Blackout Sunetex

  • 10 Years Warranty Roller Blind Fabric Blackout Silver Cover

    10 Taun Garansi Roller Buta lawon Blackout Silver Cover

    Gaya anyar poliéster pérak palapis blackout roller lawon buta dijieunna tina bahan poliéster pisan awét, nu bisa diolah pikeun nyegah baktéri jeung ngurangan discoloration. Ieu pikeun multifunctional blackout roller lawon buta pisan stylish tur bisa méré wanda alus. Éta tiasa ngahalangan sinar ultraviolét panonpoé sareng ngahalangan sora. Hargana lumayan sareng seueur dianggo. 

    Éta rupa-rupa wujud, kalayan ciri sareng kaayaan urang anu bédae. Dijieunna tina 100% poliéster sareng nyayogikeun éfék shading 100%, anu cocog pisan pikeun anu peryogi privasi. Pola éta bakal mawa sababaraha rasa fashion ka bumi anjeun, sareng pangaruh éstétisna saé pisan.

  • 100% Polyester Roller Blind Fabric Blackout Foam Cover

    100% Poliéster Roller Buta lawon Blackout Foam Cover

    Gaya anyar poliéster blackout roller lawon buta dijieunna tina bahan poliéster pisan awét, nu bisa diolah pikeun nyegah baktéri jeung ngurangan discoloration. Éta pisan gampang pikeun ngabersihan jeung awét. Salaku tambahan, Groupeve tiasa ngabantosan anjeun milih lawon anu cocog pikeun daérah kalembaban anu luhur sapertos kamar mandi atanapi lingkungan tropis. Dina raraga nyieun penampilan sampurna, mangga nganggo asesoris cocog kami (kaasup rel handap, kurung jeung ranté) jeung fungsi ningkatna kaset beuki populér, nu bisa nyumputkeun reel na bracket komponén, kukituna enhancing pungsionalitasna tina gaya Anyar poliéster blackout gilinding buta .

  • High-Quality Blackout Roller Blinds Fabrics

    Kualitas luhur Blackout Roller Blinds lawon

    Sunetex Blackout Roller Blind Fabric didamel tina 100% poliéster kalayan kualitas luhur sareng karakter anu saé. Urang tiasa nawiskeun 200/230/250/300 cm lebar béda pikeun jandela Anjeun, jeung panjang baku nyaeta 40 méter per roll. Kakuatan tinggi lawon poliéster ngajadikeun kakuatan fabrics urang 4 kali leuwih luhur ti nilon jeung 20 kali leuwih luhur ti viscose; élastisitas alus ngajadikeun produk urang teguh, awét, tahan wrinkle. Salian ti éta, lawon poliéster kami gaduh résistansi panas anu langkung luhur sareng insulasi termal. Aranjeunna henteu kapang, henteu renget, henteu deformasi, henteu aya retakan saatos panggunaan anu lami.

     

    Kalayan metode palapis lem warna raray ganda, anu ngajantenkeun pangaruh anu saé pikeun ngajaga cahaya. lawon kami téh pencegahan seuneu jeung waterproof, éta bisa lulus NFPA701ASsertifikasi, sarta fastness warna lamun Kelas 4.5. Bahan poliéster atah kualitas luhural ngajadikeun fabrics urang jadi populer di kalangan konsumén urang. Éta cocog pikeun sakola, kantor, sareng bumi. Urang tiasa nawiskeun sampel gratis pikeun anjeun!

  • High-Quality Roller Blinds Fabric Polyester Blackout

    Roller Blinds kualitas luhur lawon poliéster Blackout

    Sunetex Blackout Roller Blind Fabric mangrupikeun salah sahiji produk anu paling populer di kalangan para nasabah. Éta dijieun tina 100% poliéster. Tiap barang boga penampilan nice, éta geulis, berehan, sarta méwah. Urang tiasa nawiskeun 200/230/300 lebar béda pikeun anjeun milih tina. Beurat lawon kami nyaéta 360gsm per méter. Kalayan lem warna sareng metode palapis bodas busa, lawon blackout kami ngagaduhan kualitas anu luhur. Simkuring gaduh leuwih ti 10 kelir fashion pikeun anjeun. Sarta kami boga rupa-rupa jenis pikeun pilihan Anjeun, Anjeun bisa milih saha.

     

    lawon kami téh pencegahan seuneu jeung waterproof, éta bisa lulus NFPA701ASsertifikasi, sarta fastness warna lamun Kelas 4.5, nu nyieun ngarasakeun reputasi tinggi diantara konsumén urang. Ieus pisan cocog pikeun sakola, imah, jeung pamakéan kantor. NaonLangkung seueur, urang tiasa nawiskeun conto gratis ka anjeun!

  • Indoor Window Blinds Blackout Fabric For Office

    Jandéla jero rohangan Blinds Blackout lawon Pikeun Kantor

    Sunetex Indoor Window Blinds Blackout Fabric Pikeun Kantor didamel tina poliéster dina kualitas anu saé. Ieu awét, euweuh kapang jeung euweuh renget. Kami ngagaduhan seueur jinis warna klasik pikeun pilihan anjeun. Tiap barang boga penampilan nice, éta geulis, berehan jeung méwah. Kain kami tahan cai sareng pencegahan seuneu. Diadopsi sareng lawon anu ramah lingkungan, henteu beracun sareng hambar anu ngajantenkeun lingkungan anu nyaman pikeun anjeun. Jieun konsumén urang karapihan pikiran nalika ngagunakeun produk urang.

     

    Kami produsén profésional dina fabrics blinds pikeun leuwih ti 16 taun. Kalayan metode produksi canggih, kapasitas produksi urang kalapa, periode produksi pondok pisan. Pikeun mastikeun nawiskeun anjeun barang anu sampurna, kami ngalakukeun pamariksaan 100% pikeun produk urang. Simkuring gaduh MOQ low, Urang tiasa ngatur pangiriman gancang bisi urang boga stock. Kami pabrik wholesales, produk urang aya dina kualitas alus sarta hargana kalapa. Pikeun gawé babarengan munggaran, urang tiasa nawiskeun sampel gratis ka anjeun.

  • Jacquard Roller Blinds Fabric Blackout

    Jacquard Roller Blinds lawon Blackout

    Produk Sunetex Jacquard Roller Blinds Fabric Blackout Series didamel tina 100% poliéster kalayan kualitas luhur. Kami nawiskeun lawon jacquard kalayan metode palapis anu béda. Metoda dip-lapisan raray ganda tiasa ngadamel lawon semi blackout, metode palapis bodas busa tiasa ngadamel lawon blackout. Produk kami cocog pikeun sakola, kantor, sareng bumi. Wilujeng sumping pesen anjeun!

     

    Sunetex Jacquard Roller Blinds Fabric mikaresep reputasi anu luhur diantara para nasabah. Kami ngagaduhan seueur jinis lawon pikeun pilihan anjeun, unggal barang gaduh penampilan anu saé, éta geulis, berehan, sareng méwah. Sareng kami gaduh tim anu saé pikeun anjeun tiasa nawiskeun anjeun jasa anu saé, kami museurkeun kana pangalaman jasa anu saé unggal palanggan sareng nyobian nyiptakeun suasana anu haneut. Pikeun gawé babarengan munggaran urang, urang tiasa nawiskeun Anjeun sampel bébas pikeun pariksa kualitas sarta warna.

    Naha Milih Kami?

  • Modern Decoration Roller Blind Fabric Blackout

    Hiasan modern Roller Buta lawon Blackout

    Sunetex Dekorasi Modern Roller Buta lawon Blackout dijieunna tina poliéster. Busa Warna palapis ngajadikeun eta teu ngan blackout, tapi ogé fashion. lawon kami téh minyak-bukti sarta waterproof, éta gampang pikeun ngabersihan, garing sakali digosok. Lebar standar nyaéta 200cm sareng 230cm. Beurat standar nyaéta 330gsm per méter pasagi. Sareng éta gaduh kamampuan anu saé dina shading sareng gaduh pangaruh ventilasi anu saé. Urang boga rupa-rupa kelir pikeun pilihan Anjeun.

     

    Sunetex Modern Decor Roller Blind Fabric Blackout ngarasakeun laju repurchase tinggi di konsumén urang. Kalayan lawon kualitas luhur, éta awét sareng umurna tiasa 10 taun. Kami produsén , urang ngajual barang ka konsumén urang langsung, éta bisa mantuan Anjeun sareng omitting expenses panengah. Pikeun gawé babarengan munggaran, urang tiasa nawiskeun sampel gratis ka anjeun.

     

  • New Design Roller Blind Fabric Blackout

    Desain Anyar Roller Buta lawon Blackout

    Sunetex Blackout Roller Blind Fabric didamel tina 100% poliéster kalayan kualitas luhur sareng karakter anu saé. Kalayan metode palapis lem warna raray ganda, ngajadikeun éta gaduh pangaruh anu hadé pikeun ngajaga cahaya sareng panyalindungan privasi pribadi. bahan poliéster kualitas alus bisa nyieun awét, euweuh kapang, euweuh renget, euweuh deformasi, euweuh lagu sanggeus pamakéan lila.

     

    Kami produsén profésional dina blinds pikeun leuwih ti 16 taun. Tujuanana kami nyaéta janten beuli anu saé pikeun para nasabah. Urang Tujuan nyadiakeun fabrics sampurna pikeun klien kami. Urang tiasa nawiskeun sampel gratis ka anjeun pikeun gawé babarengan munggaran.

     

  • Nice Quality Roller Blinds Fabric Blackout

    Nice Quality Roller Blinds lawon Blackout

    SuneTex Roller Blinds Fabric mangrupikeun salah sahiji produk jual panas kami. Dijieunna tina poliéster kalayan kualitas punjul sareng harga anu lumrah. Aranjeunna awét pisan, hirupna tiasa 10 taun. Kalawan kualitas alus sarta layanan pangalusna, kami pohara populer di kalangan konsumén urang. Kami nawiskeun jasa 24 jam pikeun palanggan kami pikeun ngadukung anjeun.

     

    Kalayan metode palapis dip, anu ngajantenkeun pangaruh anu hadé dina ventilasi sareng cahaya. Éta tiasa ngabantosan anjeun ngahémat kakuatan. Éta cocog pisan pikeun sakola, bumi sareng kantor. Kami mangrupikeun suplai pabrik asli, upami anjeun damel sareng kami, anjeun tiasa gaduh margin maksimal. Pikeun gawé babarengan munggaran, urang tiasa nawiskeun sampel gratis ka anjeun!

  • Roller Blind Blackout Curtain Fabric 180g

    Roller Buta Blackout curtain lawon 180g

    Sunetex Roller Blind Blackout Curtain Fabric dijieunna tina 100% poliéster dina kualitas alus. Kalawan diadopsi bahan baku kualitas luhur, éta ngajadikeun lawon urang kalawan kakuatan tinggi. Kami nawiskeun lawon jacquard kalayan metode palapis anu béda. Kalayan téknologi motong ultrasonik, anu ngajantenkeun lawon urang dipotong rapih. Kami ngagaduhan seueur jinis lawon pikeun pilihan anjeun, unggal barang gaduh penampilan anu saé, éta geulis, berehan sareng méwah.

     

    Simkuring gaduh kontrol kualitas mastikeun pikeun produk urang. Sadaya produk urang aya dina kualitas alus sarta harga lumrah. Tim kami nawiskeun 24 jam jasa pangsaéna pikeun anjeun. Kami museurkeun kana pangalaman jasa anu saé unggal palanggan sareng nyobian nyiptakeun suasana anu haneut. Urang tiasa nawiskeun sampel gratis ka anjeun!

  • Roller Blind Blackout Fabric 100% polyester

    Roller Buta Blackout lawon 100% poliéster

    Sunetex Roller Blind Fabric didamel tina 100% poliéster kalayan kualitas luhur. Beurat standar nyaéta 160 g per méter pasagi. Kalayan lapisan dip raray ganda, lawon kami blackout. Urang boga rupa-rupa fabrics pikeun pilihan Anjeun. Unggal item ngabogaan penampilan nice, aranjeunna geulis, berehan jeung méwah. Diadopsi jeung lawon ramah lingkungan, non-toksik jeung hambar nu ngajadikeun lingkungan nyaman ka anjeun.

     

    produk urang pisan populer di kalangan konsumén urang. Sareng éta tiasa ngabantosan anjeun lampu anu tiasa dikontrol, pangaruh cahaya anu harmonis pikeun jero ruangan, shading sareng kontrol suhu, sareng panyalindungan ultraviolét. Kami gaduh MOQ leutik, upami pesenan anjeun ageung, kami bakal ngatur produksi pikeun anjeun, sareng upami pesenan anjeun alit, tong hariwang, kami gaduh saham biasa pikeun barang jual panas. Kami tiasa nawiskeun anjeun conto gratis pikeun mariksa kualitas sareng warna.

  • Roller Blinds Blackout Fabric Polyester

    Roller Blinds Blackout lawon poliéster

    Sunetex Blackout Roller Blind Fabric didamel tina poliéster kalayan kualitas luhur sareng karakter anu saé. Produk urang aya dina kualitas alus, éta awét, euweuh kapang jeung euweuh renget. Kami gaduh warna bodas sareng kulawu klasik pikeun pilihan anjeun. Tiap barang boga penampilan nice, éta geulis, berehan jeung méwah.

     

    Kalayan metode palapis dip ganda anu ngajantenkeun, Sunetex Slubby Yarn Fabric mangrupikeun salah sahiji produk tingkat repurchase tinggi kami. Éta tiasa ngabantosan anjeun nyaluyukeun lampu jero ruangan, nawiskeun lingkungan anu langkung nyaman pikeun anjeun. Kami nyayogikeun garansi 10 taun ka sadaya lawon kami. Kalawan kualitas alus sarta layanan pangalusna, kami pohara populer di kalangan konsumén urang. Sedengkeun pikeun gawé babarengan munggaran, urang tiasa nawiskeun sampel gratis ka anjeun.

Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami