• Newsbg
  • Zebra Blinds pikeun Windows, Dual Lapisan Roller Jandéla Shades

    【Desain Aman sareng Merenah】 nuansa jandela pikeun bumi dilengkepan alat kaamanan anu ngamankeun ranté logam awét kana témbok sareng panyambung ranté bal stainless steel anu nyaluyukeun panjang ranté pikeun nyayogikeun lingkungan anu aman pikeun murangkalih sareng piaraan anjeun. .Nuansa ieu pikeun jandéla jero ruangan parantos langkung ti 6,000 kali uji daya tahan angkat biasa sareng tiasa gampang ngahontal éfék panyaring cahaya anu anjeun pikahoyong sareng ngajagi privasi anjeun.

    Beige-tanpa kabel 30__ W x 75__ H-05 (1)

    【Bahan Multifungsi Berkualitas Tinggi】 Nuansa zebra kami didamel tina 100% poliéster luhur, dua lapis lawon anu dijahit padet sareng headrail aluminium sareng batang handap.Nyaring cahaya, kamar darkening, breathability alus, panyalindungan UV, privasi, insulasi termal, euweuh bauan, awét sarta gampang pikeun ngabersihan.Jandéla blinds kalawan penampilan stylish bisa sampurna terpadu kalayan pangkeng, ruang tamu, kamar mandi, dapur, panto Perancis sarta kantor, nu bisa mawa anjeun enjoymen visual leuwih geulis.

    Beige-tanpa kabel 30__ W x 75__ H-03

    Kontak Person: ERIC ZHANG
    WhatsApp: +8616605637774
    Email: eric@groupeve.com


    waktos pos: Nov-25-2022

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami