KOMPONÉN

  • Sirah Lagu Pikeun Roller Blinds

    Sirah Lagu Pikeun Roller Blinds

    Sirah Lagu pikeun Roller Blinds

    Sirah Lagu pikeun Roller Blinds anu paling penting pikeun roller blinds, hususna keur blinds nangtung na zebra blinds, sababaraha klien ogé resep ngagunakeun Aluminium Kepala Rail pikeun sunscreen roller blinds, éta bakal nyieun tumpukan aluminium ngurangan beurat blinds, lajeng lawon bakal leuwih datar.

     

  • Roller Blinds mékanisme

    Roller Blinds mékanisme

    Roller Blinds mékanisme

    Mékanisme Roller Blinds mangrupikeun anu paling penting pikeun blinds roller, khususna pikeun blinds nangtung sareng blinds zebra, sababaraha klien ogé resep ngagunakeun Bottom Rail pikeun blinds roller sunscreen, éta bakal ngajantenkeun blinds kalayan beurat, teras lawonna bakal langkung datar.

     

  • Rail handap Pikeun Roller Blinds

    Rail handap Pikeun Roller Blinds

    Rail handap Pikeun Roller Blinds

    Bottom Rail Pikeun Roller Blinds nyaéta anu paling penting pikeun roller blinds, khususna pikeun blinds nangtung sareng blinds zebra, sababaraha klien ogé resep nganggo Bottom Rail pikeun blinds roller sunscreen, éta bakal ngajantenkeun blinds kalayan beurat, teras lawonna bakal seueur. sajongjonan.

     

    Fitur:

    • oksidasi perlakuan Aluminium Roller Buta Bottom Rail.

    • perlakuan permukaan ngaropéa bisa dihasilkeun pikeun ieu Aluminium Roller Buta Bottom Rail.

    • Ieu Aluminium Roller Buta Bottom Rail bisa minuhan proyék husus Anjeun.

    • Warna permukaan ogé dihasilkeun salaku sarat klien pikeun ieu Aluminium Roller Buta Bottom Rail.

    • ketebalan The bisa dihasilkeun salaku sarat klien pikeun ieu Aluminium Roller Buta Bottom Rail.

     

  • Sirah Rail pikeun Roller Blinds

    Sirah Rail pikeun Roller Blinds

    Sirah Rail pikeun Roller Blinds

    Aluminium Kepala Rail teh pangpentingna pikeun roller blinds, hususna keur blinds nangtung na zebra blinds, sababaraha klien ogé resep ngagunakeun Aluminium Kepala Rail pikeun sunscreen roller blinds, éta bakal nyieun tumpukan aluminium ngurangan beurat blinds, lajeng lawon bakal leuwih datar.

     

Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami