Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit

Rupa-rupa Pilihan Roller Blinds lawon Semi Blackout

Pedaran pondok:

MagicalTex Semi Blackout Roller Blind Fabric didamel tina 100% poliéster kalayan kualitas luhur sareng karakter anu saé. Tiap barang ngagaduhan penampilan anu saé, aranjeunna geulis, bageur sareng mewah. Kami gaduh sababaraha warna pikeun pilihan anjeun, anjeun tiasa milih anu mana waé. Urang tiasa nawiskeun 200/230/250/300 cm lebar anu béda pikeun jandéla anjeun, sareng standar panjangna 40 méter per gulung. Éta cocog pisan pikeun panggunaan sakola, bumi sareng kantor. wilujeng pesen anjeun!

 

Kami borongan di Cina, pabrik urang gaduh kapasitas produksi anu kalapa. Ngan peryogi sakitar 30 dinten kanggo urang bérés produksi. Kami produsén, kami ngajual barang ka konsumén urang langsung, éta tiasa ngabantosan anjeun kalayan ngaleungitkeun biaya panengah. Kami yakin ku kakuatan sareng kaunggulan kami, kami tiasa janten panyadia anu kuat pikeun anjeun. Pikeun kerjasama anu munggaran, kami nawiskeun sampel gratis ka anjeun.


Detil Produk

Produk Tag

Parameter Produk

Barang No.

G2401 / G2402 / G2403 / G2404 / G2405 / G2406 / G2407 / G2408 / G2409 / G2410 / G2411 / G2412

Komposisi

100% Poliéster

Lebar

200cm

Beurat

140g / sm ±10

Métode Palapis

Lem Warna

Laju BlackOut

Semi BlackOut

PANJANG (M / ROLL)

50

MOQ

1 Gulung / Barang

Paling Dipaké Pikeun

Roller Buta

Kaunggulan

Bahan baku bermutu tinggi, metode produksi maju; 20 taun pangalaman lawon buta;

Kualitas produk kalayan pabrik langsung harga

Kontrol kualitas ketat

MOQ handap

Garansi kualitas 10 taun

Sampel gratis

Tim Palayanan Anu Saé, Pangiriman gancang

Ngabagéakeun patarosan anjeun!

58
3

Naha Pilih Kami?

Kontrol kualitas ketat pikeun mastikeun yén tingkat panggunaan lawon langkung ageung tibatan 95%.

Harga jual langsung pabrik, teu aya distributor anu ngahasilkeun bédana harga.

Kalayan pangalaman 20 taun pikeun produk sunshade, Groupeve parantos sacara profesional ngalayanan 82 nagara palanggan di dunya.

Kalayan jaminan kualitas 10 taun pikeun mastikeun kerjasama anu teras-terasan.

Sampel gratis kalayan langkung ti 650 jinis lawon pikeun nyumponan kabutuhan pasar daérah.

Teu aya MOQ kanggo kaseueuran barang, pangiriman gancang kanggo barang anu ngarobih.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami