8% Kabuka

  • China Windows Sun Shade Polyester Sunscreen Rolling Motorized Blind Fabric

    Cina Windows Sun Shade poliéster Sunscreen Rolling Motorized Buta lawon

    Fastness warna, nilai PH

     

    1. Warna fastness

    Sanaos teu aya bukti anu cukup pikeun ngabuktikeun yén sadaya pewarna anu dianggo dina lawon teduh poliéster Cina ngabahayakeun pikeun manusa, éta pasti yén nguatkeun gancang warna tina lawon buta anu dicelup tiasa ngirangan kamungkinan ngarugikeun.

     

    Kituna, éta ogé perlu nengetan fastness warna tina fabrics sunshade Cina.

     

  • China Wholesale Simple Bead Rope Customized Sunscreen Roller Blinds

    Cina borongan basajan manik tali ngaropéa Sunscreen Roller Blinds

    Parameter Produk Spésifikasi pikeun 8000 Series Komposisi: 30% Poliéster, 70% PVC Lebar Standar: 250cm, 300cm Panjang Standar per Roll: 30m (henteu rubak tetep kusabab sistem kontrol kuantitas) Faktor Openness: Kira-kira 8% Kandel: 0.85mm± 5% Wewengkon bolong Beurat: 430g / m2 ± 5% megatkeun Kakuatan: Bungkus 1670N / 5cm, Weft 1480N / 5cm Anti-Ultraviolet: Ngeunaan 92% Seuneu Klasifikasi NFPA701 (AS) bolong / Dina (inci) 50 * 44 Warna Fastness GRADE 4.5, AATCC. 16-2003 Beresih sareng Ngajaga: l...

Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami