1% kabuka

  • China Mechanism Printed Sunshade Sunscreen Sunshine Fabrics for Roller Blinds

    Mékanisme Cina Dicitak Sunscreen Sunscreen Sunshine Fabrics pikeun Roller Blinds

    Populér Sunscreen Buta lawon

     

    lawon 1.Sunscreen nyaeta seuneu jeung seuneu retardant, wangunan publik badag sarta wangunan kantor anu diperlukeun pikeun minuhan standar panyalindungan seuneu nasional. Ayeuna, nurutkeun pangabutuh wangunan béda, anu fabrics ngiuhan umumna make tingkat B1 retardant seuneu (indéks oksigén ≥32, wangunan umum sadia) jeung tingkat B2.

     

    2. Ukuran konstan. Bahan tina lawon sunscreen nangtukeun yén éta teu malleable, moal deform, sarta ngajaga flatness na.

  • Home Decoration Blinds Windows Sunscreen Polyester Shade Fabric

    Imah hiasan Blinds Windows Sunscreen poliéster sahadé lawon

    Bahan curtains pikeun ruang tamu.

    Katun jeung linen curtains

    Lawon curtain tina katun jeung lawon linen dicirikeun ku permukaan kasar, perméabilitas hawa alus teuing jeung lalawanan maké. Salaku lawon curtain, éta pilihan alus. Éta tiasa nyerep sababaraha lebu dina hawa. Penampilan katun jeung linen lawon basajan tur elegan, kalawan rasa kuat kaéndahan alam jeung luster lemes.

  • Front Cartoon Sunshade Colorful HDPE Anti UV Shade Mesh Solar Screen Fabrics

    Hareup Kartun Sunshade Colorful HDPE Anti UV sahadé bolong Solar Screen Fabrics

    Kalawan Prévalénsi konsép hirup cageur, jalma mimiti ngajengkeun kahirupan alam "imah héjo", hoping pikeun ngawanohkeun gaya alam kana ruang tamu, bringing vitalitas taya wates jeung vitalitas ka kulawarga. Dinten ieu kami baris ngawanohkeun runtuyan leutik curtains ngabejaan Anjeun cara ngagunakeun warna alam, mawa anjeun jauh ti kotana troubled, sarta balik deui ka kahirupan alam tur basajan tina curtains imah!

    Kalayan warna héjo salaku awak utama, bumi pinuh ku kakuatan sareng vitalitas.

  • Double Polyester Roller Blinds Components Shade 75cm Width Sunscreen Fabric for Hotel

    Ganda poliéster Roller Blinds komponén sahadé 75cm Width Sunscreen lawon pikeun Hotel

    Karakteristik fungsional tina roller shade lawon-UV blocking

     

    Sakumaha urang terang, nalika sinar ultraviolét dina panonpoé nyiramkeun kulit, éta bakal nyababkeun karusakan anu tangtu pikeun kulit. Numutkeun kana panilitian, photodermatitis tiasa kajantenan nalika sinar ultraviolét parah, sareng erythema, gatal-gatal, bisul, busung lapar, jsb bahkan kanker kulit. Salaku tambahan, nalika sinar ultraviolét dina panonpoé mangaruhan sistem saraf pusat, gejala sapertos nyeri sirah, pusing, sareng paningkatan suhu awak, sinar ultraviolét dina panon tiasa nyababkeun konjungtivitis sareng ogé tiasa nyababkeun katarak. Sumawona, sinar panonpoé langsung anu berkepanjangan bakal ngamajukeun sepuh gancangan sareng ngarobih warna perabot sareng perabotan.

  • Striped Sunscreen Patterned Spring Roller Blind Office Curtains Fabrics

    Belang Sunscreen Patterned Spring Roller Buta Kantor curtains lawon

    Ningkatkeun inténsitas cahaya

     

    Lingkungan cahaya kapangaruhan ku Iluminasi sareng kacaangan. Saatos cahaya langsung asup ka kamar, cahaya anu kuat tiasa ngahasilkeun épék praktis dina rohangan jero ruangan sareng paripolah sareng kagiatan masarakat, tiasa merangsang réaksi psikologis masarakat, mangaruhan wanda sareng kualitas kahirupan masarakat, ku kituna ningkatkeun inténsitas cahaya jero rohangan penting pisan.

  • Window Solar Sunscreen Water Fire Wind Proof Fabric Zip Track Blinds Fabric

    Jandela Solar Sunscreen Cai Seuneu Angin Buktina lawon Zip Track Blinds lawon

    Caang Jeung Warna Poék Vinyl Sunscreen Lawon

     

    Bahan tina sunshade biasana disebut lawon sunshade jeung lawon sunscreen. Biasana lampu trans missive sareng ngajaga jumlah cahaya di rohangan bari sunshade ngainsulkeun panas. Desain sunshade alus teu ukur brings AC, refrigeration sarta hemat energi di kamar wangunan, tapi ogé brings lampu nyaman ka kamar wangunan, sarta mibanda éfék geulis keur hiasan indoor na outdoor.

Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami