. Cina Rupa-rupa pilihan Roller Blinds lawon Semi Blackout pabrik jeung pabrik |Groupeve

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit

Rupa-rupa pilihan Roller Blinds lawon Semi Blackout

Katerangan pondok:

MagicalTex Semi Blackout Roller Buta lawon didamel tina 100% poliéster kalayan kualitas luhur sareng karakter anu saé.Unggal item boga penampilan nice, aranjeunna geulis, berehan jeung méwah.Kami ngagaduhan rupa-rupa warna pikeun pilihan anjeun, anjeun tiasa milih anu mana waé.Urang tiasa nawiskeun 200/230/250/300 cm lebar béda pikeun jandela anjeun, sarta panjang baku nyaeta 40 méter per roll.Éta cocog pisan pikeun sakola, bumi sareng kantor.wilujeng sumping pesen anjeun!

 

Kami borongan di Cina, pabrik urang boga kapasitas produksi kalapa.Ieu ngan perlu ngeunaan 30 poé pikeun urang nepi ka rengse produksi.Kami produsén , urang ngajual barang ka konsumén urang langsung, éta bisa mantuan Anjeun sareng omitting expenses panengah.Simkuring yakin kalawan kakuatan sarta kaunggulan urang, urang bisa jadi supplier kuat ka anjeun.Pikeun gawé babarengan munggaran, kami nawiskeun sampel gratis ka anjeun.


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Item No.

G2401/G2402/G2403/G2404/G2405/G2406/G2407/G2408/G2409/G2410/G2411/G2412

Komposisi

100% Poliéster

Lebar

200 cm

Beurat

140 g / sm±10

Métode palapis

Lem Warna

Laju BlackOut

Semi BlackOut

PANJANG (M/ROLL)

50

MOQ

1 Gulungan / Item

Paling Dipaké Pikeun

Roller Buta

Kaunggulan

bahan baku kualitas luhur, métode produksi canggih; 20 taun pangalaman lawon buta;

Kualitas luhur produk kalayan harga pabrik langsung

Kontrol kualitas anu ketat

MOQ low

10 taun jaminan kualitas

Sampel gratis

Tim Service Alus, Pangiriman Gancang

Wilujeng sumping panalungtikan anjeun!

58
3

Naha Milih Kami?

Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun yén tingkat panggunaan lawon langkung ageung tibatan 95%.

Harga jual pabrik langsung, henteu aya distributor anu nampi bédana harga.

Kalawan 20 taun pangalaman pikeun produk sunshade, Groupeve geus professionally ngalayanan 82 nagara klien sakuliah dunya.

Kalawan 10 taun jaminan kualitas pikeun mastikeun gawé babarengan kontinyu.

Sampel gratis sareng langkung ti 650 jinis lawon pikeun nyumponan kabutuhan pasar régional.

Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

FREE SAMPEL lawon leuwih ti 650 POLA

Pikeun nyumponan kabutuhan pasar régional

rencana distributor lawon

$0

  • 125 Pola

    Kain Tabir Surya

  • 55 Pola

    Sunscreen Zebra lawon

  • 171 Pola

    Poliéster zebra lawon

  • 125 Pola

    Poliéster Semi-Blackout lawon

  • 120 Pola

    Poliéster Blackout lawon

  • 64 Pola

    Fiberglass Blackout lawon


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami