• Newsbg
  • Naon lawon ti Groupeve anu aya di stock?

    Munggaran sadaya, kami henteu pabrik anu ngajual fabrics dieusian asalna, kami ngaropéa pabrik, nalika klien boga pangabutuh fabrics, urang ngaropea aranjeunna di MOQ, sarta engké urang meunang pangaweruh nu klien bakal meuli sababaraha fabrics uaually, lajeng. Kami nganggap aranjeunna salaku barang jual panas sareng nyobian ngadamel sababaraha saham, para klien anu biasana ngagaleuh barang-barang ieu tiasa nampi tanggapan yén lawon aya di saham tiasa ngadamel pengiriman gancang, tapi sanés hartosna urang pabrik anu ngajual kaén anu dieusi.

    Nalika klien nampi eupan balik yén sababaraha lawon kaluar tina saham, ulah ngawadul yén kami henteu ngahasilkeun saham pikeun aranjeunna, ngan kusabab éta dipésér ku klien anu sanés, sulotion nyaéta anjeun tiasa mésér lawon anu aya ayeuna sareng tapi lawon anu sono. waktos salajengna; jeung leyuran kadua anjeun bisa nempatkeun urutan ngaropéa pikeun urang rancang fabrics lasut, tapi nu kudu nuturkeun MOQ urang jeung waktu kalungguhan bakal leuwih panjang; Solusi katilu nyaéta anjeun tiasa mayar sababaraha jumlah sapertos 2000usd salaku deposit, sakali kami gaduh saham, anjeun bakal ngagaduhan prioritas mésér lawon ieu.

    Aya peryogi lawon pikeun kami ngabantosan anjeun? Ngan ngarasa Luncat ngahubungan tim Groupeve!

    Kontak: Amanda Wu

    WhatsApp / WeChat: (86) 17380542833

    Surélék: loba@groupeve.com

    double-side pearlic2


    waktos pos: Nov-26-2021

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami