Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit

Laju Pamakéan Luhur Zebra Shade lawon 100% Poliéster

Pedaran pondok:

Lawon Zebra Shade

 

Kain Zebra Shade ogé katelah lawon blinds sheer, lawon blinds blinds, dimming roller blinds lawon, sareng dobel layer blind blinds atanapi dual roller blinds lawon. Numutkeun ciri lawonna, éta tiasa dibagi kana lawon zebra semi-hideung sareng lawon zéb hideung.

 

Hal ieu seueur dianggo di bumi, hotél, réstoran, villa, gedong kantor tingkat luhur sareng tempat-tempat sanés. Di rohangan anu kawilang kabuka sapertos ruang tamu sareng ruang pangajian, upami syarat naungan henteu luhur teuing, anjeun tiasa milih tirai zebra semi-hideung. Upami éta kamar atanapi kamar audio-visual anu peryogi shading tinggi, anjeun tiasa milih blinds zebra blackout.


Detil Produk

Produk Tag

Parameter Produk

Komposisi  100% Poliéster
Lebar réngsé  300 cm
Gancangna warna  7 nepi ka 8 Kelas
Zat bahaya  0%
Beurat per m2  100g / m2± 5%
Ukuran sheer & ulang  50mm / 75mm
Résistansi UV  ABS
Pangaruh ngiuhan  Semi-blackout 50%

Kaunggulan

Desain rupa: siklus anu cocog, warna anu saé

Sentuhan anu raoseun: benang anu unik sareng téknologi ngajantenkeun lawon gaduh touch lemes.

Ramah lingkungan: lulus uji EPA, ngajagi kaséhatan anjeun ogé.

Nyaring cahaya: struktur keureutan dobel populér sacara efektif ngaluyukeun lampu jero rohangan, ngajagi privasi ogé.

Teu aya perang, teu kabocoran enteng

Tenun presisi nganggo benang presisi tinggi; ultra-ipis sareng lemes, definisi tinggi, langkung kelas tinggi, langkung awét.

Kalayan mangtaun-taun pangalaman produksi, Groupeve sacara épéktip tiasa nyingkahan busur pakan sareng cucuk. Tingkat pemanfaatan lawon ngahontal 95%

58
3

Naha Pilih Kami?

Kontrol kualitas ketat pikeun mastikeun yén tingkat panggunaan lawon langkung ageung tibatan 95%.

Harga jual langsung pabrik, teu aya distributor anu ngahasilkeun bédana harga.

Kalayan pangalaman 20 taun pikeun produk sunshade, Groupeve parantos sacara profesional ngalayanan 82 nagara palanggan di dunya.

Kalayan jaminan kualitas 10 taun pikeun mastikeun kerjasama anu teras-terasan.

Sampel gratis kalayan langkung ti 650 jinis lawon pikeun nyumponan kabutuhan pasar daérah.

Teu aya MOQ kanggo kaseueuran barang, pangiriman gancang kanggo barang anu ngarobih.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami