1% Kabuka

  • China Waterproof Curtain Sunscreen Shade Fabrics pikeun Roller Blinds Windows Komponen 5000 - 1% Openness

    China Waterproof Curtain Sunscreen Shade Fabrics pikeun Roller Blinds Windows Komponen 5000 - 1% Openness

    Lawon Blinds Jandela

     

    Dina prosés ngembangkeun kahirupan material manusa jeung kahirupan spiritual, fabrics kelir pikeun roller blinds salawasna glow kalawan pesona gaib.Jalma-jalma henteu ngan ukur mendakan, niténan, nyiptakeun, sareng ngahargaan dunya warna-warni, tapi ogé teras-terasan langkung jero pamahaman sareng panggunaan warna windows blinds ngalangkungan parobihan jaman.

     

    Roller blind komponén fabrics nyieun pamakéan alus kelir.Roller blinds waterproof tina kelir padet, hemp, gradién, jacquard, sarta loba kelir séjén enrich lawon sahadé Cina.

  • Belang Sunscreen Patterned Spring Roller Buta Tirai Kantor Lawon 6000 - 1% Openness

    Belang Sunscreen Patterned Spring Roller Buta Tirai Kantor Lawon 6000 - 1% Openness

    Ningkatkeun inténsitas cahaya

     

    Lingkungan cahaya kapangaruhan ku Panerangan sareng kacaangan.Saatos cahaya langsung asup ka kamar, cahaya anu kuat tiasa ngahasilkeun épék praktis dina rohangan jero ruangan sareng paripolah sareng kagiatan masarakat, tiasa merangsang réaksi psikologis masarakat, mangaruhan wanda sareng kualitas kahirupan masarakat, ku kituna ningkatkeun inténsitas cahaya jero rohangan penting pisan.

  • Mékanisme Cina Dicitak Sunscreen Sunscreen Sunshine Fabrics pikeun Roller Blinds

    Mékanisme Cina Dicitak Sunscreen Sunscreen Sunshine Fabrics pikeun Roller Blinds

    Populér Sunscreen Buta lawon

    lawon 1.Sunscreen nyaeta seuneu jeung seuneu retardant, wangunan publik badag sarta wangunan kantor anu diperlukeun pikeun minuhan standar panyalindungan seuneu nasional.Ayeuna, nurutkeun pangabutuh wangunan béda, anu fabrics ngiuhan umumna make tingkat B1 retardant seuneu (indéks oksigén ≥32, wangunan umum sadia) jeung tingkat B2.

    2.Ukuran téh konstan.Bahan tina lawon sunscreen nangtukeun yén éta teu malleable, moal deform, sarta ngajaga flatness na.

    Wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun FREE SAMPEL jeung HARGA!

    Judy Jia: +8615208497699

    business@groupeve.com

  • Imah hiasan Blinds Windows Sunscreen poliéster sahadé lawon

    Imah hiasan Blinds Windows Sunscreen poliéster sahadé lawon

    Bahan curtains pikeun ruang tamu.

    Katun jeung linen curtains

    Lawon curtain tina katun jeung lawon linen dicirikeun ku permukaan kasar, perméabilitas hawa alus teuing jeung lalawanan maké.Salaku lawon curtain, éta pilihan alus.Bisa nyerep sababaraha lebu dina hawa.Penampilan katun jeung linen lawon basajan tur elegan, kalawan rasa kuat kaéndahan alam jeung luster lemes.

  • Hareup Kartun Sunshade Colorful HDPE Anti UV sahadé bolong Solar Screen Fabrics

    Hareup Kartun Sunshade Colorful HDPE Anti UV sahadé bolong Solar Screen Fabrics

    Jeung Prévalénsi konsép hirup cageur, jalma mimiti ngajengkeun kahirupan alam "imah héjo", hoping pikeun ngawanohkeun gaya alam kana ruang tamu, bringing vitalitas taya wates jeung vitalitas ka kulawarga.Dinten ieu kami baris ngawanohkeun runtuyan leutik curtains ngabejaan Anjeun kumaha ngagunakeun warna alam, mawa anjeun jauh ti kotana troubled, sarta balik deui ka alam tur basajan hirup curtains imah!

    Kalayan warna héjo salaku awak utama, bumi pinuh ku kakuatan sareng vitalitas.

  • Ganda poliéster Roller Blinds komponén sahadé 75cm Width Sunscreen lawon pikeun Hotel

    Ganda poliéster Roller Blinds komponén sahadé 75cm Width Sunscreen lawon pikeun Hotel

    Karakteristik fungsional tina roller shade lawon-UV blocking

     

    Sakumaha urang terang, nalika sinar ultraviolét dina panonpoe menyinari kulit, éta bakal nyababkeun karusakan anu tangtu pikeun kulit.Numutkeun kana panilitian, photodermatitis tiasa kajantenan nalika sinar ultraviolét parah, sareng erythema, gatal-gatal, bisul, busung lapar, jsb bahkan kanker kulit.Salaku tambahan, nalika sinar ultraviolét dina panonpoe mangaruhan sistem saraf pusat, gejala sapertos nyeri sirah, pusing, sareng paningkatan suhu awak, sinar ultraviolét dina panon tiasa nyababkeun konjungtivitis sareng tiasa nyababkeun katarak.Sumawona, sinar panonpoé langsung anu berkepanjangan bakal ngamajukeun sepuh gancangan sareng ngarobih warna perabot sareng perabotan.

  • Jandela Solar Sunscreen Cai Seuneu Angin Buktina lawon Zip Track Blinds lawon

    Jandela Solar Sunscreen Cai Seuneu Angin Buktina lawon Zip Track Blinds lawon

    Caang Jeung Warna Poék Vinyl Sunscreen Lawon

     

    Bahan tina sunshade biasana disebut lawon sunshade jeung lawon sunscreen.Biasana lampu trans missive sareng ngajaga jumlah cahaya di rohangan bari sunshade ngainsulkeun panas.Desain sunshade alus teu ngan brings AC, refrigeration sarta hemat energi di kamar wangunan, tapi ogé brings lampu nyaman ka kamar wangunan, sarta mibanda éfék geulis keur hiasan indoor na outdoor.

Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami