Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit

Eco-friendly Antibakteri Blackout Fiberglass lawon Pikeun Roller Blinds

Pedaran pondok:

Lawon fiberglass blackout didamel tina 40% fiberglass sareng 60% PVC ngalangkungan prosés anu khusus. Éta bébas tina logam beurat sareng zat anu ngabahayakeun, aman sareng ramah lingkungan, henteu bau anu anéh, henteu ngarugikeun awak manusa, stabilitas anu luhur pisan, anggun sareng éndah, sareng warna anu cocog ogé cocog pikeun hiasan modéren. Ieu seueur dianggo pikeun lingkungan anu béda, sapertos kantor, hotél, réstoran sareng bumi.

 

Panjang lawon fiberglass hideung nyaéta 30m per gulung. Unggal gulung dibungkus dina tabung kertas anu kuat. Tés kualitas kedah dilakukeun sateuacan dikintun.


Detil Produk

Produk Tag

Parameter Produk

Komposisi  40% Fiberglass + 60% PVC ;3Ply PVC & 1 Ply fiberglass
Lebar réngsé  200/250/300 cm
Kandel  0.38mm ± 5%
Beurat per m2  530g / m2± 5%
Anti-ultraviolét  100%
Klasifikasi seuneu  NFPA701 (AS)
Gancangna warna  6 nepi ka 8 Kelas
Lamaran  Ngiuhan lampu pinuh, hiasan jandela, buta buta, buta nangtung, buta langit jeung sajabana.
Lingkungan  Leres
Pangaruh ngiuhan  Blackout 100%

Kaunggulan

Bahan Fiberglass ningkatkeun pisan kakuatan tegangan lawon, ngagaduhan résistansi angin anu penting sareng sipat mékanis anu sering dianggo.

Kinerja tahan seuneu anu saé, indéks oksigén ngaleuwihan 32, ngahontal standar B1; saatos seuneu, bagian jero lawon nyaéta serat gelas, anu moal cacad atanapi karbonisasi.

Fiberglass mangrupikeun bahan non-logam anorganik, éta kinerja insulasi langkung saé tibatan lawon sunscreen poliéster.

Lawon fiberglass ngabogaan stabilitas diménsi tinggi shrinkage low, anu sacara efektif tiasa nyegah deformasi warpage sareng ngarayap lawon, stabilitasna langkung saé tibatan lawon sunscreen poliéster.

Lawon fiberglass tahan UV, anti sepuh, anti asam sareng tahan alkali, tahan cuaca, janten ngagaduhan umur jasa anu panjang.

58
3

Naha Pilih Kami?

Kontrol kualitas ketat pikeun mastikeun yén tingkat panggunaan lawon langkung ageung tibatan 95%.

Harga jual langsung pabrik, teu aya distributor anu ngahasilkeun bédana harga.

Kalayan pangalaman 20 taun pikeun produk sunshade, Groupeve parantos sacara profesional ngalayanan 82 nagara palanggan di dunya.

Kalayan jaminan kualitas 10 taun pikeun mastikeun kerjasama anu teras-terasan.

Sampel gratis kalayan langkung ti 650 jinis lawon pikeun nyumponan kabutuhan pasar daérah.

Teu aya MOQ kanggo kaseueuran barang, pangiriman gancang kanggo barang anu ngarobih.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami