• banner
  • Kain Blinds Honeycomb

    • Wrinkle Resistance Dual Cellular Blinds Fabric 20mm

      Wrinkle Résistansi Dual sélular Blinds lawon 20mm

      Lawon blinds honeycomb mangrupikeun jinis énggal tina bahan wangunan hiasan jandela panyalindungan lingkungan héjo. Bentuk lawon blinds honeycomb Groupeve basajan sareng gayana beunghar, ngamungkinkeun para pangguna milih sacara bébas dumasar kana kabutuhan rohangan sareng suasana, nyiptakeun ekspresi spasial anu beunghar pikeun bumi. Desain sayang madu bisa nyimpen hawa dina lapisan kerung, ngahasilkeun hawa konstan indoor, ngahontal efek insulasi panas sarta hemat energi, bisa nyaring sinar ultraviolét dina panonpoé, éféktif ngajaga parabot berharga jeung karpét, jsb

       

      Kami nawiskeun conto gratis ogé sayogi pikeun anjeun pariksa kualitas sareng pilih warna langsung sateuacan pesenan. Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Energy Efficient Stripe Cellular Shades Fabric For Home

      Énergi Cekap Belang Sélular nuansa lawon Pikeun Imah

      lawon nuansa sélular mangrupakeun tipe anyar bahan wangunan hiasan jandela panyalindungan lingkungan héjo. Desain unik ngamungkinkeun hawa pikeun disimpen dina lapisan kerung, nu ngajaga suhu jero rohangan konstan tur ngahemat biaya listrik pikeun AC. Fungsi anti-ultraviolet sareng insulasi termal sacara efektif ngajagi barang-barang rumah tangga, perlakuan anti statik, gampang dikumbah. ari disumputkeun dina lapisan kerung sarta ngabogaan penampilan sampurna. Éta langkung saderhana sareng langkung praktis dianggo tibatan langsir tradisional.

       

      Urang nawiskeun sampel bébas pikeun sakabéh konsumén, anjeun tiasa pariksa kualitas tur pilih warna langsung saméméh urutan. Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Cordless Top Down Bottom Up Honeycomb Blind Fabric Blackout

      Tanpa kabel Top Down Bottom Up Honeycomb Buta lawon Blackout

      Buta sayang madu dijieun nurutkeun struktur sayang madu. Kusabab "honeycomb" ngabentuk lapisan panghalang unik, hawa tetep dina "honeycomb", nambahkeun kaunggulan nyimpen-énergi unmatched ku curtains lianna. Desain struktur "honeycomb hollow" unik tina blinds honeycomb sacara efektif ngajaga kasaimbangan suhu jero ruangan, insulates sareng tetep haneut, sareng nyiptakeun rasa kahaneutan dina usum tiris sareng tiis dina usum panas. Kain pancaran cahaya anu béda, struktur honeycomb, warna, sareng metode operasi nyangking rupa-rupa pilihan sareng ngagandakeun kanyamanan bumi.

       

      Kami nawiskeun conto gratis ogé sayogi pikeun anjeun pariksa kualitas sareng pilih warna langsung sateuacan pesenan. Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Double Cell Honeycomb Blinds Fabric Semi-Blackout

      Ganda Cell Honeycomb Blinds lawon Semi-Blackout

      Lawon blinds honeycomb mangrupikeun jinis énggal tina bahan wangunan hiasan jandela panyalindungan lingkungan héjo. Desain unik ngamungkinkeun hawa pikeun disimpen dina lapisan kerung, nu ngajaga suhu jero rohangan konstan tur ngahemat biaya listrik pikeun AC. Éta nyederhanakeun curtain lawon tradisional anu pajeujeut, masihan jalma raos gancang, efisiensi anu luhur. Kauntungannana nyaéta nalika buta honeycomb ditutup, posisi jandela blocking leutik, jadi Anjeun bisa meunangkeun rasa nu leuwih gede rohangan jero rohangan.

       

      Urang nawiskeun sampel bébas pikeun sakabéh konsumén, anjeun tiasa pariksa kualitas tur pilih warna langsung saméméh urutan. Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Durable Cordless Pleated Window Blinds Fabric

      Awét Cordless Pleated Jandela Blinds Lawon

      blinds jandela Pleated geus populér di Éropa. Saatos diwanohkeun ka Cina dina taun-taun ayeuna, aranjeunna sering dianggo di villa, konservatorium sareng bumi. The lawon pleats anu permanén ngawangun ku panas mencét, anu awét sarta henteu gampang deform. Ku alatan éta, teu kudu hariwang yén lawon blinds jandela pleated bakal cacad sanggeus permanén tur leungit penampilan aslina. Salaku tambahan, beberesih sareng pangropéa tina lawon blinds jandela pleated ogé saderhana pisan, ngan ukur kedah nganggo dusters bulu atanapi nganggo pengering rambut atanapi vacuum cleaner pikeun ngabersihanana. Ulah dipiceun jeung ngumbah eta dina cai.

       

      Kami nawiskeun conto gratis ogé sayogi pikeun anjeun pariksa kualitas sareng pilih warna langsung sateuacan pesenan. Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Elegant And Thermal Honeycomb Blind Fabric For Office

      Elegan Jeung Thermal Honeycomb Buta Lawon Pikeun Kantor

      Lawon buta honeycomb dijieun nurutkeun struktur sayang madu. Ieu dibagi kana séri blackout jeung semi-blackout. Lawon blinds honeycomb semi-blackout ngagabungkeun fungsi sareng elegance lawon blinds honeycomb sareng desain lawon blinds pleated klasik. Ieu mangrupakeun produk hiasan jandela deukeut-sampurna. The honeycomb blinds overcome kalemahan tina curtain pleated alatan kanaékan jangkungna sarta beurat hasilna straightening awak curtain, ku kituna awak blinds tetep konsisten tur warna anu seamless.

       

      Kami nawiskeun conto gratis ogé sayogi pikeun anjeun pariksa kualitas sareng pilih warna langsung sateuacan pesenan. Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Energy-saving Honeycomb Blinds Fabric Semi-blackout

      Énergi-hemat Honeycomb Blinds lawon Semi-blackout

      Sélular Pleated blinds geus populér di Éropa. Saatos diwanohkeun ka Cina dina taun-taun ayeuna, aranjeunna sering dianggo di villa, konservatorium sareng bumi. Kauntungannana lawon blinds pleated Groupeve Cellular nyaéta kieu: Résistansi cimata, teu aya tulangan anu diperyogikeun, résistansi cimata alami, résistansi angin anu signifikan sareng résistansi kana sering dianggo. Éta ogé gaduh résistansi cahaya anu langkung saé tibatan lawon serat alami, khususna résistansi cahaya di tukangeun gelas anu saé pisan. Shading, transmisi cahaya sareng ventilasi.

       

      The sélular pleated blinds beberesih lawon ogé basajan pisan, ngan perlu make dusters bulu atawa make dryer bulu atawa vacuum cleaner pikeun ngabersihan. Ulah dipiceun jeung ngumbah eta dina cai.

    • Factory Price Horizontal Dual Shades Honeycomb Fabric For Office

      Harga Pabrik Horizontal Dual Shades Honeycomb Fabric Pikeun Kantor

      Lawon blinds honeycomb mangrupikeun jinis énggal tina bahan wangunan hiasan jandela panyalindungan lingkungan héjo. Bentuk lawon blinds honeycomb Groupeve basajan sareng gayana beunghar, ngamungkinkeun para pangguna milih sacara bébas dumasar kana kabutuhan rohangan sareng suasana, nyiptakeun ekspresi spasial anu beunghar pikeun bumi. Fungsi insulasi sora anu saé ngajantenkeun ruangan langkung sepi sareng nyaman. Lawon sayang madu dirawat dina suhu anu luhur sareng henteu pernah cacad, ogé dirawat ku perlakuan anti fouling sareng anti statik, gampang dibersihkeun.

       

      Kami nawiskeun conto gratis ogé sayogi pikeun anjeun pariksa kualitas sareng pilih warna langsung sateuacan pesenan. Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Fashionable and Concise Double Cellular Honeycomb Blind Fabric

      Fashionable tur Singket Ganda Sélular Honeycomb Kain Buta

      Lawon blinds honeycomb mangrupikeun jinis énggal tina bahan wangunan hiasan jandela panyalindungan lingkungan héjo. Desain unik ngamungkinkeun hawa pikeun disimpen dina lapisan kerung, nu ngajaga suhu jero rohangan konstan tur ngahemat biaya listrik pikeun AC. Ogé boga sistem operasi unik, kinerja dipercaya jeung operasi lemes. Kauntungannana nyaéta nalika buta honeycomb ditutup, posisi jandela blocking leutik, jadi Anjeun bisa meunangkeun rasa nu leuwih gede rohangan jero rohangan.

       

      Kami nawiskeun conto gratis ogé sayogi pikeun anjeun pariksa kualitas sareng pilih warna langsung sateuacan pesenan. Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    • Free Sample Cordless Cellular Shade Fabric 20mm

      Sampel Gratis Tanpa Kabel Sélular Shade Kain 20mm

      nuansa sélular geus populér di Éropa. Saatos diwanohkeun ka Cina dina taun-taun ayeuna, aranjeunna sering dianggo di villa, konservatorium sareng bumi. Kalolobaan lawon nuansa sélular dijieunna tina lawon non-anyaman, sarta beungeutna datar, nu boga épék anti-ultraviolet, lebu jeung Uap. Lawon nuansa sélular dirawat ku prosés khusus pikeun nyegah listrik statik, ibun, sareng cai, sareng henteu gampang ngumpulkeun lebu sareng kapang, sareng gampang pikeun ngabersihan sareng ngajaga.

       

      Ukuran lawon nuansa sélular henteu kunanaon, sareng aya sababaraha warna anu populér pikeun dipilih. Sampel gratis ogé sayogi pikeun anjeun pariksa kualitas sareng pilih warna langsung sateuacan pesenan.

    • Heat Resistant Soundproof Honeycomb Blinds Fabric Semi-Blackout

      Panas Tahan Soundproof Honeycomb Blinds lawon Semi-Blackout

      Lawon blinds honeycomb mangrupikeun jinis énggal tina bahan wangunan hiasan jandela panyalindungan lingkungan héjo. Desain unik ngamungkinkeun hawa pikeun disimpen dina lapisan kerung, nu ngajaga suhu jero rohangan konstan tur ngahemat biaya listrik pikeun AC.

       

      Lawonna antistatik, henteu nyerep partikel padet dina hawa, sareng henteu patuh kana lebu.

       

      Ukuranna konstan, bahan lawon nangtukeun yén éta henteu malleable sareng moal cacad, sareng éta bakal ngajaga datarna kanggo waktos anu lami.

       

      Ngabersihkeun lawon blinds honeycomb ogé basajan pisan, ngan ukur kedah nganggo lap bulu atanapi nganggo pengering rambut atanapi penyedot debu pikeun ngabersihkeunana. Ulah dipiceun jeung ngumbah eta dina cai. Disarankeun yén pengering rambut dihurungkeun ku hawa tiis.

    • Modern Design Honeycomb Pleated Blinds Fabric For Restaurants

      Desain Modern Honeycomb Pleated Blinds Lawon Pikeun Réstoran

      Tirai pleated cocog pikeun kamar tidur, ruang tamu, ruang diajar, kamar makan, loteng sareng tempat-tempat sanés. Lawon buta pleated diideuan ku desain wangunan paling sampurna di dunya-desain honeycomb. Struktur honeycomb unik bisa ngabentuk lapisan panghalang unik dina kerung "sayang madu" Hayu hawa tetep dina "liang nyiruan" (lapisan statik hawa), éféktif ngajaga kasaimbangan suhu indoor, insulasi panas sarta kahaneutan, sarta nyieun tiis. usum panas jeung usum haneut lingkungan.

       

      Kami nawiskeun conto gratis ogé sayogi pikeun anjeun pariksa kualitas sareng pilih warna langsung sateuacan pesenan. Naon deui, lawon kami beunghar ku warna sareng nuturkeun tren fashion internasional.

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami