• Newsbg
  • Naon bakal ngagabungkeun sunscreen jeung lawon zebra?

    lawon zebra sunscreen dijieunna tina pvc jeung poliéster, boga sagala kaunggulan tina sunscreen kawas ningali sanajan, gampang pikeun ngabersihan, lifespan panjang, ect, sarta dina waktos anu sareng sunscreen zebra ngagabungkeun tempoan has sanajan bagian tina lawon zebra mun ngantep jalma nyaho leuwih. ngeunaan luar, ieu nungkulan shortness of sunscreen boga openness sarua pikeun bagian mana wae jeung nyieun blinds leuwih adjustable. lamun jalma hayang ngajaga privasi sorangan, ngan nutup blinds lawon zebra, sunscreen zebra condact éta fungsi sunscreen, di jero jalma bisa ningali luar, tapi di luar teu bisa sadar kaayaan jero.

    Kalolobaan lawon zebra sunscreen kami kalayan rubak 2m / 2.5m / 3m, fireproofing kelas GB 50222-95 B1 Kelas, openness ngeunaan 5%, anti ultraviolet jeung anti baktéri, fastness warna kelas 8, ISO 105 B02, oek0-tex baku 100 kelas IV.

    Pasar populér pikeun lawon zebra sunscreen nyaéta Kolombia, Peru, Malta, jsb, hoyong terang langkung seueur sareng kéngingkeun sampelna? ngan ngarasa Luncat ngahubungan tim Gropeve!

    Kontak: Amanda Wu

    WhatsApp / WeChat: (86) 17380542833

    Surélék: loba@groupeve.com

    sunscreen zebra fabric


    waktos pos: Nov-26-2021

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami