SuneTex-Zebra-Blinds-Fabric1

Bakti Jeung Sustainable

Tanggung jawab pikeun jalma, masarakat sareng lingkungan

Kiwari "tanggung jawab sosial perusahaan" mangrupikeun biwir anu paling panas di sakumna dunya. Kusabab yayasan perusahaan di 2010, pikeun Groupeve tanggung jawab pikeun jalma sareng lingkungan parantos maénkeun peran anu paling penting, anu janten perhatian anu saé pikeun pangadeg perusahaan urang.

Unggal Individu Ngitung

Tanggung jawab urang ka karyawan

Proyék Aman / Diajar Saumur Hirup / Kulawarga sareng Karir / Sehat sareng pas dugi ka pangsiun. Di Groupeve, kami nempatkeun nilai khusus pikeun jalma. Karyawan kami anu ngajadikeun kami janten perusahaan anu kuat, urang silih hormat, ngahargaan, sareng kasabaran. Fokus palanggan anu béda sareng kamekaran perusahaan kami ngan ukur tiasa dilaksanakeun dina dasar ieu.

Unggal Individu Ngitung

Tanggung jawab urang ka lingkungan

Produk hemat énergi / Bahan Bungkusan Lingkungan / Angkutan Éfisién

Pikeun urang, ngajaga kaayaan hirup alam sabisa mungkin. Di dieu urang rék nyieun kontribusi ka lingkungan jeung produk urang jeung dina produksi maranéhanana, beuki loba jalma bakal ngagunakeun fabrics urang pikeun ngaronjatkeun efisiensi énergi wangunan kantor jeung padumukan.

Hayu urang cinta alam; hayu urang ngarasakeun panonpoé.

Tanggung jawab sosial

Filantropi

Bantuan Gempa/ Nyumbangkeun Bahan Pelindung/Kagiatan Amal

Groupeve salawasna nyandak tanggung jawab babarengan pikeun masalah masarakat. Urang ilubiung dina alleviation kamiskinan sosial. Pikeun pangwangunan masarakat jeung pangwangunan usahana sorangan, urang kudu leuwih merhatikeun nurunan kamiskinan jeung leuwih hadé nyanggakeun tanggung jawab nurunan kamiskinan.


Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami