOQ low pikeun anjeun. Janten, henteu masalah kuantitas anjeun ageung atanapi alit, urang tiasa ngalakukeun bisnis sareng anjeun. Kalayan kualitas anu saé sareng jasa anu pangsaéna, kami yakin yén kami tiasa janten supplier anu kuat pikeun anjeun. Sareng pikeun gawé babarengan anu munggaran, urang tiasa nawiskeun conto gratis pikeun anjeun pikeun pariksa kualitas sareng warna.

    • China Decor Privacy Roller Blind Fabric Semi blackout

      Cina Decor Privasi Roller Buta lawon Semi blackout

      Sunetex Jacquard Semi-Blackout Roller Blinds Lawon pisan kalapa. Ieu geulis tur fashion. Kalayan palapis palapis raray ganda, produk urang semi-blackout. Lawon kami tembus, anu tiasa ngajantenkeun kamar anjeun terang. Di sagigireun anjeun tiasa ningali pamandangan sabab semi blackout. Kami ngagaduhan sababaraha jinis lawon pikeun pilihan anjeun. Sadaya produk urang aya dina kualitas anu saé sareng harga anu lumayan.

       

      Produk urang mikaresep tingkat repurchase tinggi diantara produk urang. Kami produsén profésional dina lawon blinds. Simkuring gaduh MOQ leutik, lamun urutan anjeun badag, urang bakal ngatur produksi pikeun anjeun, éta bakal butuh ngeunaan 30 poé pikeun ngahasilkeun aranjeunna. Upami pesenan anjeun alit, tong hariwang, kami gaduh saham biasa pikeun barang jual panas. Kami kalapa dina logistik barang. Kami tiasa nawiskeun conto gratis pikeun anjeun pariksa kualitas sareng warna.

    • Motorized Window Shutters Blinds Fabric

      Motorized Jandela Shutters Blinds lawon

      Sunetex Motorized Window Shutters Blinds Fabric dijieunna tina poliéster dina kualitas alus. produk rengse oge salah sahiji bisnis utama urang. Kami ngagaduhan rupa-rupa warna sareng lebar anu béda pikeun pilihan anjeun. Unggal item boga penampilan geulis tur nice lawon quality.Our téh minyak-bukti na waterproof, éta gampang pikeun ngabersihan, garing sakali digosok. Sarta mibanda kamampuhan alus dina shading sarta ngabogaan éfék ventilasi alus.Suitable pikeun pamakéan imah jeung kantor.

       

      Sunetex Motorized Window Shutters Blinds Fabric mangrupikeun salah sahiji blind bisu kami. Éta tiasa ngajaga lingkungan sepi pikeun anjeun. Kami nawiskeun garansi 10 taun pikeun unggal barang kami. Sareng pikeun gawé babarengan anu munggaran, urang tiasa nawiskeun conto ka anjeun. Simkuring gaduh MOQ leutik, lamun urutan anjeun badag, urang bakal ngatur produksi pikeun anjeun, éta bakal butuh ngeunaan 30 poé pikeun ngahasilkeun aranjeunna. Upami pesenan anjeun alit, tong hariwang, kami gaduh saham biasa pikeun barang jual panas.

    • Roller Blind Curtains Fabric Semi Blackout

      Roller Buta curtains lawon Semi Blackout

      Produk Sunetex Jacquard Roller Blinds Fabric Blackout Series didamel tina 100% poliéster kalayan kualitas luhur. Kami nawiskeun lawon jacquard kalayan metode palapis anu béda. Métode palapis palapis raray ganda tiasa ngadamel lawon semi blackout, metode palapis bodas busa tiasa ngadamel lawon blackout. Produk kami cocog pikeun sakola, kantor sareng bumi.

       

      Produk kami tujuanana pikeun ngajantenkeun kahirupan anjeun langkung saé. Produk kami résistansi tekanan sareng umur jasa anu panjang, tina segi pagawean pisan taliti, pangaruh shading ogé saé, pola anu saé pisan, suasana sederhana sareng bergaya, gampang dipasang. Kalawan harga affordable, produk urang populer di kalangan konsumén urang. Urang tiasa nawiskeun sampel gratis!

    • Semi Blackout Window Blind Fabric

      Semi Blackout Jandela Buta lawon

      Sunetex Semi Blackout Jandela Lawon Bodas Palapis dijieunna tina poliéster dina kualitas alus. Cai mibanda pangaruh shading alus tur éféktif bisa meungpeuk lampu kuat sarta sinar ultraviolét. Kami ngagaduhan rupa-rupa warna sareng lebar anu béda pikeun pilihan anjeun.

       

      lawon kami téh minyak-bukti sarta waterproof, éta gampang pikeun ngabersihan, garing sakali digosok. Sareng éta gaduh kamampuan anu saé dina shading sareng gaduh pangaruh ventilasi anu saé. Simkuring gaduh MOQ leutik, lamun urutan anjeun badag, urang bakal ngatur produksi pikeun anjeun, éta bakal butuh ngeunaan 30 poé pikeun ngahasilkeun aranjeunna. Upami pesenan anjeun alit, tong hariwang, kami gaduh saham biasa pikeun barang jual panas. Kami tiasa nawiskeun conto gratis pikeun anjeun pariksa kualitas sareng warna.

    • Slubby Yarn Blind Fabric Double Face Dip Coating

      Slubby Benang Buta lawon ganda raray dip palapis

      Sunetex Slubby Yarn Blind Fabric didamel tina 100% poliéster lawon semi blackout kalayan kualitas luhur. Urang tiasa nawiskeun 200/230/250/300 cm lebar béda pikeun jandela Anjeun, jeung panjang baku nyaeta 40 méter per roll. Produk kami cocog pikeun kantor, sakola sareng bumi. Kami ngagaduhan sababaraha jinis lawon pikeun pilihan anjeun, anjeun tiasa milih anu mana waé.

       

      Kami produsén profésional dina fabrics blinds pikeun leuwih ti 16 taun. Kalayan metode produksi canggih, kapasitas produksi urang kalapa, periode produksi pondok pisan. Pikeun mastikeun nawiskeun anjeun barang anu sampurna, kami ngalakukeun pamariksaan 100% pikeun produk urang. Simkuring gaduh MOQ low, Urang tiasa ngatur pangiriman gancang bisi urang boga stock. Kami pabrik wholesales, produk urang aya dina kualitas alus sarta hargana kalapa. Pikeun gawé babarengan munggaran, urang tiasa nawiskeun sampel gratis ka anjeun.

    • Smart Home Roller Blind Fabric Superior Medium

      Smart Home Roller Buta lawon punjul Sedeng

      Sunetex Blackout Roller Blind Fabric didamel tina 100% poliéster kalayan kualitas luhur sareng karakter anu saé. bahan poliéster kualitas alus bisa nyieun awét, euweuh kapang, euweuh renget, euweuh deformasi, euweuh lagu sanggeus lila-waktu use.With métode palapis lem warna raray ganda, ngajadikeun eta miboga éfék alus dina ngajaga kaluar lampu sarta panyalindungan privasi pribadi.

       

      Produk kami résistansi tekanan sareng umur jasa anu panjang, tina segi pagawean pisan taliti, pangaruh shading ogé saé, pola anu saé pisan, suasana sederhana sareng bergaya, gampang dipasang. Produk kami tujuanana pikeun ngajantenkeun kahirupan anjeun langkung saé. Kalawan harga affordable, produk urang populer di kalangan konsumén urang. Urang tiasa nawiskeun sampel gratis!

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami