. Cina ngaropéa Pantun Shangri-La Buta lawon Semi-Blackout pabrik jeung pabrik |Groupeve

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit

Disaluyukeun Pantun Shangri-La Buta lawon Semi-Blackout

Katerangan pondok:

Shangri-La blinds mangrupakeun rarancang brand-anyar ngagabungkeun curtains listrik, layar jandela, blinds Venetian jeung roller blinds.blinds Shangri-La dina pasaran kudu ngabandingkeun dua atribut heavyweight: kajelasan sarta looseness.kajelasan utamana reflected dina ketebalan, struktur jeung bahan tina benang dina bagian bolong.Nalika buta Shangri-La anu kajelasan luhur dibuka, cahaya anu nembus ka kamar langkung seueur sareng lemes;nalika ditutup, éta ogé tiasa nyumputkeun privasi ogé.Darajat edges leupas utamana reflected dina darajat polimérisasi bolong jeung bagian padet benang.

 

Lawon blinds Groupeve shangri-La kualitas luhur tiasa nahan tarikan kakuatan anu hébat, sareng moal ngahasilkeun burr anu langkung beurat dina panggunaan sapopoé.Kasimpulanana, nalika milih lawon, punten perhatoskeun kualitasna, ngan teras anjeun tiasa milih lawon shangri-la blinds anu nyugemakeun, nyaman, sareng dipercaya.


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Komposisi 100% Poliéster
Réngsé lebar 300 cm
Kagancangan warna Kelas 7 nepi ka 8
Zat picilakaeun 0%
Beurat per m2 210 g/m2± 5%
Sheer & ukuran ulang 55 mm
lalawanan UV ABS
Pangaruh shading Semi-blackout 50%

Kaunggulan

Desain rupa: siklus cocog, warna geulis

Toel anu nyaman: benang sareng téknologi unik ngajantenkeun lawon gaduh sentuhan anu lembut.

Ramah lingkungan: lulus ujian EPA, ngajagi kaséhatan anjeun ogé.

Nyaring cahaya: struktur potongan ganda populér sacara efektif nyaluyukeun cahaya jero ruangan, ngajagi privasi ogé.

Taya warping, euweuh leakage lampu

Precision anyaman kalawan-precision tinggi benang;ultra-ipis jeung lemes, harti luhur, leuwih luhur-grade, leuwih awét.

Kalayan mangtaun-taun pangalaman produksi, Groupeve sacara efektif tiasa ngahindarkeun busur sareng skew.Laju utilization lawon ngahontal 95%

58
taros Kami

Naha Milih Kami?

Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun yén tingkat panggunaan lawon langkung ageung tibatan 95%.

Harga jual pabrik langsung, henteu aya distributor anu nampi bédana harga.

Kalawan 20 taun pangalaman pikeun produk sunshade, Groupeve geus professionally ngalayanan 82 nagara klien sakuliah dunya.

Kalawan 10 taun jaminan kualitas pikeun mastikeun gawé babarengan kontinyu.

Sampel gratis sareng langkung ti 650 jinis lawon pikeun nyumponan kabutuhan pasar régional.

Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

FREE SAMPEL lawon leuwih ti 650 POLA

Pikeun nyumponan kabutuhan pasar régional

rencana distributor lawon

$0

  • 125 Pola

    Kain Tabir Surya

  • 55 Pola

    Sunscreen Zebra lawon

  • 171 Pola

    Poliéster zebra lawon

  • 125 Pola

    Poliéster Semi-Blackout lawon

  • 120 Pola

    Poliéster Blackout lawon

  • 64 Pola

    Fiberglass Blackout lawon


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami