3% Kabuka

  • Solar Screen Roller sahadé 30 poliéster 70 PVC Sunscreen Buta lawon

    Solar Screen Roller sahadé 30 poliéster 70 PVC Sunscreen Buta lawon

    Kaunggulan tina roller blinds

     

    (1) Noise jeung réduksi noise

    Jinis roller shutters anyar teu ngan beroperasi tanpa noise sorangan, lamun kulawarga perenahna di roadside ribut, bandara, jsb install roller shutters bisa greatly ngurangan gangguan noise éksternal jeung jalma bisa ngarasakeun hirup sepi jeung lingkungan learning. .

  • Ngadamel lawon sunscreen ti Cina pabrik blinds sheer elegance sunscreen buta

    Ngadamel lawon sunscreen ti Cina pabrik blinds sheer elegance sunscreen buta

    Gulung Buta

     

    Sakumaha ceuk paribasa, jalma-jalma sok bagja lamun keur ulin.Barina ogé, maranéhna geus digawé teuas pikeun lila, sarta tungtungna boga sayang sorangan, ngarah salawasna kudu ngalakukeun pakasaban hade hiasan.Tapi kumaha carana beroperasi hiasan imah anyar?Pikeun jalma anyar anu henteu berpengalaman, upami henteu terang teuing, aranjeunna pasti bakal ngalaman karugian.Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan kumaha carana milih curtains pikeun hiasan imah anyar.

     

  • Cina Produsén Sunscreen Roller Blinds lawon Sunshade curtain Blinds

    Cina Produsén Sunscreen Roller Blinds lawon Sunshade curtain Blinds

    Roller sahadé lawon

     

    Pikeun milih blinds kamar Anak, teu ngan kudu mertimbangkeun kaéndahan curtain sorangan, tapi ogé pikeun ngahijikeun gaya imah sakabeh pikeun cocog unggal lianna.

     

    Contona warna curtains, warna curtains kudu sarua jeung sistem warna kamar pikeun ngajaga kaéndahan sakabéh kamar, sarta ogé pikeun nyegah rasa clutter.

  • Ngaropea Width Cina Windows Hiasan Curtain Coverings Shading Shutter Blinds lawon

    Ngaropea Width Cina Windows Hiasan Curtain Coverings Shading Shutter Blinds lawon

    Milih ngaropéa lawon blinds lebar ku sababaraha alesan

     

    Fastness warna: Dina lingkungan cahya panonpoé jangka panjang, fastness warna tina lawon blinds hiasan jandela perlu standar tangtu pikeun nyegah lawon curtain jandela ti fading.Sajaba ti éta, produk rana shading outdoor ogé kudu boga fungsi timer beberesih.

     

    Kakuatan tensile: Kanggo produk anu gaduh setrés anu jelas atanapi syarat tegangan, kakuatan tensile tina lawon panutup jandela kedah dipertimbangkeun.

  • Jandela Solar Sunscreen Cai Seuneu Angin Buktina lawon Zip Track Blinds lawon

    Jandela Solar Sunscreen Cai Seuneu Angin Buktina lawon Zip Track Blinds lawon

    Caang Jeung Warna Poék Vinyl Sunscreen Lawon

     

    Bahan tina sunshade biasana disebut lawon sunshade jeung lawon sunscreen.Biasana lampu trans missive sareng ngajaga jumlah cahaya di rohangan bari sunshade ngainsulkeun panas.Desain sunshade alus teu ngan brings AC, refrigeration sarta hemat energi di kamar wangunan, tapi ogé brings lampu nyaman ka kamar wangunan, sarta mibanda éfék geulis keur hiasan indoor na outdoor.

  • Bahan layar surya Rolls nuansa Power Roller Blinds lawon

    Bahan layar surya Rolls nuansa Power Roller Blinds lawon

    Kain Buta Jandéla

     

    Lamun datang ka bahan sunshade, jalma mimiti mikir nyaéta bentuk aplikasi tina rupa-rupa bahan teuas dina produk sunshade.Tapi tina sajarah ngembangkeun bahan sunshade, lawon sunshade mangrupakeun jenis lawon nu mibanda ngembangkeun jangka panjang.Tina sudut pandang global, téknologi lawon sunshade janten langkung dewasa.

  • Internal Sunshade Antistatic Debu Buktina Solar Protection Screen Fabrics

    Internal Sunshade Antistatic Debu Buktina Solar Protection Screen Fabrics

    Keterbukaan lawon sél surya

     

    The openness lawon sunscreen hartina laju liang leutik interlaced ku Lungsi sarta weft lawon ngiuhan, ngagunakeun serat tina warna anu sarua jeung diaméterna ninun tékstur sarua, kamampuhan pikeun meungpeuk panas radiant panonpoé jeung kontrol sorotan kalawan rasio aperture leutik nyaeta leuwih kuat batan nu mibanda rasio aperture badag.

     

  • Jandéla Roller outdoor Sunshades Vinyl Sunscreen Blinds lawon

    Jandéla Roller outdoor Sunshades Vinyl Sunscreen Blinds lawon

    Cina Roller Blinds

     

    Ayeuna, aya rupa-rupa produk sunshade pinter dina pasaran.Pikeun konsumén, kumaha carana mésér produk anu saé tina seueur produk?Sacara umum, éta bisa dibagi kana titik handap.

     

    (1) Merek: Pilih produk anu ngagaduhan kasadaran merek anu luhur, sareng kualitas sareng jasa penjualan kedah dijamin;

     

Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami