Rail handap pikeun Roller Blinds

  • Bottom Rail For Roller Blinds

    Rail handap Pikeun Roller Blinds

    Rail handap Pikeun Roller Blinds

    Bottom Rail Pikeun Roller Blinds nyaéta anu paling penting pikeun roller blinds, khususna pikeun blinds nangtung sareng blinds zebra, sababaraha klien ogé resep ngagunakeun Bottom Rail pikeun roller blinds sunscreen, éta bakal ngajantenkeun blinds kalayan beurat, teras lawonna bakal seueur. sajongjonan.

     

    Fitur:

    • oksidasi perlakuan Aluminium Roller Buta Bottom Rail.

    • perlakuan permukaan ngaropéa bisa dihasilkeun pikeun ieu Aluminium Roller Buta Bottom Rail.

    • Ieu Aluminium Roller Buta Bottom Rail bisa minuhan proyék husus Anjeun.

    • Warna permukaan ogé dihasilkeun salaku sarat klien pikeun ieu Aluminium Roller Buta Bottom Rail.

    • ketebalan The bisa dihasilkeun salaku sarat klien pikeun ieu Aluminium Roller Buta Bottom Rail.

     

Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami