. Cina gaya Éropa Laskar Pelangi Blinds lawon 100% pabrik poliéster jeung pabrik |Groupeve

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit

Gaya Éropa Rainbow Blinds Fabric 100% Poliéster

Katerangan pondok:

Kain Pelangi Blinds

 

Rainbow blinds, ogé katelah zebra blinds, dimming blinds, double-layer roller blinds, beurang jeung peuting blinds, jeung sajabana, asalna di Koréa Kidul sarta ogé pohara populér sacara internasional.

 

Sakumaha urang terang, pangaruh shading tina lawon katumbiri blinds utamana ditangtukeun ku bahan.Nurutkeun kana karakteristik lawon, éta bisa dibagi kana semi-blackout katumbiri blinds lawon sarta blackout katumbiri blinds lawon.

 

Pilihan pangaruh shading utamana ditangtukeun dumasar kana adegan dipaké.Henteu masalah naon jinis anu anjeun peryogikeun, kami tiasa nawiskeun saran sareng conto anu pangsaéna.


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Komposisi 100% Poliéster
Réngsé lebar 300 cm
Kagancangan warna Kelas 7 nepi ka 8
Zat picilakaeun 0%
Beurat per m2 180 g/m2± 5%
Sheer & ukuran ulang 55mm / 75mm
lalawanan UV ABS
Pangaruh shading Semi-blackout 50%

Kaunggulan

Desain rupa: siklus cocog, warna geulis

Toel anu nyaman: benang sareng téknologi unik ngajantenkeun lawon gaduh sentuhan anu lembut.

Ramah lingkungan: lulus ujian EPA, ngajagi kaséhatan anjeun ogé.

Nyaring cahaya: struktur potongan ganda populér sacara efektif nyaluyukeun cahaya jero ruangan, ngajagi privasi ogé.

Taya warping, euweuh leakage lampu

Precision anyaman kalawan-precision tinggi benang;ultra-ipis jeung lemes, harti luhur, leuwih luhur-grade, leuwih awét.

Kalayan mangtaun-taun pangalaman produksi, Groupeve sacara efektif tiasa ngahindarkeun busur sareng skew.Laju utilization lawon ngahontal 95%

58
3

Naha Milih Kami?

Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun yén tingkat panggunaan lawon langkung ageung tibatan 95%.

Harga jual pabrik langsung, henteu aya distributor anu nampi bédana harga.

Kalawan 20 taun pangalaman pikeun produk sunshade, Groupeve geus professionally ngalayanan 82 nagara klien sakuliah dunya.

Kalawan 10 taun jaminan kualitas pikeun mastikeun gawé babarengan kontinyu.

Sampel gratis sareng langkung ti 650 jinis lawon pikeun nyumponan kabutuhan pasar régional.

Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

FREE SAMPEL lawon leuwih ti 650 POLA

Pikeun nyumponan kabutuhan pasar régional

rencana distributor lawon

$0

  • 125 Pola

    Kain Tabir Surya

  • 55 Pola

    Sunscreen Zebra lawon

  • 171 Pola

    Poliéster zebra lawon

  • 125 Pola

    Poliéster Semi-Blackout lawon

  • 120 Pola

    Poliéster Blackout lawon

  • 64 Pola

    Fiberglass Blackout lawon


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami