10% kabuka

  • Palindung Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Blinds Sél Jacquard Roller Blinds Kain 7000 - 10% Openness

    Palindung Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Blinds Sél Jacquard Roller Blinds Kain 7000 - 10% Openness

    Roller Blinds Harga

     

    Sakumaha ngaranna ngakibatkeun, vinyl sunscreen lawon sunscreen poliéster nyaéta lawon anu bisa meungpeuk cahaya panonpoe jeung nyaring cahya panonpoé, blinds lawon sunscreen bisa nyieun lampu kamar leuwih caang, lemes jeung leuwih alami.imah téh beuki sepi tur damai sangkan jalma ngaleupaskeun.Bahan umum lawon sunscreen sél surya nyaéta poliéster sareng lawon sintétik PVC, kabuka lawon sunscreen béda-béda, kisaran ti 1% dugi ka 10% anu ngajantenkeun sabaraha persentase tampilan luar tiasa ditingali tina jero ruangan sareng dina waktos anu sami. , Panempoan jero rohangan moal bisa jadi dana lamun ningali ti luar gedong, kitu disebut one way version.Kain layar blackout umumna lawon tahan seuneu sareng tahan seuneu, sasmita tahan seuneu anu béda, beurat, ketebalan, jsb ngakibatkeun bédana harga lawon sunscreen.

  • Foldable Jandela Sun Shade Solar Sunscreen Fireproof Roller Blinds lawon

    Foldable Jandela Sun Shade Solar Sunscreen Fireproof Roller Blinds lawon

    Kain surya panonpoé

     

    Lamun kageulisan ngan pikeun beungeut, éta ngan bisa nyieun panon senang, mun kageulisan bisa diffuse ti batin, éta bisa nyieun jiwa ngarasakeun, anjeun nyaho hirup, sarta kuring nyaho anjeun.

     

    Roller blinds mangrupakeun salah sahiji bagian tina parabotan lemes penting dina imah anyar.Éta indispensable di ruang tamu, pangkeng, sofa, jsb Aranjeunna boga dampak badag dina sakabéh pangaruh hiasan imah.

  • Warna-warni HDPE Anti UV Foldable Jandela Sunscreen Roller Blinds Sun Shade Mesh

    Warna-warni HDPE Anti UV Foldable Jandela Sunscreen Roller Blinds Sun Shade Mesh

    Belang Roller Blinds

     

    Kumaha cara ngadamel hiasan bumi?Seueur jalma anu ampir ngeruk botakna kusabab hiasan bumi.Aranjeunna bakal mikir ngeunaan kumaha carana nempatkeun rak buku, kumaha carana pakéan bedrooms, kumaha cocog curtains na sofas.Dinten ieu kami bakal mawa anjeun tur warna cocog curtains, buleud tur sofas!

     

    Sofa jeung curtain, salaku dua barang lemes badag di ruang tamu kulawarga, kualitas collocation maranéhanana, darajat novelty langsung patali jeung kaéndahan lingkungan imah sakabeh.Hayu urang ngobrol ngeunaan eta!

Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami