5% Kabuka

  • Sheer Elegance Sun Shade Sunscreen Mesh Curtain Blinds PVC Fabrics

    Sheer Elegance Sun Shade Sunscreen Bolong Curtain Blinds PVC Fabrics

    lawon sunscreen

     

    Lawon sunscreen nyaéta lawon sunshade bantu anu fungsina pikeun ngahalangan sinar panonpoé sareng sinar panonpoé. Biasana dianggo pikeun nutupan barang-barang pikeun ngahindarkeun kontak sareng cahaya anu kuat sareng gaduh pangaruh ngahalangan cahaya anu kuat sareng sinar ultraviolét sareng aspék sanésna.

     

    Dasarna, laju blackout lawon layar bolong normal ngahontal 85% -99%, openness beda-beda ti 1% -15%, fungsi retardant seuneu sadia kalawan éfék retardant seuneu permanén.

  • Study Sunlight Filtering Commercial Sunscreen Roller Blind Window Shades

    Diajar Panonpoé Nyaring Komersial Sunscreen Roller Buta Jandela Nuansa

    Pilih roller blinds pikeun diajar

     

    1. Warna kudu cocog jeung item indoor.

    Lamun milih blinds, leuwih sae pikeun nengetan warna jati séjén dina pangajaran, utamana warna lomari buku. jati modern leuwih penting pikeun koordinasi sakabéh. Lamun milih warna blinds, lamun urang nempo warna jati. cocog sareng warna jati, pangajian tiasa didamel langkung saé.

  • Manufacture Sunscreen Fabric From China Blinds Factory Sheer Elegance Sunscreen Blinds

    Ngadamel lawon sunscreen ti Cina pabrik blinds sheer elegance Sunscreen Blinds

    Blinds cocog warna layar

     

    Dina hiasan imah, urang biasana mertimbangkeun warna pikeun nyieun hiasan imah. Barina ogé, euweuh kasalahan badag dina warna, tapi teuing, sarta éta bisa dilawan yén éta téh saeutik boring! Jeung warna hiasan imah teu ngan bisa nyieun imah warni, tapi ogé mawa wanda béda pikeun jalma kalawan kelir béda. Janten kumaha ngahias bumi anu warni? Mangga tuturkeun Groupeve pikeun ningali!

  • Outdoor Manual Window Shutter Half Shade Dual Layer Electric Double Roller Blinds

    Outdoor Manual Jandela Shutter Satengah sahadé Dual Lapisan Electric Double Roller Blinds

    Aplikasi tina Groupeve sunscreen zebra lawon

     

    1. Gedong umum (gimnasium, grand theater, terminal bandara, pusat pameran)

    Kain umumna kedah nyumponan tingkat B1 (indéks oksigén ≥32) standar seuneu sareng tahan seuneu.

    2. Gedung perkantoran (kantor, ruang rapat, lobi)

    Nyanghareup ka wétan jeung kulon umumna milih fabrics kalawan 1% -3% openness; nyanghareup kalér umumna milih fabrics kalawan 10% openness; nyanghareup kidul umumna milih fabrics kalawan 5% openness.

  • China Home Decor Solar Shade Window Sunscreen Roller Blind Fabrics Wholesale in China

    Cina Home Decor Solar sahadé Jandéla Sunscreen Roller Buta lawon borongan di Cina

    Kain Buta Roller

     

    Kalayan paningkatan standar hirup, jalma-jalma ngagaduhan syarat anu langkung luhur sareng langkung luhur pikeun lawon jandela ngiuhan surya. Konsumen henteu deui ukur nengetan kualitas penampilan Cina sunscreen roller blind fabrics borongan di Cina, tapi ogé nengetan kasalametan jeung perlindungan lingkungan tina fabrics home decor. Ku alatan éta, sipat multi-fungsi tina lawon ngiuhan beuki atra.

     

    Insulasi panas sareng hemat energi

    Shading fabrics boga ciri insulasi termal alus nu fabrics séjén teu boga, nu bisa éféktif meungpeuk panas dihasilkeun ku radiasi panonpoé, greatly ngurangan laju pamakéan conditioners hawa indoor, nu bisa ngaleungitkeun nepi ka 86% tina radiasi panonpoé jeung ngajaga hawa indoor lemes. tur bisa ngarasakeun view geulis luar jandela comfortably.

     

  • Wholesale china suppliers’office window curtains motorized roller blinds shades

    Borongan china suppliers'kantor curtains jandela motorized roller blinds nuansa

    Fungsi tina roller blinds listrik

     

    1.save énergi jeung ngajaga lingkungan

    Panto roller jepret jeung jandéla boga ciri geulis tur wangun novel, struktur kompak tur canggih, operasi gampang, ruggedness, rigidity kuat, sealing alus, euweuh penjajahan wewengkon taneuh, fléksibel tur merenah lawang jeung nutup, jeung sajabana, nu geus éféktif kahontal. ieu pikeun ngaréspon kana kawijakan hemat energi sareng perlindungan lingkungan pusat.

     

    2. panyalindungan tiis

    Roller blinds listrik gaduh kinerja sealing anu saé pisan, tiasa maksimalkeun pangaruh panyalindungan tiis, sareng cocog pisan pikeun panggunaan bumi anjeun.

     

  • China Windows Sun Shade Polyester Rolling Motorized Blind Fabric

    Cina Windows Sun Shade poliéster Rolling Motorized Buta lawon

    Fungsi tina roller blinds listrik

     

    1.Anti cuaca ngarugikeun

    Bahan husus dipaké dina shutters roller listrik ngajadikeun eta nangtung nepi ka sagala rupa kaayaan kasar, nu unmatched ku curtains basajan lianna pikeun pamakéan di imah.

     

    2. Anti-pry

    Struktur jandéla jepret listrik téh awét, kuat tur kaku, nu bisa nyegah maling biasa tina noel jeung ngajaga hirup anjeun sarta harta dina sagala arah.

  • Shutter Window Sunscreen Patterned Spring Roller Blind Fabrics

    Rana Jandéla Sunscreen Patterned Spring Roller Kain Buta

    blinds windproof pikeun minuhan imah.

     

    Kalayan pamekaran masarakat, beuki seueur konsumen milarian kaayaan cahaya sareng bentang luar. Sanajan kitu, dina penampilan caang wangunan kaca, aya loba masalah: éfék rumah kaca, konsumsi énérgi tinggi, radiasi panonpoé Jeung ngungudag rahayat panyalindungan lingkungan, héjo, kaamanan jeung aspék séjén, windproof roller jepret geus asup kana kahirupan imah. Jadi naon kaunggulan tina windproof roller blinds?

     

    1.Sun kinerja buktina

    The windproof roller jepret bisa ngagambarkeun lolobana cahaya panonpoe, tur nyaluyukeun cahaya panonpoe asup ka kamar. Pamakéan na dasarna teu nempatan spasi.

  • Window Roller Outdoor Sunshades Vinyl Sunscreen Blinds Fabric

    Jandéla Roller outdoor Sunshades Vinyl Sunscreen Blinds lawon

    Cina Roller Blinds

     

    Ayeuna, aya rupa-rupa produk sunshade pinter dina pasaran. Pikeun konsumén, kumaha carana mésér produk anu saé tina seueur produk? Sacara umum, éta bisa dibagi kana titik handap.

     

    (1) Merek: Pilih produk anu ngagaduhan kasadaran merek anu luhur, sareng kualitas sareng jasa penjualan kedah dijamin;

     

    (2) Fungsi: Lamun meuli produk, pamakéna teu kudu ngan milih produk kalawan workmanship exquisite, tapi ogé nengetan pungsionalitas produk;

Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami