Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit

Desain Pantun Shangri-La Blind Fabric Semi-Blackout

Pedaran pondok:

Shangri-La blinds mangrupikeun desain anu anyar pikeun ngagabungkeun tirai listrik, layar jandela, blinds venetian sareng blind blinds. Shangri-La blinds di pasar kedah ngabandingkeun dua atribut kelas beurat: kajelasan sareng kelonggaran. Kajelasanana biasana ditingali dina kandelna, struktur sareng bahan tina benang dina bagian bolong. Nalika buta-jelas Shangri-La buta dibuka, lampu anu nembus ka rohangan langkung seueur sareng lemes; nalika éta ditutup, éta ogé tiasa nyumputkeun privasi ogé. Darajat ujung leupas utamina digambarkan dina tingkat polimérisasi tina bolong sareng bagian padet tina benang.

 

Lawon Groupeve shangri-La blinds kualitas luhur tiasa tahan tarik kakuatan hébat, sareng moal ngahasilkeun burrs langkung beurat dina panggunaan sapopoé. Ringkesna, nalika milih lawon, punten perhatoskeun kualitasna, nembé anjeun tiasa milih lawon shangri-la blinds anu nyugemakeun, raoseun, sareng tiasa dipercaya.


Detil Produk

Produk Tag

Parameter Produk

Komposisi  100% Poliéster
Lebar réngsé  300 cm
Gancangna warna  7 nepi ka 8 Kelas
Zat bahaya  0%
Beurat per m2  210g / m2± 5%
Ukuran sheer & ulang  55mm
Résistansi UV  ABS
Pangaruh ngiuhan  Semi-blackout 50%

Kaunggulan

Desain rupa: siklus anu cocog, warna anu saé

Sentuhan anu raoseun: benang anu unik sareng téknologi ngajantenkeun lawon gaduh touch lemes.

Ramah lingkungan: lulus uji EPA, ngajagi kaséhatan anjeun ogé.

Nyaring cahaya: struktur keureutan dobel populér sacara efektif ngaluyukeun lampu jero rohangan, ngajagi privasi ogé.

Teu aya perang, teu kabocoran enteng

Tenun presisi nganggo benang presisi tinggi; ultra-ipis sareng lemes, definisi tinggi, langkung kelas tinggi, langkung awét.

Kalayan mangtaun-taun pangalaman produksi, Groupeve sacara épéktip tiasa nyingkahan busur pakan sareng cucuk. Tingkat pemanfaatan lawon ngahontal 95%

58
contact-us

Naha Pilih Kami?

Kontrol kualitas ketat pikeun mastikeun yén tingkat panggunaan lawon langkung ageung tibatan 95%.

Harga jual langsung pabrik, teu aya distributor anu ngahasilkeun bédana harga.

Kalayan pangalaman 20 taun pikeun produk sunshade, Groupeve parantos sacara profesional ngalayanan 82 nagara palanggan di dunya.

Kalayan jaminan kualitas 10 taun pikeun mastikeun kerjasama anu teras-terasan.

Sampel gratis kalayan langkung ti 650 jinis lawon pikeun nyumponan kabutuhan pasar daérah.

Teu aya MOQ kanggo kaseueuran barang, pangiriman gancang kanggo barang anu ngarobih.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami