10% kabuka

  • Foldable Window Sun Shade Solar Sunscreen Fireproof Roller Blinds Fabric

    Foldable Jandela Sun Shade Solar Sunscreen Fireproof Roller Blinds lawon

    Kain surya panonpoé

     

    Lamun kageulisan ngan pikeun beungeut, éta ngan bisa nyieun panon senang, mun kageulisan bisa diffuse ti batin, éta bisa nyieun jiwa ngarasakeun, anjeun nyaho hirup, sarta kuring nyaho anjeun.

     

    Roller blinds mangrupakeun salah sahiji bagian tina parabotan lemes penting dina imah anyar. Éta indispensable di ruang tamu, pangkeng, sofa, jsb Aranjeunna boga dampak badag dina sakabéh pangaruh hiasan imah.

  • China Manufacturer Sunscreen Roller Blinds Fabric Sunshade Curtain Blinds

    Cina Produsén Sunscreen Roller Blinds lawon Sunshade curtain Blinds

    Formaldehida sareng pewarna anu ngandung amonia

     

    Formaldehida

     

    Rupa-rupa lawon ngiuhan mindeng ngalaman anti shrinkage, anti scalding, anti wrinkle jeung perlakuan ngaropéa warna salila dyeing jeung pagawean. Sacara umum, réaksi cross-linking diperlukeun, sarta formaldehida mangrupakeun agén cross-linking loba dipaké.

     

    Kusabab teu lengkep cross-linking, formaldehida anu henteu ilubiung dina réaksi cross-linking atanapi formaldehida anu dihasilkeun ku hidrolisis bakal dileupaskeun tina lawon sunshade, anu bakal nyababkeun iritasi kuat kana mukosa saluran pernapasan, kulit sareng panon, nyababkeun peradangan. , malah inducing alergi jeung kanker.

  • Colorful HDPE Anti UV Foldable Window Sunscreen Roller Blinds Sun Shade Mesh

    Warna-warni HDPE Anti UV Foldable Jandela Sunscreen Roller Blinds Sun Shade Mesh

    Belang Roller Blinds

     

    Kumaha cara ngahias bumi? Seueur jalma anu ampir ngeruk botak kusabab hiasan bumi. Aranjeunna bakal mikir ngeunaan kumaha carana nempatkeun rak buku, kumaha pakéan kamar tidur, kumaha cocog curtains na sofas. Dinten ieu kami bakal mawa anjeun tur warna cocog curtains, buleud tur sofas!

     

    Sofa jeung curtain, salaku dua barang lemes badag di ruang tamu kulawarga, kualitas collocation maranéhanana, darajat novelty langsung patali jeung kaéndahan lingkungan imah sakabeh. Hayu urang ngobrol ngeunaan eta!

Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami