Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit

Paling lawon Fiberglass Sunscreen lawon 5% Kabuka

Pedaran pondok:

Lawon kaca panon Grupeve fiberglass dianyam ku serat kaca kakuatan tinggi dilapiskeun PVC ngalangkungan prosés anu khusus. Aya kabuka pikeun anjeun milih, sapertos1%, 3%, 5%, 10%. Diantarana, 1% dugi ka 3% kabuka lawon tiasa ngahalangan panas anu dihasilkeun ku radiasi panonpoé dugi ka tingkat pangageungna sareng sorotan kontrol, tapi cahaya alami bakal ngirangan kirang sareng pangaruh transparansi relatif goréng. Kituna, urang biasana nyarankeun dina sababaraha arah sinar-matahari (sapertos kulon) sareng nalika témbok tirai gelas transparan. Pikeun méréskeun masalah radiasi panas anu kuat sareng sinar panonpoé anu ngagurilap.

 

Sacara ringkesna, aya seueur jinis lawon sunlight fiberglass kusabab béda susunan, kabuka sareng warna, pilihan lawon sunscreen fiberglass kedah nimbangkeun dua arah, nyaéta kualitas kaén éta nyalira sareng lingkungan aplikasi. Urang tiasa masihan anu pangsaéna pikeun palanggan.


Detil Produk

Produk Tag

Parameter Produk

Komposisi  38% Fiberglass + 62% PVC
Kabuka  5%
Lebar réngsé  183/250/300 cm
Kandel  0.8mm ± 5%
Pakét standar  30m
Beurat per m2  600g / m2± 5%
Bolong / In (inci)  46 * 36
Kakuatan pegatna  ≥26502450
Kakuatan cimata  ≥6363
Kasaosan Warna  ISO 105 B02, Kelas 8
Anti-ultraviolét  95%
Klasifikasi seuneu  NFPA 701-2015TM # 2, California Code Administratif, Judul 19, BS 5867 Part2 Type B GB 8624-2012 GRADE B1

Kaunggulan

Bahan Fiberglass ningkatkeun pisan kakuatan tegangan lawon, ngagaduhan résistansi angin anu penting sareng sipat mékanis anu sering dianggo.

Kinerja tahan seuneu anu saé, indéks oksigén ngaleuwihan 32, ngahontal standar B1; saatos seuneu, bagian jero lawon nyaéta serat gelas, anu moal cacad atanapi karbonisasi.

Fiberglass mangrupikeun bahan non-logam anorganik, éta kinerja insulasi langkung saé tibatan lawon sunscreen poliéster.

Lawon fiberglass ngabogaan stabilitas diménsi tinggi shrinkage low, anu sacara efektif tiasa nyegah deformasi warpage sareng ngarayap lawon, stabilitasna langkung saé tibatan lawon sunscreen poliéster.

Lawon fiberglass tahan UV, anti sepuh, anti asam sareng tahan alkali, tahan cuaca, janten ngagaduhan umur jasa anu panjang.

58
3

Naha Pilih Kami?

Kontrol kualitas ketat pikeun mastikeun yén tingkat panggunaan lawon langkung ageung tibatan 95%.

Harga jual langsung pabrik, teu aya distributor anu ngahasilkeun bédana harga.

Kalayan pangalaman 20 taun pikeun produk sunshade, Groupeve parantos sacara profesional ngalayanan 82 nagara palanggan di dunya.

Kalayan jaminan kualitas 10 taun pikeun mastikeun kerjasama anu teras-terasan.

Sampel gratis kalayan langkung ti 650 jinis lawon pikeun nyumponan kabutuhan pasar daérah.

Teu aya MOQ kanggo kaseueuran barang, pangiriman gancang kanggo barang anu ngarobih.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami