5% Kabuka

  • Borongan china suppliers'kantor curtains jandela motorized roller blinds nuansa

    Borongan china suppliers'kantor curtains jandela motorized roller blinds nuansa

    Fungsi tina roller blinds listrik

     

    1.save énergi jeung ngajaga lingkungan

    Panto roller jepret jeung jandéla boga ciri geulis tur wangun novel, struktur kompak tur canggih, operasi gampang, ruggedness, rigidity kuat, sealing alus, euweuh penjajahan wewengkon taneuh, fléksibel tur merenah lawang jeung nutup, jeung sajabana, nu geus éféktif kahontal. ieu pikeun ngaréspon kana kawijakan hemat energi sareng perlindungan lingkungan sentral.

     

    2. panyalindungan tiis

    The roller blinds listrik boga kinerja sealing pohara alus, bisa maksimalkeun pungsi pangaruh panyalindungan tiis, sarta cocog pisan pikeun pamakéan imah anjeun.

     

  • Ngadamel lawon sunscreen ti Cina pabrik blinds sheer elegance Sunscreen Blinds

    Ngadamel lawon sunscreen ti Cina pabrik blinds sheer elegance Sunscreen Blinds

    Blinds cocog warna layar

     

    Dina hiasan imah, urang biasana mertimbangkeun warna pikeun nyieun hiasan imah.Barina ogé, euweuh kasalahan badag dina warna, tapi teuing, sarta éta bisa dilawan yén éta téh saeutik boring!Sareng hiasan bumi warna henteu ngan ukur tiasa ngajantenkeun bumi warni, tapi ogé mawa wanda anu béda pikeun jalma anu warnana béda.Janten kumaha ngahias bumi anu warni?Mangga tuturkeun Groupeve pikeun ningali!

  • Cina Roller Shades Réngsé Venetian Vision Combi Blinds Komponen Bagian Curtains-5% Openness

    Cina Roller Shades Réngsé Venetian Vision Combi Blinds Komponen Bagian Curtains-5% Openness

    Pangaweruh Warna Pikeun Sunscreen Buta Shade Lawon

    Pikeun hiasan kulawarga, aya pangaweruh sapertos warna: upami warna hiasan pangkeng langkung haneut, éta bakal kondusif pikeun ningkatkeun kaharmonisan émosi salaki sareng pamajikan;lamun ulikan ieu dihias ku lampu bulao, éta bakal ngamungkinkeun urang pikeun konsentrasi dina diajar jeung panalungtikan;di réstoran éta, méja makan beureum jeung coklat kondusif pikeun ngaronjatkeun napsu.Ku kituna, cocog warna pohara penting.Aya seueur patarosan sakola dasar di jerona!

  • Sheer Elegance Sun Shade Sunscreen bolong curtain Blinds PVC lawon

    Sheer Elegance Sun Shade Sunscreen bolong curtain Blinds PVC lawon

    lawon sunscreen

     

    Lawon sunscreen nyaéta lawon sunshade bantu anu fungsina pikeun meungpeuk sinar panonpoé sareng sinar panonpoé.Biasana dianggo pikeun nutupan barang-barang pikeun ngahindarkeun kontak sareng lampu anu kuat sareng gaduh pangaruh ngahalangan cahaya anu kuat sareng sinar ultraviolét sareng aspék sanésna.

     

    Dasarna, laju blackout lawon layar bolong normal ngahontal 85% -99%, openness beda-beda ti 1% -15%, fungsi retardant seuneu sadia kalawan éfék retardant seuneu permanén.

  • Diajar Panonpoé Nyaring Komersial Sunscreen Roller Buta Jandela Nuansa

    Diajar Panonpoé Nyaring Komersial Sunscreen Roller Buta Jandela Nuansa

    Pilih roller blinds pikeun diajar

     

    1. Warna kudu cocog jeung item indoor.

    Lamun milih blinds, leuwih sae pikeun nengetan warna jati séjén dina pangajaran, utamana warna lomari buku.jati modern leuwih penting pikeun koordinasi sakabéh.Lamun milih warna blinds, lamun urang nempo warna jati.cocog sareng warna jati, pangajian tiasa didamel langkung saé.

  • Jero Manual Jandela Shutter Satengah sahadé Dual Lapisan Electric Double Roller Blinds

    Jero Manual Jandela Shutter Satengah sahadé Dual Lapisan Electric Double Roller Blinds

    Aplikasi tina Groupeve sunscreen zebra lawon

     

    1. Gedong umum (gimnasium, grand theater, terminal bandara, pusat pameran)

    Lawon umumna kedah nyumponan tingkat B1 (indéks oksigén ≥32) standar seuneu sareng tahan seuneu.

    2. Gedung perkantoran (kantor, ruang rapat, lobi)

    Nyanghareup ka wétan jeung kulon umumna milih fabrics kalawan 1% -3% openness;nyanghareup kalér umumna milih fabrics kalawan 10% openness;nyanghareup kidul umumna milih fabrics kalawan 5% openness.

  • Cina Home Decor Solar sahadé Jandéla Sunscreen Roller Buta lawon borongan di Cina

    Cina Home Decor Solar sahadé Jandéla Sunscreen Roller Buta lawon borongan di Cina

    Roller Buta lawon

     

    Kalayan paningkatan standar hirup, jalma-jalma ngagaduhan syarat anu langkung luhur sareng langkung luhur pikeun lawon jandela ngiuhan surya.Konsumen henteu deui ngan nengetan kualitas penampilan Cina sunscreen roller blinds fabrics borongan di Cina, tapi ogé nengetan kasalametan jeung perlindungan lingkungan tina fabrics home decor.Ku alatan éta, sipat multi-fungsi tina lawon ngiuhan jadi beuki loba atra.

     

    Insulasi panas sareng hemat energi

    Shading fabrics boga ciri insulasi termal alus nu fabrics séjén teu boga, nu bisa éféktif meungpeuk panas dihasilkeun ku radiasi panonpoé, greatly ngurangan laju pamakéan conditioners hawa indoor, nu bisa ngaleungitkeun nepi ka 86% tina radiasi panonpoé jeung ngajaga hawa indoor lemes. tur bisa ngarasakeun view geulis luar jandela comfortably.

     

  • Cina Windows Sun Shade poliéster Rolling Motorized Buta lawon

    Cina Windows Sun Shade poliéster Rolling Motorized Buta lawon

    Fungsi tina roller blinds listrik

     

    1.Anti cuaca ngarugikeun

    Bahan husus dipaké dina shutters roller listrik ngajadikeun eta nangtung nepi ka sagala rupa kaayaan kasar, nu unmatched ku curtains basajan lianna pikeun pamakéan di imah.

     

    2. Anti-pry

    Struktur jandéla jepret listrik téh awét, kuat tur kaku, nu bisa nyegah maling biasa tina noel tur ngajaga hirup anjeun sarta harta dina sagala arah.

  • Rana Jandéla Sunscreen Patterned Spring Roller Kain Buta

    Rana Jandéla Sunscreen Patterned Spring Roller Kain Buta

    blinds windproof pikeun minuhan imah.

     

    Kalayan pamekaran masarakat, beuki seueur konsumen milarian kaayaan cahaya sareng bentang luar.Sanajan kitu, dina penampilan caang wangunan kaca, aya loba masalah: éfék rumah kaca, konsumsi énérgi tinggi, radiasi panonpoé Jeung ngungudag rahayat panyalindungan lingkungan, héjo, kaamanan jeung aspék séjén, windproof roller jepret geus asup kana kahirupan imah.Jadi naon kaunggulan tina windproof roller blinds?

     

    1.Sun kinerja buktina

    The windproof roller jepret bisa ngagambarkeun lolobana cahaya panonpoe, tur nyaluyukeun cahaya panonpoe asup ka kamar.Pamakéan na dasarna teu nempatan spasi.

  • Jandéla Roller outdoor Sunshades Vinyl Sunscreen Blinds lawon

    Jandéla Roller outdoor Sunshades Vinyl Sunscreen Blinds lawon

    Cina Roller Blinds

     

    Ayeuna, aya rupa-rupa produk sunshade pinter dina pasaran.Pikeun konsumén, kumaha carana mésér produk anu saé tina seueur produk?Sacara umum, éta bisa dibagi kana titik handap.

     

    (1) Merek: Pilih produk anu ngagaduhan kasadaran merek anu luhur, sareng kualitas sareng jasa penjualan kedah dijamin;

     

    (2) Fungsi: Lamun meuli produk, pamakéna teu kudu ngan milih produk kalawan workmanship exquisite, tapi ogé nengetan pungsionalitas produk;

Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami