2342
Ajén, Kalakuan, jeung Paripolah Urang

Ngamaksimalkeun aset unik urang, Groupeve komitmen pikeun nyayogikeun produk sareng jasa unggul anu ningkatkeun sareng ngaoptimalkeun kinerja konsumén urang.

Komitmen Kami ka Konsumén

Groupeve komitmen kana kaunggulan dina sagala hal anu urang laksanakeun. Kami tujuanana pikeun ngalakukeun bisnis dina cara anu konsisten sareng transparan sareng sadaya klien kami sareng henteu nahan patok ekuitas dina aset konsumén urang. Konsumén nempatkeun kapercayaan anu ageung ka kami, khususna dina nanganan inpormasi anu sénsitip sareng rahasia. Reputasi urang pikeun integritas sareng urus adil penting pisan pikeun meunang sareng nahan kapercayaan ieu.

Kode Etik

Kabijakan Kode Etik Groupeve sareng Groupeve dilarapkeun ka sadaya diréktur, pejabat, sareng karyawan Groupeve perusahaan. Éta dirancang pikeun ngabantosan unggal karyawan nanganan kaayaan bisnis sacara profésional sareng adil.

Tata Kelola Perusahaan

Groupeve komitmen pikeun taat kana prinsip anu hadé ngeunaan tata kelola perusahaan sareng parantos ngalaksanakeun prakték tata kelola perusahaan.


Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami