4% Kabuka

  • Australia Polyester And Vinyl PVC Polyester Sunscreen Fabric For Roller Blind

    Australia Poliéster Jeung Vinyl PVC Poliéster Sunscreen Lawon Pikeun Roller Buta

    blinds naon bisa minuhan kabutuhan paling jalma?

     

    Sarat dimming

    Ngadalikeun cahaya mangrupikeun faktor fungsional utama pikeun kalolobaan pangguna pikeun milih produk panyalindungan panonpoé. Nyaring atawa meungpeuk cahya panonpoé nurutkeun sarat spasi béda.

    Kontrol suhu

    Produk teduh anu insulasi saé tiasa ngirangan pamakean énérgi kusabab pangguna henteu ngandelkeun AC atanapi pemanasan pikeun ngontrol suhu ruangan. Dina usum tiis, waragad pemanasan bisa disimpen nepi ka 49%. Dina usum panas, nepi ka 60% tina biaya kulkas tiasa disimpen.

     

  • China Roller Shades Finished Venetian Vision Combi Blinds Component Part Curtains

    Cina Roller nuansa Réngsé Venetian Visi Combi Blinds komponén bagian curtains

    Pangaweruh Warna Pikeun Kain Teduh Buta Tabir Surya

     

    Pikeun hiasan kulawarga, aya pangaweruh sapertos warna: upami warna hiasan pangkeng langkung haneut, éta bakal kondusif pikeun ningkatkeun kaharmonisan émosi salaki sareng pamajikan; lamun ulikan ieu dipapaésan kalayan bulao lampu, éta bakal ngamungkinkeun urang pikeun konsentrasi dina diajar jeung panalungtikan; di réstoran éta, meja makan beureum jeung coklat kondusif pikeun ngaronjatkeun napsu. Janten, cocog sareng warna penting pisan. Aya seueur patarosan sakola dasar di jerona!

  • China Waterproof Curtain Sunscreen Shade Fabrics for Roller Blinds Windows Components

    Cina waterproof curtain Sunscreen sahadé lawon pikeun Roller Blinds Windows komponén

    Kain Blinds Jandéla

     

    Dina prosés ngembangkeun kahirupan material manusa jeung kahirupan spiritual, fabrics kelir pikeun roller blinds salawasna glow kalawan pesona gaib. Jalma-jalma henteu ngan ukur mendakan, niténan, nyiptakeun, sareng ngahargaan dunya warna-warni, tapi ogé teras-terasan langkung jero pamahaman sareng panggunaan warna windows blinds ngalangkungan parobihan jaman.

     

    Roller blind komponén fabrics ngagunakeun alus kelir. Roller blinds waterproof tina kelir padet, hemp, gradién, jacquard, sarta loba kelir séjén enrich lawon sahadé Cina.

  • Window Blinds Screen Sunscreen Sun Solar Cell Fabric for Roller Blind

    Window Blinds Screen Sunscreen Sun Solar Cell lawon pikeun Roller Buta

    Jepret Jandela Blinds

     

    Alam téh pantes ngaran desainer na. Kalayan tilu warna primér anu sederhana, éta nyiptakeun rébuan warna, sapertos konéng sareng héjo dina musim semi, warni dina usum panas, maple beureum dina usum gugur sareng pérak dina usum tiis. Unggal warna boga pesona unik. Nalika aranjeunna digabungkeun saling, pangaruh visual bakal dua kali kalawan satengah usaha . Sakumaha seueur anjeun ngawasaan kaahlian cocog warna tina sababaraha jinis gaya pakéan lemes? Dinten ayeuna, Groupeve badé ngobrolkeun éta!

  • Grey Manual Living Room 25mm Vinyl Venetian Korea Shutter Window Roller Blind

    Gray Manual Living Room 25mm Vinyl Venetian Korea Jepret Jandela Roller Buta

    Jenis utama blinds ayeuna

     

    Ngagantung curtains pikeun panangtayungan panonpoé sarta insulasi panas nyaéta métode tradisional ilahar dipaké. Aya loba jenis curtains, sarta masing-masing boga kaunggulan jeung kalemahan sorangan dina hal sunproof jeung insulasi panas. Hadé pisan mun éta milih kandel, curtains darker kalawan sunproof coatings jeung bahan.

     

    Tirai lawon. Warna anu langkung kandel sareng langkung poék, langkung saé éfék naungan sareng insulasi panas, sedengkeun bahan katun sareng rami murni langkung ambekan. Anjeun tiasa milih bahan sareng panyalindungan UV. Mun anjeun teu hoyong ngaganti curtain aslina, Anjeun bisa nambah lapisan lawon shading antara curtain lawon jeung curtain gauze.

Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami