0% Kabuka

  • Cina Produsén Sunscreen Roller Blinds lawon Sunshade curtain Blinds 9000 - 0% Openness

    Cina Produsén Sunscreen Roller Blinds lawon Sunshade curtain Blinds 9000 - 0% Openness

    Formaldehida sareng pewarna anu ngandung amonia

     

    Formaldehida

     

    Rupa-rupa lawon ngiuhan mindeng ngalaman anti shrinkage, anti scalding, anti wrinkle jeung perlakuan ngaropéa warna salila dyeing jeung pagawean.Sacara umum, réaksi cross-linking diperlukeun, sarta formaldehida mangrupakeun agén cross-linking loba dipaké.

     

    Kusabab henteu lengkep cross-linking, formaldehida anu henteu ilubiung dina réaksi cross-linking atanapi formaldehida anu dihasilkeun ku hidrolisis bakal dileupaskeun tina lawon sunshade, anu bakal nyababkeun iritasi kuat kana mukosa saluran pernapasan, kulit sareng panon, nyababkeun peradangan. , malah inducing alergi jeung kanker.

Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami