• Newsbg
  • Beurat ari anyar dijieun tina Groupeve!

    Di dieu urang ngan réngsé produksi 4000 lembar beurat ari V-006-22 pikeun klien Malayan, klien ieu utamana ngalakukeun usaha percetakan ngaropéa pikeun blinds siap-dijieun, meuli sababaraha stock beurat ari na blinds lawon sateuacan, sarta sanggeus mariksa yen beurat ari kami. tiasa dianggo ogé kalawan sistem blinds na, anjeunna nempatkeun urutan pikeun 4000 buah ngaropéa beurat ari ngeunaan 2000 hijian bodas tur 2000 hijian hideung, waktos kalungguhan 50 poé.

    Naon tiasa urang ngaropea pikeun asesoris blinds? mangga parios sakumaha di handap ieu:

    1-warna, kelir utama bodas, beige, hideung jeung kulawu.
    2-logo, urang tiasa nyitak logos dina asesoris blinds lamun sagala perlu.
    3-sagala bentuk DIY blinds accessoies.

    Naon anu anjeun hoyong kami kustomisasi pikeun anjeun, ngan ukur ngahubungi kami!

    Kontak: Amanda Wu

    WhatsApp / WeChat: (86) 17380542833

    Surélék: loba@groupeve.com

    new cordweight


    waktos pos: Dec-08-2021

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami