. Cina High Garapan Laju zebra sahadé lawon 100% poliéster pabrik jeung pabrik |Groupeve

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit

Laju Garapan Tinggi Zebra Shade Lawon 100% poliéster

Katerangan pondok:

Zebra Shade lawon

 

Kain Zebra Shade ogé katelah lawon blinds sheer, lawon blinds pelangi, lawon blinds roller dimming, sareng lawon blinds roller dua lapis atanapi lawon blinds roller ganda.Numutkeun karakteristik lawon, éta tiasa dibagi kana lawon zebra semi-blackout sareng lawon zebra blackout.

 

Hal ieu loba dipaké di imah, hotél, réstoran, villas, wangunan kantor tinggi-tungtung jeung tempat séjén.Dina rohangan anu kawilang kabuka sapertos ruang tamu sareng ruang diajar, upami sarat shading henteu langkung luhur, anjeun tiasa milih blinds zebra semi-blackout.Lamun kamar pangkeng atawa audio-visual merlukeun shading tinggi, Anjeun bisa milih hiji blackout zebra blinds.


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Komposisi 100% Poliéster
Réngsé lebar 300 cm
Kagancangan warna Kelas 7 nepi ka 8
Zat picilakaeun 0%
Beurat per m2 100 g/m2± 5%
Sheer & ukuran ulang 50mm / 75mm
lalawanan UV ABS
Pangaruh shading Semi-blackout 50%

Kaunggulan

Desain rupa: siklus cocog, warna geulis

Toel anu nyaman: benang sareng téknologi unik ngajantenkeun lawon gaduh sentuhan anu lembut.

Ramah lingkungan: lulus ujian EPA, ngajagi kaséhatan anjeun ogé.

Nyaring cahaya: struktur potongan ganda populér sacara efektif nyaluyukeun cahaya jero ruangan, ngajagi privasi ogé.

Taya warping, euweuh leakage lampu

Precision anyaman kalawan-precision tinggi benang;ultra-ipis jeung lemes, harti luhur, leuwih luhur-grade, leuwih awét.

Kalayan mangtaun-taun pangalaman produksi, Groupeve sacara efektif tiasa ngahindarkeun busur sareng skew.Laju utilization lawon ngahontal 95%

58
3

Naha Milih Kami?

Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun yén tingkat panggunaan lawon langkung ageung tibatan 95%.

Harga jual pabrik langsung, henteu aya distributor anu nampi bédana harga.

Kalawan 20 taun pangalaman pikeun produk sunshade, Groupeve geus professionally ngalayanan 82 nagara klien sakuliah dunya.

Kalawan 10 taun jaminan kualitas pikeun mastikeun gawé babarengan kontinyu.

Sampel gratis sareng langkung ti 650 jinis lawon pikeun nyumponan kabutuhan pasar régional.

Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

FREE SAMPEL lawon leuwih ti 650 POLA

Pikeun nyumponan kabutuhan pasar régional

rencana distributor lawon

$0

  • 125 Pola

    Kain Tabir Surya

  • 55 Pola

    Sunscreen Zebra lawon

  • 171 Pola

    Poliéster zebra lawon

  • 125 Pola

    Poliéster Semi-Blackout lawon

  • 120 Pola

    Poliéster Blackout lawon

  • 64 Pola

    Fiberglass Blackout lawon


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami