• banner
  • Pareumeun

    • Customized Fashionable Roller Blinds Zebra Fabric 100% Polyester

      Ngaropéa Fashionable Roller Blinds Zebra lawon 100% poliéster

      Zebra blinds, ogé katelah rainbow blinds, dimming blinds, ganda-lapisan roller blinds, beurang jeung peuting blinds, jeung sajabana, asalna di Koréa Kidul sarta ogé pohara populér sacara internasional.

       

      Mibanda rarasaan tilu diménsi kuat sarta pohara haneut. Ieu jenis lawon teu ukur ngagabungkeun kaunggulan lawon sarta bolong, tapi ogé integrates fungsi blinds venetian, roller blinds na blinds Romawi. Hal ieu loba dipaké di imah, hotél, réstoran, villas, wangunan kantor tinggi-tungtung jeung lianna. tempat-tempat. Kami gaduh pangalaman langkung ti 16 taun pikeun ngadamel lawon zebra anu éndah sareng kualitas luhur.

    • Fashion New Style Zebra Window Roller Blinds Fabric 3m Width

      Pantun Gaya Anyar Zebra Jandéla Roller Blinds lawon 3m Lebar

      Zebra Jandéla Roller Kain Buta

       

      Zebra windows roller blinds, ogé katelah zebra blinds, dimming blinds, ganda-lapisan roller blinds, beurang jeung peuting blinds, jeung sajabana, asalna di Koréa Kidul sarta ogé pohara populér sacara internasional.

       

      Lebar zebra jandela roller blinds lawon nyaéta 3m, sarta bahanna 100% poliéster. Pangropéa sareng beberesih lawon blinds zebra Groupeve nyaéta saperti kieu:

      1. Ultrasonic beberesih ngajadikeun lawon sakumaha caang sakumaha anyar.

      2. Nyeuseup vakum sarta ngaleupaskeun lebu.

      3. Paké beusi uap pikeun menyemprot dina posisi ngeunaan 10 cm jauh ti curtain lawon, nu bisa boga pangaruh panyabutan lebu / sterilization.

      4. Ngusap beberesih nyaéta pikeun ngahontal beberesih jero, mangga nganggo vacuum cleaner kalawan sirah sikat mun gently vakum. Anjeun oge bisa make dryer bulu (teu disetel ka panas) pikeun niup kaluar lebu dina hiasan jandela.

    • Multi-colored Double Layer Blinds Fabric 100% Polyester

      Multi-warna ganda Lapisan Blinds lawon 100% poliéster

      Double Layer Kain Buta

       

      blinds lapisan ganda, ogé katelah zebra blinds, dimming blinds, sheer blinds, rainbow blinds, beurang jeung peuting blinds, sheer blinds, jsb, asalna di Koréa Kidul sarta ogé pohara populér sacara internasional. Bahan tina lawon blinds lapisan ganda nyaéta 100% poliéster.

       

      Lawon lapisan ganda tiasa nyaluyukeun cahaya tanpa ngeusian rohangan. Éta henteu ngan ukur ngagabungkeun kaunggulan lawon sareng bolong, tapi ogé ngahijikeun fungsi blinds venetian, blinds roller sareng blinds Romawi. Hal ieu loba dipaké di imah, hotél, réstoran, villas, wangunan kantor tinggi-tungtung jeung tempat séjén.

    • Sun Shades Adjustable Zebra Fabric Blackout

      Panonpoé nuansa adjustable zebra lawon Blackout

      Kain Zebra

       

      Zebra blinds, ogé katelah rainbow blinds, dimming blinds, ganda-lapisan roller blinds, beurang jeung peuting blinds, jeung sajabana, asalna di Koréa Kidul sarta ogé pohara populér sacara internasional. Bahan lawon zebra nyaéta 100% poliéster.

       

      Lawon zebra tiasa nyaluyukeun cahaya tanpa ngeusian rohangan. Éta henteu ngan ukur ngagabungkeun kaunggulan lawon sareng bolong, tapi ogé ngahijikeun fungsi blinds venetian, blinds roller sareng blinds Romawi. Hal ieu loba dipaké di imah, hotél, réstoran, villas, wangunan kantor tinggi-tungtung jeung tempat séjén. Éta mangrupikeun pilihan pangsaéna pikeun ngajaga privasi sareng ngontrol cahaya.

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami