• Newsbg
  • Blackout Roller sahadé, Kamar Darkening Rolled Up, lawon Jandela Buta

    DESAIN CORDLESS UPGRADED: Desain tanpa kabel nyadiakeun tampilan bersih, tangle-gratis kana jandela jeung nyiptakeun lingkungan aman pikeun barudak jeung piaraan;eta bakal tetep dina posisi naon maneh eureun;rel aluminium handap ditimbang sareng kaku sahingga ngagantung datar sareng nyegah tiupan angin
    LIGHT blocking jandela ngiuhan: Kandel jeung lemes lawon, sanajan warna bodas ngajadikeun kamar poék;warna luar mangrupa palapis pérak reflective ramah lingkungan, nurun tina solar blocking Nyieun, nu mantuan meungpeuk kaluar panonpoé jeung panas;eta oge mantuan jeung kontrol suhu.

    SKU-08-Grey 32__W x 72__H

    MUDAH narik jeung timer RISING: Changshade kuat mékanisme spring-sarat geus kaliwat 5,000 kali biasa ngangkat atawa narik handap tés pikeun tiap buta tur matak ngamudahkeun pikeun ngangkat sarta nurunkeun buta merata tur mulus nyadangkeun unggal waktu;mékanisme roll-up kami manjangkeun umur cinyusu jeung simplifies Gunung tina buta
    BAHAN HIPU & CRAFTSMANSHIP: Roll-up shade kami didamel tina lawon anu awét sareng gaduh sistem gantung anu kuat pisan;lawon lemes mun kabaran, sarta edges nu motong kana kasampurnaan dina ujung disegel nu nyegah fraying;ergonomic tur ramah-pamaké palastik pull-handap handles;ulah ngumpulkeun lebu gampang
    HASSLE-FREE Gunung: kurung instalasi, hardware ningkatna, ningkatna video jeung parentah nu disadiakeun pikeun gancang jeung gampang di jero atawa luar Gunung;eta bisa gampang dihapus sarta masih bisa narik handap buta kalawan betah;pangukuran gampang sareng pas;

    Hideung 20__W x 72__H-05

    Kontak Person: ERIC ZHANG
    WhatsApp: +8616605637774
    Email: eric@groupeve.com


    waktos pos: Nov-25-2022

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami