TAUN 1998

1998

departemén R&D

EVE gaduh departemén R&D sorangan sareng 2 desainer.

TAUN 1999

1999

Parabot Anyaman

EVE ngimpor sakumpulan Peralatan anyaman ti Éropa.

TAUN 2000

2000

R & D departemén kalawan 2 désainer.

EVE gaduh departemén R&D sorangan sareng 2 desainer.

TAUN 2001

2001-

EVE dipaké poliéster pikeun ngaganti serat kaca pikeun meunangkeun produk anyar, nu boga kinerja hadé tur ongkos handap. Ieu gancang dipikawanoh di pasar global. Urang disebut Poliéster Sunscreen lawon.

TAUN 2002

2002-

Hawa cooperated kalawan SUNEWELL, nu fokus kana roller blinds asesoris.

TAUN 2003

2003

EVE nyandak bagian dina acara munggaran di Carton Fair.

TAUN 2004

2004-

Kéngingkeun Sertipikat Sistem Manajemén Kualitas ISO9000. Lulus sertipikat ISO14000.

TAUN 2006

2006

Kéngingkeun Sertipikat Sistem Manajemén Lingkungan.

TAUN 2007

2007

Kéngingkeun Sertipikat Tekstil Ékologis.

TAUN 2009

2009

Kaala Oeko-tex Standar 100 bijil.

TAUN 2010

2010

Lulus Reach Regulasi Sertipikat EU.

TAUN 2011

2011-

Meunang Sertipikat GREENGUARD & GREENGUARD Barudak & Sakola Anyar.

DI 2016

2016-

Magicaltex didaptarkeun Trade Mark.

DI 2017

2017

Nyetél gudang deukeut palabuhan Shanghai.

DI 2018

2018

Pindah ka Pabrik Anyar.

DI 2019

2019

Nyetél gudang deukeut palabuhan Qingdao.

DI 2020

2020

Kami salawasna dina jalan.


Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami