. Cina Paling Popular Fiberglass Sunscreen lawon 5% Openness pabrik jeung pabrik |Groupeve

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit

Paling Popular Fiberglass Sunscreen lawon 5% Openness

Katerangan pondok:

The Groupeve fiberglass lawon sunscreen ieu anyaman ku-kakuatan tinggi serat kaca coated PVC ngaliwatan prosés husus.Aya kabuka anu béda pikeun anjeun milih, sapertos 1%, 3%, 5%, 10%.Di antarana, 1% nepi ka 3% openness tina lawon bisa meungpeuk panas dihasilkeun ku radiasi panonpoé ka extent greatest jeung kontrol sorotan, tapi cahaya alam bakal asupkeun kirang jeung éfék transparansi relatif goréng.Ku alatan éta, urang biasana nyarankeun eta dina sababaraha arah sun-irradiation (kayaning kulon) jeung lamun témbok curtain kaca transparan.Pikeun ngajawab masalah radiasi panas kuat sarta cahya panonpoé dazzling.

 

Kasimpulanana, aya seueur jinis lawon sunscreen orat kusabab organisasi anu béda, kabuka sareng warna, pilihan lawon sunscreen orat kedah dipertimbangkeun dua arah, nyaéta kualitas lawon sorangan sareng lingkungan aplikasi.Urang tiasa masihan anu pangalusna nyarankeun ka konsumén urang.


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Komposisi 38% Fiberglass + 62% PVC
Keterbukaan 5%
Réngsé lebar 183/250/300 cm
Kandelna 0.8mm ± 5%
Bungkusan standar 30m
Beurat per m2 600g/m2± 5%
Jaring / Dina (inci) 46*36
Meupeuskeun kakuatan 2650、≥2450
Kakuatan cimata 63、≥63
Warna Fastness ISO 105 B02, KELAS 8
Anti-ultraviolét 95%
Klasifikasi seuneu NFPA 701-2015TM #2, Kode Administratif California, Judul 19, BS 5867 Part2 Tipe B GB 8624-2012 KELAS B1

Kaunggulan

bahan Fiberglass greatly ngaronjatkeun kakuatan tensile tina lawon, ngabogaan résistansi angin signifikan jeung sipat mékanis nu subjected mun sering dipake.

kinerja retardant seuneu alus, indéks oksigén ngaleuwihan 32, ngahontal standar B1;sanggeus seuneu, jero lawon téh serat kaca, nu moal cacad atawa carbonized.

fiberglass mangrupa bahan non-logam anorganik, éta kinerja insulasi leuwih hade tinimbang nu lawon sunscreen poliéster.

Lawon fiberglass boga shrinkage low stabilitas dimensi tinggi, nu éféktif bisa nyegah deformasi warpage na ngabdi tina lawon, stabilitas leuwih hade tinimbang nu lawon sunscreen poliéster.

Lawon orat téh UV-tahan, anti sepuh, anti asam sarta tahan alkali, tahan cuaca, ku kituna boga umur layanan panjang.

58
3

Naha Milih Kami?

Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun yén tingkat panggunaan lawon langkung ageung tibatan 95%.

Harga jual pabrik langsung, henteu aya distributor anu nampi bédana harga.

Kalawan 20 taun pangalaman pikeun produk sunshade, Groupeve geus professionally ngalayanan 82 nagara klien sakuliah dunya.

Kalawan 10 taun jaminan kualitas pikeun mastikeun gawé babarengan kontinyu.

Sampel gratis sareng langkung ti 650 jinis lawon pikeun nyumponan kabutuhan pasar régional.

Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

FREE SAMPEL lawon leuwih ti 650 POLA

Pikeun nyumponan kabutuhan pasar régional

rencana distributor lawon

$0

  • 125 Pola

    Kain Tabir Surya

  • 55 Pola

    Sunscreen Zebra lawon

  • 171 Pola

    Poliéster zebra lawon

  • 125 Pola

    Poliéster Semi-Blackout lawon

  • 120 Pola

    Poliéster Blackout lawon

  • 64 Pola

    Fiberglass Blackout lawon


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami