4% Kabuka

  • Poliéster Australia Jeung Vinyl PVC Poliéster Sunscreen lawon Pikeun Roller Buta

    Poliéster Australia Jeung Vinyl PVC Poliéster Sunscreen lawon Pikeun Roller Buta

    blinds naon bisa minuhan kabutuhan paling jalma?

     

    Sarat dimming

    Ngadalikeun cahaya mangrupikeun faktor fungsional utama pikeun kalolobaan pangguna pikeun milih produk panyalindungan panonpoé.Nyaring atawa meungpeuk cahya panonpoé nurutkeun sarat spasi béda.

    Kontrol suhu

    Produk teduh anu insulasi saé tiasa ngirangan konsumsi énergi sabab pangguna henteu ngandelkeun AC atanapi pemanasan pikeun ngontrol suhu ruangan.Dina usum tiis, waragad pemanasan bisa disimpen nepi ka 49%.Dina usum panas, nepi ka 60% tina biaya kulkas tiasa disimpen.

     

  • Jandéla Blinds Screen Sunscreen Sun Solar Cell lawon pikeun Roller Buta

    Jandéla Blinds Screen Sunscreen Sun Solar Cell lawon pikeun Roller Buta

    Jepret Jandela Blinds

     

    Alam téh pantes ngaran desainer na.Kalayan tilu warna primér anu sederhana, éta nyiptakeun rébuan warna, sapertos konéng sareng héjo dina musim semi, warni dina usum panas, maple beureum dina usum gugur sareng pérak dina usum tiis.Unggal warna boga pesona unik.Nalika aranjeunna digabungkeun saling, pangaruh visual bakal dua kali kalawan satengah usaha .Sakumaha seueur anjeun ngawasaan kaahlian cocog warna tina sababaraha jinis gaya pakéan lemes?Dinten ayeuna, Groupeve badé ngobrolkeun éta!

  • Gray Manual Living Room 25mm Vinyl Venetian Korea Shutter Jandela Roller Buta

    Gray Manual Living Room 25mm Vinyl Venetian Korea Shutter Jandela Roller Buta

    Jenis utama blinds ayeuna

     

    Ngagantung curtains pikeun panangtayungan panonpoé sarta insulasi panas nyaéta métode tradisional ilahar dipaké.Aya loba jenis curtains, sarta masing-masing boga kaunggulan jeung kalemahan sorangan dina watesan sunproof jeung insulasi panas.Hadé pisan mun éta milih kandel, curtains darker kalawan sunproof coatings jeung bahan.

     

    Tirai lawon.Warna anu langkung kandel sareng langkung poék, langkung saé pangaruh shading sareng insulasi panas, sedengkeun bahan katun sareng rami murni langkung ambekan.Anjeun tiasa milih bahan sareng panyalindungan UV.Mun anjeun teu hoyong ngaganti curtain aslina, Anjeun bisa nambah lapisan lawon shading antara curtain lawon jeung curtain gauze.

Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami