. Cina Eco-friendly antibakteri Blackout Fiberglass lawon Pikeun Roller Blinds pabrik jeung pabrik |Groupeve

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit

Eco-friendly Antibakteri Blackout Fiberglass lawon Pikeun Roller Blinds

Katerangan pondok:

lawon orat blackout dijieunna tina 40% orat jeung 60% PVC ngaliwatan prosés husus.Éta bébas tina logam beurat jeung zat ngabahayakeun, aman tur ramah-eco, euweuh bau aneh, teu ngarugikeun awak manusa, stabilitas pisan tinggi, elegan jeung geulis, sarta cocog warna ogé cocog pikeun hiasan modern.Ieu loba dipaké pikeun lingkungan béda, kayaning kantor, hotél, réstoran jeung imah.

 

Panjang lawon fiberglass blackout nyaéta 30m per roll.Unggal roll dipak dina tube kertas kuat.Uji kualitas kedah dilakukeun sateuacan pangiriman.


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Komposisi 40% Fiberglass + 60% PVC;3 Ply PVC & 1 Ply fiberglass
Réngsé lebar 200/250/300 cm
Kandelna 0,38mm±5%
Beurat per m2 530 g/m2± 5%
Anti-ultraviolét 100%
Klasifikasi seuneu NFPA701(AS)
Kagancangan warna Kelas 6 nepi ka 8
Aplikasi Shading lampu pinuh, hiasan jandela, roller blind, vertikal buta, skylight buta jeung saterusna.
Lingkungan Sumuhun
Pangaruh shading Pareum 100%

Kaunggulan

bahan Fiberglass greatly ngaronjatkeun kakuatan tensile tina lawon, ngabogaan résistansi angin signifikan jeung sipat mékanis nu subjected mun sering dipake.

kinerja retardant seuneu alus, indéks oksigén ngaleuwihan 32, ngahontal standar B1;sanggeus seuneu, jero lawon téh serat kaca, nu moal cacad atawa carbonized.

fiberglass mangrupa bahan non-logam anorganik, éta kinerja insulasi leuwih hade tinimbang nu lawon sunscreen poliéster.

Lawon fiberglass boga shrinkage low stabilitas dimensi tinggi, nu éféktif bisa nyegah deformasi warpage na ngabdi tina lawon, stabilitas leuwih hade tinimbang nu lawon sunscreen poliéster.

Lawon orat téh UV-tahan, anti sepuh, anti asam sarta tahan alkali, tahan cuaca, ku kituna boga umur layanan panjang.

58
3

Naha Milih Kami?

Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun yén tingkat panggunaan lawon langkung ageung tibatan 95%.

Harga jual pabrik langsung, henteu aya distributor anu nampi bédana harga.

Kalawan 20 taun pangalaman pikeun produk sunshade, Groupeve geus professionally ngalayanan 82 nagara klien sakuliah dunya.

Kalawan 10 taun jaminan kualitas pikeun mastikeun gawé babarengan kontinyu.

Sampel gratis sareng langkung ti 650 jinis lawon pikeun nyumponan kabutuhan pasar régional.

Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

FREE SAMPEL lawon leuwih ti 650 POLA

Pikeun nyumponan kabutuhan pasar régional

rencana distributor lawon

$0

  • 125 Pola

    Kain Tabir Surya

  • 55 Pola

    Sunscreen Zebra lawon

  • 171 Pola

    Poliéster zebra lawon

  • 125 Pola

    Poliéster Semi-Blackout lawon

  • 120 Pola

    Poliéster Blackout lawon

  • 64 Pola

    Fiberglass Blackout lawon


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami