Blackout MagicalTex

  • China Supplier Wholesale Roller Blind Fabric

    Cina Supplier borongan Roller Buta lawon

    MagicalTex Jandéla Indoor Blinds Blackout Fabric Pikeun Kantor aya dina kualitas anu saé. Ieu awét, euweuh kapang jeung euweuh renget. Diadopsi jeung lawon ramah lingkungan, non-toksik jeung hambar nu ngajadikeun lingkungan nyaman ka anjeun. Éta cocog pikeun Jandéla Perancis. Kami ngagaduhan seueur jinis warna klasik pikeun pilihan anjeun. Tiap barang boga penampilan nice, éta geulis, berehan jeung méwah. Kain kami tahan cai sareng pencegahan seuneu.

     

    MagicalTex High Quality Gunny Blind Fabric Blackout pohara populer di kalangan konsumén urang. Simkuring gaduh logistik kalapa. Kalayan tujuan anu luhur sareng efisiensi anu luhur, kami nawiskeun pangiriman langkung gancang ka anjeun. Tur éta gampang pikeun anjeun masang eta. Anjeun tiasa gaduh metode pamasangan anu béda, sapertos Instalasi Siling, Instalasi Luar, Instalasi Sisi sareng saterasna. Kami tiasa nawiskeun anjeun conto gratis pikeun mariksa kualitas sareng warna.

  • Chinese Supplier Roller Blinds Fabric Blackout

    Cina Supplier Roller Blinds lawon Blackout

    MagicalTex Blackout Roller Blind Fabric mangrupikeun salah sahiji produk anu paling populer di kalangan para nasabah. Éta waterproof sarta pencegahan seuneu. bahan poliéster kualitas alus bisa nyieun awét, euweuh kapang, euweuh renget, euweuh deformasi, euweuh lagu sanggeus pamakéan lila. Tiap barang boga penampilan nice, éta geulis, berehan jeung méwah. Anjeun tiasa gaduh metode pamasangan anu béda, sapertos Instalasi Siling, Instalasi Luar, Instalasi Sisi sareng saterasna. Gampang pikeun anjeun masangna.

     

    lawon kami téh minyak-bukti sarta waterproof, éta gampang pikeun ngabersihan, garing sakali digosok. Sareng éta gaduh kamampuan anu saé dina shading sareng gaduh pangaruh ventilasi anu saé. Kakuatan tinggi lawon poliéster ngajadikeun kakuatan fabrics urang 4 kali leuwih luhur ti nilon jeung 20 kali leuwih luhur ti viscose; élastisitas alus ngajadikeun produk urang teguh, awét, tahan wrinkle. Sareng, lawon poliéster kami gaduh résistansi panas anu langkung luhur sareng insulasi termal. Urang tiasa nawiskeun sampel gratis ka anjeun!

  • Factory Direct Roller Blind Fabric Blackout

    Pabrik langsung Roller Buta lawon Blackout

    MagicalTex Roller Buta lawon dijieunna tina poliéster, urang boga rupa-rupa fabrics pikeun pilihan Anjeun. Produk kami cocog pikeun pasar anu béda. Sadaya produk urang aya dina kualitas anu saé sareng tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun manah palanggan anjeun. lawon kami téh minyak-bukti sarta waterproof, éta gampang pikeun ngabersihan, garing sakali digosok. Sareng éta gaduh kamampuan anu saé dina shading sareng gaduh pangaruh ventilasi anu saé.

     

    Simkuring boga R & D puseur profésional mendesain produk anyar. Produk kami lengkep anjeun tiasa mendakan produk idéal anjeun tina katalog kami. kalawan loba variétas, gaya novel, tren fashionable, rupa-rupa gaya. Kami produsén, urang ngajual barang ka konsumén urang langsung, éta bisa mantuan Anjeun sareng omitting expenses panengah. Simkuring yakin urang bisa jadi supplier alus Anjeun. Urang tiasa nawiskeun sampel gratis ka anjeun!

  • Popular Roller Shutter Blackout Fabric 320g

    Populér Roller Shutter Blackout lawon 320g

    MagicalTex Roller Shutter Blackout Fabric didamel tina poliéster kalayan kualitas anu kompetitif pisan. Ieu geulis tur fashion. Kalayan palapis palapis raray ganda, produk urang semi blackout. Kalawan téhnologi motong ultrasonic canggih, ngajadikeun eta euweuh burr on tepi, pisan exquisite. Sadaya produk urang aya dina kualitas alus sarta harga lumrah.

     

    blinds kami aya dina noise low, éta bisa nyieun imah jeung kantor anjeun leuwih sepi, nawarkeun lingkungan sepi hadé pikeun anjeun. Simkuring gaduh MOQ leutik, urang boga stock pikeun kalolobaan produk urang, urang bisa ngatur kiriman ka anjeun geura-giru. Pikeun nunjukkeun haté urang pikeun anjeun, kami tiasa nawiskeun anjeun conto gratis pikeun anjeun pariksa kualitas sareng warna.

  • Sunshade Blinds Linen Fabrics Blackout Polyester

    Sunshade Blinds Linen lawon Blackout poliéster

    MagicalTex Blackout Fabric didamel tina poliéster, sareng salah sahiji produk populér kami. Urang tiasa nawiskeun 200/230/250/300 lebar béda pikeun anjeun milih. Beurat lawon urang nyaeta 310gsm per méter, sarta kami bisa ngalakukeun lebar ngaropéa. Kalawan téhnologi motong ultrasonic canggih, ngajadikeun eta euweuh burr on tepi, pisan exquisite. Kami ngagaduhan rupa-rupa warna pikeun pilihan anjeun, anjeun tiasa milih anu mana waé. Éta cocog pisan pikeun sakola, bumi sareng kantor.

     

    produk urang aya dina kualitas alus sarta harga lumrah. Aranjeunna awét pisan, hirupna tiasa 10 taun. Simkuring gaduh MOQ low pikeun anjeun. Janten, henteu masalah kuantitas anjeun ageung atanapi alit, urang tiasa ngalakukeun bisnis sareng anjeun Kalayan kualitas anu saé sareng palayanan anu saé, kami populer pisan di antara para nasabah. Kami nawiskeun jasa 24 jam pikeun palanggan kami pikeun ngadukung anjeun. Sareng pikeun gawé babarengan anu munggaran, urang tiasa nawiskeun conto gratis ka anjeun.

  • Window Curtain Fabric 100% Polyester

    Kain Tirai Jandéla 100% Poliéster

    Kain Tirai Jandéla MagicalTex 100% Poliéster didamel tina poliéster. Lapisan warna busa ngajantenkeun henteu ngan ukur semi blackout, tapi ogé gaduh tampilan anu saé. Kami ngagaduhan rupa-rupa warna sareng lebar anu béda pikeun pilihan anjeun. Sareng urang tiasa ngalakukeun bisnis OEM. lawon kami téh minyak-bukti sarta waterproof, éta gampang pikeun ngabersihan, garing sakali digosok. Sareng éta gaduh kamampuan anu saé dina shading sareng gaduh pangaruh ventilasi anu saé.

     

    produk urang pisan populer di kalangan konsumén urang. Kami nyayogikeun garansi 10 taun ka sadaya lawon kami. Kami gaduh MOQ leutik, upami pesenan anjeun ageung, kami bakal ngatur produksi pikeun anjeun, sareng upami pesenan anjeun alit, tong hariwang, kami gaduh saham biasa pikeun barang jual panas. Kami tiasa nawiskeun anjeun conto gratis pikeun mariksa kualitas sareng warna.

  • Window Shutters Blackout Fabric 100

    Kain Pareum Jendela 100

    MagicalTex Blackout Roller Blinds lawon dijieunna tina poliéster. Ieu geulis tur fashion. Kalayan palapis palapis raray ganda, produk urang semi blackout. Kalawan téhnologi motong ultrasonic canggih, ngajadikeun eta euweuh burr on tepi, pisan exquisite. Sadaya produk urang aya dina kualitas alus sarta harga lumrah. lawon kami téh minyak-bukti sarta waterproof, éta gampang pikeun ngabersihan, garing sakali digosok.

     

    Kami gaduh pangalaman langkung ti 16 taun dina lawon blinds sareng produk penjualan ka langkung ti 200 nagara. Kami produsén, urang ngajual barang ka konsumén urang langsung, éta bisa mantuan Anjeun sareng omitting expenses panengah. Tujuan kami nyaéta pikeun ngajantenkeun kahirupan anjeun langkung saé. Kalayan kualitasna alus sarta tim layanan pangalusna, kami pohara populer di kalangan konsumén urang.

Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami