3% Kabuka

  • Solar Screen Roller Shade 30 Polyester 70 PVC Sunscreen Blind Fabrics

    Solar Screen Roller sahadé 30 poliéster 70 PVC Sunscreen Buta lawon

    Kaunggulan tina roller blinds

     

    (1) Noise jeung réduksi noise

    Jinis anyar roller shutters henteu ngan beroperasi tanpa noise sorangan, lamun kulawarga perenahna di roadside ribut, bandara, jsb install roller shutters bisa greatly ngurangan gangguan noise éksternal sarta jalma bisa ngarasakeun hirup sepi jeung lingkungan learning. .

  • Manufacture Sunscreen Fabric From China Blinds Factory Sheer Elegance Sunscreen Blind

    Ngadamel lawon sunscreen ti Cina pabrik blinds sheer elegance sunscreen buta

    Gulung Buta

     

    Sakumaha ceuk paribasa, jalma-jalma sok bagja nalika aya dina waktos anu saé. Barina ogé, maranéhna geus digawé teuas pikeun lila, sarta tungtungna boga sayang sorangan, ngarah salawasna kudu ngalakukeun pakasaban hade hiasan. Tapi kumaha carana beroperasi hiasan imah anyar? Pikeun jalma anyar anu henteu berpengalaman, upami henteu terang teuing, pasti bakal karugian. Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan kumaha carana milih curtains pikeun hiasan imah anyar.

     

  • China Manufacturer Sunscreen Roller Blinds Fabric Sunshade Curtain Blinds

    Cina Produsén Sunscreen Roller Blinds lawon Sunshade curtain Blinds

    Roller sahadé lawon

     

    Pikeun milih blinds kamar Barudak, teu ngan kudu mertimbangkeun kaéndahan curtain sorangan, tapi ogé pikeun ngahijikeun sakabeh gaya imah pikeun cocog unggal lianna.

     

    Contona warna curtains, warna curtains kudu sarua jeung sistem warna kamar pikeun ngajaga kaéndahan sakabéh kamar, sarta ogé pikeun nyegah rasa clutter.

  • Customized Width China Windows Decoration Curtain Coverings Shading Shutter Blinds Fabric

    Ngaropea Width Cina Windows Hiasan Curtain Coverings Shading Shutter Blinds lawon

    Milih ngaropéa lawon blinds lebar ku sababaraha alesan

     

    Fastness warna: Dina lingkungan sinar panonpoé jangka panjang, fastness warna tina lawon blinds hiasan jandela perlu standar tangtu pikeun nyegah lawon curtain jandela ti fading. Sajaba ti éta, produk shutter shading outdoor ogé kudu boga fungsi timer beberesih.

     

    Kakuatan tensile: Kanggo produk anu gaduh setrés anu jelas atanapi syarat tensile, kakuatan tensile tina lawon panutup jandela kedah dipertimbangkeun.

  • Window Solar Sunscreen Water Fire Wind Proof Fabric Zip Track Blinds Fabric

    Jandela Solar Sunscreen Cai Seuneu Angin Buktina lawon Zip Track Blinds lawon

    Caang Jeung Warna Poék Vinyl Sunscreen Lawon

     

    Bahan tina sunshade biasana disebut lawon sunshade jeung lawon sunscreen. Biasana lampu trans missive sareng ngajaga jumlah cahaya di rohangan bari sunshade ngainsulkeun panas. Desain sunshade alus teu ukur brings AC, refrigeration sarta hemat energi di kamar wangunan, tapi ogé brings lampu nyaman ka kamar wangunan, sarta mibanda éfék geulis keur hiasan indoor na outdoor.

  • Solar Screen Material Rolls Shades Power Roller Blinds Fabric

    Bahan layar surya Rolls nuansa Power Roller Blinds lawon

    Kain Buta Jandéla

     

    Lamun datang ka bahan sunshade, jalma mimiti mikir nyaéta bentuk aplikasi tina rupa-rupa bahan teuas dina produk sunshade. Tapi tina sajarah ngembangkeun bahan sunshade, lawon sunshade mangrupakeun jenis lawon nu mibanda ngembangkeun jangka panjang. Tina sudut pandang global, téknologi lawon sunshade janten langkung dewasa.

  • Flame Retardant Protective Sun Solar Cell Blinds Screen Blinds Fabric

    Seuneu Retardant Pelindung Panonpoé Solar Cell Blinds Screen Blinds lawon

    Roller Blinds Harga

     

    Sakumaha ngaranna ngakibatkeun, vinyl sunscreen lawon sunscreen poliéster nyaéta lawon anu bisa meungpeuk cahaya panonpoe jeung nyaring cahya panonpoé, blinds lawon sunscreen bisa nyieun lampu kamar leuwih caang, lemes jeung leuwih alam. imah téh beuki sepi tur damai sangkan jalma ngaleupaskeun. Bahan umum tina lawon sunscreen sél surya nyaéta poliéster sareng lawon sintétik PVC, keterbukaan lawon sunscreen béda-béda, kisaran ti 1% dugi ka 10% anu ngajantenkeun sabaraha persentase tampilan luar tiasa ditingali tina jero ruangan sareng dina waktos anu sami. , tetempoan jero rohangan moal bisa jadi dana lamun ningali ti luar gedong, kitu disebut one way version. lawon layar blackout umumna lawon tahan seuneu jeung seuneu-retardant, sasmita seuneu-retardant béda, beurat, thicknesses, jsb ngakibatkeun bédana harga lawon sunscreen.

  • Internal Sunshade Antistatic Dust Proof Solar Protection Screen Fabrics

    Sunshade internal Antistatic Debu Buktina Solar Protection Screen lawon

    Keterbukaan lawon sél surya

     

    The openness lawon sunscreen hartina laju liang leutik interlaced ku Lungsi sarta weft lawon ngiuhan, ngagunakeun serat tina warna anu sarua jeung diaméterna ninun tékstur sarua, kamampuhan pikeun meungpeuk panas radiant panonpoé jeung kontrol sorotan kalawan rasio aperture leutik nyaeta. kuat ti nu mibanda rasio aperture badag.

     

  • Window Roller Outdoor Sunshades Vinyl Sunscreen Blinds Fabric

    Jandéla Roller outdoor Sunshades Vinyl Sunscreen Blinds lawon

    Cina Roller Blinds

     

    Ayeuna, aya rupa-rupa produk sunshade pinter dina pasaran. Pikeun konsumén, kumaha carana mésér produk anu saé tina seueur produk? Sacara umum, éta bisa dibagi kana titik handap.

     

    (1) Merek: Pilih produk anu ngagaduhan kasadaran merek anu luhur, sareng kualitas sareng jasa penjualan kedah dijamin;

     

  • Solar Screen Material Rolls Shades Power Roller Blinds Fabric

    Bahan layar surya Rolls nuansa Power Roller Blinds lawon

    Tren busana terus robih, sareng warna padet sok aktip dina bunderan busana kusabab fitur anu singket, tapi henteu pikaboseneun. The blinds warna solid basajan tur atmosfir, nu instan bakal nambahan rasa kualitas kana temperament imah anjeun. Hayu Groupeve nunjukkeun anjeun kaahlian patandingan jandela warna solid!

    1. Ngahijikeun nada sakabéh

    Kanyataanna, relatif basajan pikeun cocog curtains kalawan kelir padet. Mun anjeun newbie a, Anjeun bisa mertimbangkeun eta. Nalika milih langsir padet, anjeun tiasa nyobian ngahijikeun sareng nada sadayana. Sanajan pangaruh presentasi teu kuat, éta basajan tur berehan.

Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami