. Cina Cina Windows Sun Shade poliéster Sunscreen Rolling Motorized pabrik lawon Buta jeung pabrik |Groupeve

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit

Cina Windows Sun Shade poliéster Sunscreen Rolling Motorized Buta lawon

Katerangan pondok:

Warna fastness, nilai PH

 

1. Warna fastness

Sanaos teu aya bukti anu cukup pikeun ngabuktikeun yén sadaya pewarna anu dianggo dina lawon teduh poliéster Cina ngabahayakeun pikeun manusa, éta pasti yén nguatkeun gancang warna tina lawon buta anu dicelup tiasa ngirangan kamungkinan ngarugikeun.

 

Kituna, éta ogé perlu nengetan fastness warna tina fabrics sunshade Cina.

 


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Warna fastness, nilai PH

1. Warna fastness

Sanaos teu aya bukti anu cukup pikeun ngabuktikeun yén sadaya pewarna anu dianggo dina lawon teduh poliéster Cina ngabahayakeun pikeun manusa, éta pasti yén nguatkeun gancang warna tina lawon buta anu dicelup tiasa ngirangan kamungkinan ngarugikeun.

Kituna, éta ogé perlu nengetan fastness warna tina fabrics sunshade Cina.

2.Nilai PH

Lapisan permukaan kulit manusa asam, anu tiasa ngahambat rambatan rupa-rupa kuman.

Ku alatan éta, éta mangpaat pikeun kaséhatan manusa ngadalikeun nilai PH dina lawon ngiuhan buta motorized janten nétral atawa lemah asam.

Lamun nilai PH teuing tinggi atawa low, éta bisa ngabalukarkeun alergi, sarta bisa ngabalukarkeun borok kulit, nu bisa ngabalukarkeun panyakit séjénna.

Oeko-tex100 stipulates yén Cina windows sunscreen lawon ngiuhan lawon nu teu langsung ngahubungan kulit ngabogaan nilai PH permukaan 4.0-9.0

3. deteksi bau

Dina produksi jeung ngolah lawon ngiuhan, sababaraha zat odorous diwanohkeun leuwih atawa kurang.Generasi bau ieu asalna tina agén pagawean kimiawi sareng aditif anu dianggo dina pamrosésan.Ayana odors hartina loba teuing bahan kimia tetep dina lawon, ngabalukarkeun karuksakan kana awak manusa.

Ku alatan éta, panyalindungan lingkungan jeung lawon ngiuhan ékologis teu kudu boga rupa-rupa odors pungent kayaning bau musty.

Salian barang-barang ngawaskeun konvensional di luhur, bahan kimia sareng bahan baku anu kalebet dina wengkuan ngawaskeun kalebet sanyawa timah organik, agén pameuntasan serangga, agén anu ngandung klorin atanapi tahan seuneu, agén pemutihan anu ngandung klorin, sareng sanyawa organik anu volatil.

Parameter produk

Spésifikasi pikeun8000Runtuyan
Komposisi: 30% Poliéster, 70% PVC
Lebar standar: 250 cm, 300 cm
Panjang baku per Roll: 30m (lebar henteu tetep kusabab sistem kontrol kuantitas)
Faktor kabuka: Sakitar 8%
Kandel: 0.85mm±5%
Wewengkon Bolong Beurat: 430g/m2±5%
Kakuatan megatkeun: Bungkus 1670N / 5cm, Weft 1480N / 5cm
Anti-Ultraviolét: Sakitar 92%
Klasifikasi seuneu NFPA701(AS)
Jaring / Dina (inci) 50*44
Warna Fastness kelas 4.5, AATCC 16-2003
Ngabersihan sareng ngajaga: l Punten nganggo kolektor lebu pikeun ngabersihan lebu.

l Ulah scrub ku leungeun atawa mesin cuci.

l Punten ulah nganggo agén beberesih, anu tiasa ngalawan palapis PVC.

l Ulah rub eta kalawan bahan kasar boh.

l Mangga ngumbah eta ku sabun, lajeng ku cai bersih, tungtungna ngagantung eta nepi ka tegalan sacara alami.

Naha Milih Kami?

Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun yén tingkat panggunaan lawon langkung ageung tibatan 95%.

Harga jual pabrik langsung, henteu aya distributor anu nampi bédana harga.

Kalawan 20 taun pangalaman pikeun produk sunshade, Groupeve geus professionally ngalayanan 82 nagara klien sakuliah dunya.

Kalawan 10 taun jaminan kualitas pikeun mastikeun gawé babarengan kontinyu.

Sampel gratis sareng langkung ti 650 jinis lawon pikeun nyumponan kabutuhan pasar régional.

Taya MOQ pikeun kalolobaan barang, pangiriman gancang pikeun barang ngaropéa.

3

Taros Kami

Wilujeng sumping di kontak sareng Groupeve, kami di dieu pikeun percanten ka anjeun, ngabantosan anjeun, ngadukung anjeun sareng ngahontal kami duaan, tujuan kami nyaéta nyayogikeun lawon kualitas pangsaéna dina harga anu sedeng, ngajantenkeun dimana aya sinar panonpoé, aya Groupeve, unggal usaha, silaturahim, gawé babarengan, bisnis, bakal kalawan ngaran merk Sunetex® na Magicaltex®.

kontak 7
kontak 6
kontak 4
kontak 3
kontak 1
kontak 5
kontak 2

FREE SAMPEL lawon leuwih ti 650 POLA

Pikeun nyumponan kabutuhan pasar régional

rencana distributor lawon

$0

  • 125 Pola

    Kain Tabir Surya

  • 55 Pola

    Sunscreen Zebra lawon

  • 171 Pola

    Poliéster zebra lawon

  • 125 Pola

    Poliéster Semi-Blackout lawon

  • 120 Pola

    Poliéster Blackout lawon

  • 64 Pola

    Fiberglass Blackout lawon


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami