Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit

Gaya Éropa Laskar Pelangi Blinds lawon 100% Poliéster

Pedaran pondok:

Lawon Buta Pelangi

 

Tirai pelangi, ogé katelah blind zebra, blind dimm, blind-layer blind blinds, siang wengi tirai, sareng sajabana, asalna di Koréa Kidul sareng ogé kasohor sacara internasional.

 

Sakumaha urang sadayana terang, pangaruh ngiuhan tina lawon blinds rainbow utami ditangtukeun ku matéri. Numutkeun kaistiméwaanana lawon, éta tiasa dibagi kana lawon semi-blackout pelangi blinds sareng blackout rainbow blinds lawon.

 

Pilihan épék shading utami ditangtoskeun numutkeun adegan anu dianggo. Henteu masalah jinis mana anu anjeun peryogikeun, kami tiasa nawiskeun bongbolongan anu pangsaéna sareng conto.


Detil Produk

Produk Tag

Parameter Produk

Komposisi  100% Poliéster
Lebar réngsé  300 cm
Gancangna warna  7 nepi ka 8 Kelas
Zat bahaya  0%
Beurat per m2  180g / m2± 5%
Ukuran sheer & ulang  55mm / 75mm
Résistansi UV  ABS
Pangaruh ngiuhan  Semi-blackout 50%

Kaunggulan

Desain rupa: siklus anu cocog, warna anu saé

Sentuhan anu raoseun: benang anu unik sareng téknologi ngajantenkeun lawon gaduh touch lemes.

Ramah lingkungan: lulus uji EPA, ngajagi kaséhatan anjeun ogé.

Nyaring cahaya: struktur keureutan dobel populér sacara efektif ngaluyukeun lampu jero rohangan, ngajagi privasi ogé.

Teu aya perang, teu kabocoran enteng

Tenun presisi nganggo benang presisi tinggi; ultra-ipis sareng lemes, definisi tinggi, langkung kelas tinggi, langkung awét.

Kalayan mangtaun-taun pangalaman produksi, Groupeve sacara épéktip tiasa nyingkahan busur pakan sareng cucuk. Tingkat pemanfaatan lawon ngahontal 95%

58
3

Naha Pilih Kami?

Kontrol kualitas ketat pikeun mastikeun yén tingkat panggunaan lawon langkung ageung tibatan 95%.

Harga jual langsung pabrik, teu aya distributor anu ngahasilkeun bédana harga.

Kalayan pangalaman 20 taun pikeun produk sunshade, Groupeve parantos sacara profesional ngalayanan 82 nagara palanggan di dunya.

Kalayan jaminan kualitas 10 taun pikeun mastikeun kerjasama anu teras-terasan.

Sampel gratis kalayan langkung ti 650 jinis lawon pikeun nyumponan kabutuhan pasar daérah.

Teu aya MOQ kanggo kaseueuran barang, pangiriman gancang kanggo barang anu ngarobih.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami