• banner
  • Fiberglass Sunscreen lawon

    • 5 Years Warranty Sunscreen Roller Type Glass Fiber Fabric

      5 Taun Garansi Sunscreen Roller Tipe Kaca Serat lawon

      Kalayan tekenan arsitéktur modéren kana shading, paningkatan paménta pikeun produk shading ogé nyababkeun pembaharuan lawon blinds. Kain blinds modern ngahijikeun warna, transparansi, perlindungan lingkungan sareng hiasan, sareng disambut ku sadaya lapisan kahirupan. Éta ogé ngamungkinkeun urang pikeun ngadeukeutan ka alam sareng nengetan kahirupan. Bahan tina lawon blinds utamana ngawengku serat gelas bahan komposit polimér jeung serat poliéster bahan komposit polimér.

       

      Lawon serat kaca Groupeve boga stabilitas dimensi alus teuing, koefisien deformasi sanggeus parobahan suhu jeung stress leutik, sarta kakuatan tensile kuat, rating seuneu tinggi, sarta hirup layanan pisan panjang.

    • China Eco-friendly Fiberglass Sunscreen Fabric 5% Openness

      Cina Eco-friendly Fiberglass Sunscreen lawon 5% Openness

      The Groupeve fiberglass lawon sunscreen ieu anyaman ku-kakuatan tinggi serat kaca coated PVC ngaliwatan prosés husus. Aya kabuka anu béda pikeun anjeun milih, sapertos 1%, 3%, 5%, 10%. Di antarana, lawon openness 10% bisa ménta cahaya alam alus tur transparansi, tapi kinerja ngalawan radiasi panonpoé jeung sorotan téh goréng. Kami umumna nyarankeun ngagunakeun lawon kalayan rasio bukaan 10% dina sababaraha arah paparan panonpoé (sapertos kalér). Ogé bakal dipaké dina sababaraha témbok curtain kaca berwarna pikeun ménta cahaya alam pangalusna sarta transparansi.

       

      Dina usum panas, aya seueur jinis lawon sunscreen orat kusabab organisasi anu béda, kabuka sareng warna, pilihan lawon sunscreen orat kedah dipertimbangkeun dua arah, nyaéta kualitas lawon sorangan sareng lingkungan aplikasi. Urang tiasa masihan anu pangalusna nyarankeun ka konsumén urang.

    • Eco-friendly Antibacterial Outdoor Fiberglass Solar Screen Fabric

      Ramah lingkungan Antibakteri Outdoor Fiberglass Solar Screen Lawon

      Serat kaca mangrupa bahan non-logam anorganik kalawan kinerja alus teuing jeung bagian penting tina lawon sunscreen fiberglass. Bahanna nyaéta silika, alumina, kalsium oksida, boron oksida, magnesium oksida, natrium oksida jeung sajabana. lawon layar surya fiberglass dijieunna tina mineral alam (quartz, keusik, soda, kapur). Sateuacan anyaman, unggal serat kaca dilapis ku PVC, dirajut ku hiji jahitan, sareng tungtungna dipanaskeun sareng dikuatkeun. formulir ieu dina lawon ninun biasa.

       

      Komposisi lawon layar surya orat nyaéta 35% orat sareng 65% PVC atanapi 30% orat sareng 70% PVC dumasar kana kabuka anu béda.

    • Eco-friendly Fiberglass Sunscreen Fabric 36% Fiberglass And 64% PVC

      Ramah Lingkungan Fiberglass Sunscreen Lawon 36% Fiberglass Sareng 64% PVC

      The Groupeve fiberglass lawon sunscreen ieu anyaman ku-kakuatan tinggi serat kaca coated PVC ngaliwatan prosés husus. Éta bébas tina logam beurat jeung zat ngabahayakeun, aman tur ramah-eco, euweuh bau aneh, teu ngarugikeun awak manusa, stabilitas pisan tinggi, elegan jeung geulis, sarta cocog warna ogé cocog pikeun hiasan modern.

       

      Aya seueur jinis lawon sunscreen orat kusabab organisasi anu béda, kabuka sareng warna, janten kumaha milih lawon tabir surya orat penting pisan. Urang tiasa nawiskeun sampel gratis pikeun konsumén urang ku kituna anjeun bisa milih lawon jeung pariksa kualitas langsung. Naon deui, sadaya lawon kami parantos diuji sateuacan dikirimkeun pikeun mastikeun kualitasna.

    • Factory Price Roller Blinds Fiberglass Sunscreen Fabric

      Pabrik Harga Roller Blinds Fiberglass Sunscreen lawon

      lawon sunscreen fiberglass ieu anyaman ku-kakuatan tinggi serat kaca coated PVC ngaliwatan prosés husus. Éta sacara efektif tiasa meungpeuk sinar panonpoé sareng sinar ultraviolét, anu mangpaat pikeun kaséhatan; nyaring lampu sorotan, ménta lampu alam, ngaronjatkeun kualitas lampu indoor, ngaronjatkeun kanyamanan widang visual; ngurangan leungitna garis konéng sarta cai, sarta bisa ningali luar jelas tanpa ngancurkeun éfék visual transparan. Aya kabuka anu béda pikeun anjeun milih, sapertos 1%, 3%, 5%, 10%. Éta faktor utama anu nangtukeun fungsi shading tina lawon.

       

      Dina usum panas, aya seueur jinis lawon sunscreen orat kusabab organisasi anu béda, kabuka sareng warna.

    • Fashionable Fiberglass Sunscreen Fabric 38% Fiberglass And 62% PVC

      Fashionable Fiberglass Sunscreen lawon 38% Fiberglass Jeung 62% PVC

      The Groupeve fiberglass lawon sunscreen ieu anyaman ku-kakuatan tinggi serat kaca coated PVC ngaliwatan prosés husus. Aya kabuka anu béda pikeun anjeun milih, sapertos 1%, 3%, 5%, 10%. Éta faktor utama anu nangtukeun fungsi shading tina lawon. Urang bisa milih fabrics openness béda nurutkeun pangabutuh wewengkon mana wangunan ayana. 5% umumna loba dipaké, éta blok radiasi panonpoé. Pikeun ngadalikeun sorotan sareng kéngingkeun cahaya alami sareng transparansi anu saé, kami umumna nyarankeun ka kidul.

       

      Kasimpulanana, aya seueur jinis lawon sunscreen orat kusabab organisasi anu béda, kabuka sareng warna, pilihan lawon sunscreen orat kedah dipertimbangkeun dua arah, nyaéta kualitas lawon sorangan sareng lingkungan aplikasi. Urang tiasa masihan anu pangalusna nyarankeun ka konsumén urang.

    • Flame Retardant Fiberglass Sunscreen Fabric For Office

      Seuneu Retardant Fiberglass Sunscreen lawon Pikeun Kantor

      The Groupeve fiberglass lawon sunscreen ieu anyaman ku-kakuatan tinggi serat kaca coated PVC ngaliwatan prosés husus. Teu ngan bisa ngaleungitkeun nepi ka 80% tina radiasi panonpoé, tapi ogé ngajaga sirkulasi hawa indoor, sarta jelas bisa ningali tetempoan outdoor. Cai mibanda sipat retardant seuneu teu kapanggih dina fabrics séjén. The fiberglass lawon sunscreen nyata moal cacad atawa carbonized sabab rorongkong internal lawon téh serat kaca sanggeus ngaduruk. Pikeun lawon biasa, sakabéh rorongkong dibeuleum tur carbonized sanggeus seuneu.

       

      Aya seueur jinis lawon sunscreen orat kusabab organisasi anu béda, kabuka sareng warna, janten kumaha milih lawon tabir surya orat penting pisan.

    • Good Flatness Outdoor Blinds Fiberglass Sunscreen Fabric 2.5m Width

      Alus Flatness outdoor Blinds Fiberglass Sunscreen lawon 2,5m Width

      The Groupeve fiberglass lawon sunscreen ieu anyaman ku-kakuatan tinggi serat kaca coated PVC ngaliwatan prosés husus. Éta mineral alami sareng henteu nyayogikeun lingkungan kamekaran baktéri. Baktéri teu tiasa baranahan sareng lawonna moal kapang. Éta henteu nyerep partikel padet dina hawa sareng henteu patuh kana lebu ogé, anu sacara efektif tiasa ngirangan jumlah lebu. Naon deui, éta henteu kedah nguatkeun, résistansi cimata alami, kalayan résistansi angin anu signifikan sareng sipat mékanis tahan sering dianggo.

    • Home Decor Fiberglass Sunscreen Fabric 38% Fiberglass And 62% PVC

      Home Decor Fiberglass Sunscreen lawon 38% Fiberglass Jeung 62% PVC

      lawon sunscreen fiberglass ieu anyaman ku-kakuatan tinggi serat kaca coated PVC ngaliwatan prosés husus. Éta sacara efektif tiasa meungpeuk sinar panonpoé sareng sinar ultraviolét, anu mangpaat pikeun kaséhatan; nyaring lampu sorotan, ménta lampu alam, ngaronjatkeun kualitas lampu indoor, ngaronjatkeun kanyamanan widang visual; ngurangan leungitna garis konéng sarta cai, sarta bisa ningali luar jelas tanpa ngancurkeun éfék visual transparan. Aya kabuka anu béda pikeun anjeun milih, sapertos 1%, 3%, 5%, 10%. Éta faktor utama anu nangtukeun fungsi shading tina lawon. Urang tiasa masihan anu pangalusna nyarankeun ka konsumén urang.

       

      Ieu cocog pikeun hotél, villas, residences tinggi-tungtung, tempat luang, jsb panjangna Groupeve orat lawon sunscreen nyaeta 30m per roll. Unggal roll dipak dina tube kertas kuat.

    • Most Popular Fiberglass Sunscreen Fabric 5% Openness

      Paling Popular Fiberglass Sunscreen lawon 5% Openness

      The Groupeve fiberglass lawon sunscreen ieu anyaman ku-kakuatan tinggi serat kaca coated PVC ngaliwatan prosés husus. Aya kabuka anu béda pikeun anjeun milih, sapertos 1%, 3%, 5%, 10%. Di antarana, 1% nepi ka 3% openness tina lawon bisa meungpeuk panas dihasilkeun ku radiasi panonpoé ka extent greatest jeung kontrol sorotan, tapi cahaya alam bakal asupkeun kirang jeung éfék transparansi relatif goréng. Ku alatan éta, urang biasana nyarankeun eta dina sababaraha arah sun-irradiation (kayaning kulon) jeung lamun témbok curtain kaca transparan. Pikeun ngajawab masalah radiasi panas kuat sarta cahya panonpoé dazzling.

       

      Kasimpulanana, aya seueur jinis lawon sunscreen orat kusabab organisasi anu béda, kabuka sareng warna, pilihan lawon sunscreen orat kedah dipertimbangkeun dua arah, nyaéta kualitas lawon sorangan sareng lingkungan aplikasi. Urang tiasa masihan anu pangalusna nyarankeun ka konsumén urang.

    • Outdoor Blinds And Awnings Porch Fiberglass Solar Screen Fabric

      Blinds outdoor Jeung Awnings Emper Fiberglass Solar Screen Lawon

      The fiberglass lawon layar surya ieu anyaman ku-kakuatan tinggi serat kaca coated PVC ngaliwatan prosés husus. Kaunggulan tina fabrics sunscreen fiberglass bisa saukur diringkeskeun salaku: sunshade, insulasi jeung transparan.

      Husus nujul kana:

      1. Blok panas dihasilkeun ku radiasi panonpoé, éféktif ngurangan beban conditioner hawa;

      2. Filter sorotan, ménta lampu alam, ngaronjatkeun kualitas indoor sarta kanyamanan visual;

      3. Meunangkeun transparansi alus teuing, nu teu ngan bisa ngarasakeun tetempoan alam jelas ker tapi ogé nyegah luar ti peeping;

      4. Éféktif meungpeuk sinar ultraviolét kuat ti asup ka kamar, nu mangpaat pikeun kaséhatan.

    • Transparent Fiberglass Sunscreen Fabric 5% Openness

      Transparan Fiberglass Sunscreen lawon 5% Openness

      lawon sunscreen fiberglass ieu anyaman ku-kakuatan tinggi serat kaca coated PVC ngaliwatan prosés husus. Kaunggulan tina fabrics sunscreen fiberglass bisa saukur diringkeskeun salaku: sunshade, insulasi jeung transparan.

      Husus nujul kana:

      1. Shading jeung insulasi panas, éféktif ngurangan beban conditioner hawa sarta ngahemat kakuatan conditioner hawa;

      2. Sedengkeun éféktif shading, meunangkeun widang visual alus tanpa mangaruhan kacaangan indoor.

      3. Meunangkeun transparansi alus teuing, nu teu ngan bisa ngarasakeun tetempoan alam jelas ker tapi ogé nyegah luar ti peeping;

      4. Éféktif meungpeuk sinar ultraviolét kuat ti asup ka kamar, nu mangpaat pikeun kaséhatan.

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami