groupeve

Misi Kami:     Hayu urang mikaresep sinar panonpoé.

Visi Kami:        Dimana aya cahaya panonpoe, aya Groupeve.

Nilai Kami:        Prestasi konsumén, kajujuran sareng kapercayaan; Buka inovasi sareng narékahan pikeun kaunggulan.

Mandi panonpoé ngajadikeun urang haneut tur séhat.

Linggih di kantor anu lega sareng ngaraoskeun sinar matahari anu seger sareng caang ngalangkungan gelas, urang ngamimitian dinten anu sibuk sareng subur. Henteu kedah hariwang panas sareng karusakan matahari, sabab lawon roller dihasilkeun ku Groupeve Company, anu henteu ngan ukur tiasa ngahalangan sinar anu kuat sareng sinar ultraviolét tapi ogé tiasa ngirimkeun cahaya, ventilasi, insulasi panas, ngahémat rohangan sareng gampang beresih, éta sababna urang tiasa ngaraosan pandangan anu teu kahalangan sareng sinar panonpoé anu éndah sapanjang jalan di kantor.

Saatos Perang Dunya II, pemanasan, ventilasi, lampu neon, langit-langit terpadu janten populér di gedong, tapi fasilitas ieu mangaruhan cahaya alami, janten gedong kantor anu témbok kaca muncul dina taun 1950an. Aranjeunna masihan pandangan anu jembar tanpa halangan, anu ngamajukeun pamekaran kantor lansekap dina taun 1960an. Dina 1958, Mies sareng Johnson ngawangun rancang Gedong New York Seagram 38 lantai kalayan témbok tirai kaca, ti saprak éta, gedong témbok kaca parantos naék di panjuru dunya. Roller Blinds anu tiasa ningkatkeun pencahayaan anu épéktip sareng ngahalangan sinar ultraviolét parantos janten perhatian.

Mr. HEHJ ti Groupeve parantos milarian sareng mariksa sagala jinis produk sunshade di panjuru dunya, tungtungna anjeunna mendakan lawon ieu anu cocog sareng standar ketat na. Di 2001, Groupeve ngimpor sakumpulan alat-alat Teslin, téknologi Telewala anu unik ngajantenkeun produk ngagaduhan seueur kaunggulan, sababaraha nami, umur panjang, gampang dibersihkeun, transmisi anu luhur sareng seueur pilihan lébar. Pabrik tirai atanapi roller blinds tiasa milih lébar tina 1.83m / 2m /2.5m / 3m, anu tiasa ngaminimalkeun runtah sareng ngahémat biaya. Kontrol kualitas anu ketat ngajantenkeun produk Groupeve ngahontal tingkat pemanfaatan 98%, nyingkahan lawon limbah kusabab cacat.

SuneTex-Sunscreen-Zebra-Fabric

Dina awalna, lawon dikarang tina fiberglass sareng PVC, saatos tilu taun ditelitian; Groupeve nganggo poliéster pikeun ngagantikeun serat gelas pikeun kéngingkeun produk énggal, anu ngagaduhan performa langkung saé sareng biaya anu langkung handap. Éta gancang diakuan ku pasar global.

Ayeuna, Groupeve parantos ngembangkeun langkung ti 2000 jinis lawon roller blinds, anu diékspor ka 82 nagara di panjuru dunya. Beuki loba gedong kantor kaca parantos milih produk Groupeve.

Asih asih terasrasakeun sinar panonpoé tina produk Groupeve.

r1-1