• Newsbg
  • Blockout jeung taram kaluar Zebra Buta pikeun hiasan Anjeun

    Blockout jeung taram kaluar Zebra Buta pikeun hiasan Anjeun

     

    DirancangZebra Butangagunakeun lawon belang horizontal kalayan bolak-balik Translucent atanapi Block Out sareng belang Sheer pikeun nyiptakeun buta Beurang sareng Peuting dina hiji produk.Dua lapisan lawon ieu mindahkeun sacara mandiri pikeun nyiptakeun kombinasi anu tumpang tindih.Gagasan anu sederhana tapi efektif anu ngamungkinkeun tingkat cahaya sareng kontrol privasi anu luhur sareng hiji produk.The Block Out belang sabenerna Block Out tapi punten ngartos yen sababaraha lampu bakal ngarayap di antara belang ku kituna anjeun kudu nganggap eta leuwih salaku Taram Out.

    SK705

     

    Pasihan tampilan anu tiis kana jandela anjeun nganggo zebra blinds, sabab blinds ieu ngajantenkeun bumi anjeun unik.Zebra blinds mangrupakeun kombinasi kaéndahan & inovasi.Buta ieu tiasa dipasang dina rohangan kantor sareng ruang tamu pikeun pangalaman anu pikaresepeun.Blind ieu diwangun ku lawon anu ngagelapkeun ruangan sareng nyaring cahaya pikeun masihan tampilan kontemporer anu sampurna.Blind ieu nawiskeun parasaan artistik pikeun pangguna sacara fungsional sareng ngalaksanakeun salaku sunshades dina waktos anu sami.Kaunikan produk nyaéta lawon ganda anu nyaluyukeun cahaya sareng pandangan anu masihan anjeun pilihan dua porsi.blinds ieu ngawengku lawon sheer & nyaring lampu dina hiji tempat teduh, sahingga masihan anjeun katingal tina pola zebra.Buka blinds ieu dina waktu beurang pikeun meunangkeun tempoan luar biasa, nutup sabagian pikeun ngajaga anjeun tina radiasi UV, jeung nutup eta lengkep salila peuting pikeun privasi Anjeun.

    Blind zebra pikeun Windows anjeun nyayogikeun cara anu gampang & gancang pikeun milih tina ratusan lawon desainer anu cocog sareng anggaran anjeun ti Roman Shades anu elegan dugi ka Smart Home Motorized Shades hi-tech, kami parantos nutupan anjeun.Janten, cokot waktos anjeun sareng peruse rupa-rupa gaya sareng merek pikeun ngaropea panutup jandela anjeun ka unggal detil pangleutikna.

    202283_SKU图片_8_Decopedia Disesuaikeun Zebra Window Blinds Roller Shades Blackout Day and Night Blinds pikeun Imah Windows Sliding Door

     

    Editor: Damon

    WhatsApp: +8613689246223

    Email address: damon@groupeve.com


    waktos pos: Nov-28-2022

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami