groupive

Misi kami:  Hayu urang ngarasakeun panonpoé.

Visi kami:Dimana aya cahaya panonpoe, aya Groupeve.

Nilai kami: Pencapaian konsumén, kajujuran sareng kapercayaan;Buka inovasi sareng narékahan pikeun kaunggulan.

Mandi di panonpoé ngajadikeun urang haneut jeung séhat.

Linggih di kantor anu lega sareng ngaraosan sinar panonpoé anu seger sareng terang ngalangkungan kaca, urang ngamimitian dinten anu sibuk sareng buah.Teu perlu salempang panas sarta panonpoé-karusakan, sabab lawon roller dihasilkeun ku Groupeve Company, nu teu ngan bisa meungpeuk lampu kuat sarta sinar ultraviolét tapi ogé bisa ngirimkeun lampu, ventilate, panas-insulate, nyimpen spasi tur bersih gampang, Éta pisan sababna naha urang bisa ngarasakeun pintonan unobstructed sarta cahaya panonpoe éndah sapanjang jalan di kantor.

Saatos Perang Dunya II, pemanasan, ventilasi, lampu fluoresensi, siling terpadu janten populér di gedong, tapi fasilitas ieu mangaruhan cahaya alami, jadi wangunan kantor témbok kaca mucunghul dina 1950s.Aranjeunna nyayogikeun pandangan anu lega tanpa halangan, anu ngamajukeun pamekaran kantor lansekap dina taun 1960-an.Taun 1958, Mies sareng Johnson ngarancang Gedong New York Seagram 38 tingkat kalayan témbok tirai kaca, ti saprak éta, gedong-gedong témbok kaca naék di sakumna dunya.Roller Blinds anu tiasa ningkatkeun pencahyaan anu efektif sareng meungpeuk sinar ultraviolét parantos janten fokus perhatian.

Bapak HEHJ ti Groupeve parantos milarian sareng mariksa sagala jinis produk sunshade di sakumna dunya, tungtungna anjeunna mendakan lawon ieu anu nyumponan sadaya standar anu ketat.Taun 2001, Groupeve ngimpor sakumpulan alat-alat Teslin, téknologi Telewala anu unik ngajadikeun produkna ngagaduhan seueur kauntungan, pikeun sababaraha nami, umur jasa anu panjang, gampang dibersihkeun, transmisi anu luhur sareng pilihan lebar.Produsén curtain atanapi roller blinds tiasa milih lebar tina 1.83m / 2m / 2.5m / 3m, anu tiasa ngaleutikan runtah sareng ngahémat biaya.Kontrol kualitas anu ketat ngajantenkeun produk Groupeve ngahontal tingkat panggunaan 98%, ngahindarkeun lawon runtah kusabab cacad.

SuneTex-Sunscreen-Zebra-Fabric

Dina awalna, lawon ieu composited tina orat jeung PVC, sanggeus tilu taun panalungtikan;Groupeve nganggo poliéster pikeun ngagentos serat kaca pikeun kéngingkeun produk énggal, anu gaduh kinerja anu langkung saé sareng biaya anu langkung handap.Ieu gancang dipikawanoh ku pasar global.

Ayeuna, Groupeve parantos ngembangkeun langkung ti 2000 jinis lawon roller blinds, anu diékspor ka 82 nagara di sakumna dunya.Beuki loba wangunan kantor kaca geus milih produk Groupeve.

Jatuh cinta sareng nikmati sinar panonpoé tina produk Groupeve.

r1-1

Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami