Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit

Cina Windows Sun Shade Polyester Sunscreen Rolling bermotor lawon buta

Pedaran pondok:

Kalayan warna, nilai PH

 

1. warna fastness

Sanaos henteu cekap buktosna pikeun ngabuktikeun yén sadaya bahan pewarna anu dianggo dina lawon poliéster Cina ngabahayakeun pikeun manusa, pastina yén nguatkeun katahanan warna lawon buta buta anu diwarnaan tiasa ngirangan kamungkinan cilaka na.

 

Ku alatan éta, anjeun ogé kedah merhatoskeun katelengesan warna lawon sunshade Cina.

 


Detil Produk

Produk Tag

Panjelasan Produk

Kalayan warna, nilai PH

1. warna fastness

Sanaos henteu cekap buktosna pikeun ngabuktikeun yén sadaya bahan pewarna anu dianggo dina lawon poliéster Cina ngabahayakeun pikeun manusa, pastina yén nguatkeun katahanan warna lawon buta buta anu diwarnaan tiasa ngirangan kamungkinan cilaka na.

Ku alatan éta, anjeun ogé kedah merhatoskeun katelengesan warna lawon sunshade Cina.

Nilai 2.PH

Lapisan permukaan kulit manusa asem, anu tiasa ngahambat panyebaran sagala rupa kuman.

Ku alatan éta, aya manpaatna pikeun kaséhatan manusa pikeun ngendalikeun nilai PH dina lawon buta warna motorisasi janten nétral atanapi lemah asam.

Upami nilai PH teuing tinggi atanapi handap, éta tiasa nyababkeun alergi, sareng éta tiasa nyababkeun borok kulit, anu tiasa nyababkeun panyakit sanés.

Oeko-tex100 negeskeun yén lawon sunscreen lawon Cina jandéla kaén anu henteu langsung ngahubungi kulit ngagaduhan nilai PH permukaan 4,0-9,0

3. Deteksi oror

Dina produksi sareng ngolah lawon ngiuhan, sababaraha zat bau anu diwanohkeun kirang langkung. Generasi bau ieu asalna tina bahan kimia sareng bahan aditif anu dianggo dina ngolahna. Ayana bau hartosna seueur teuing bahan kimia dina lawon, Nyababkeun karuksakan awak manusa.

Ku alatan éta, panangtayungan lingkungan sareng lawon ékologis naungan teu kedah ngagaduhan rupa bau pungén sapertos bau hapak.

Salaku tambahan pikeun barang-barang monitoring konvensional di luhur, bahan kimia sareng bahan baku kalebet kana lingkup monitoring kalebet sanyawa timah organik, agén tukang ngusir serangga, agén klorin atanapi agén tahan api, agén pemutih klorin, sareng sanyawa organik volatil.

Parameter Produk

Spésifikasi pikeun 8000 Séri
Komposisi: 30% Poliéster, 70% PVC
Lebar Standar: 250cm, 300cm
Panjang Standar per Gulung: 30m (henteu tetep lébar kusabab sistem kontrol kuantitas)
Faktor Kabuka: Sakitar 8%
Ketebalan: 0.85mm ± 5%
Beurat Mesh Area: 430g / m2 ± 5%
Megatkeun Kakuatan: Bungkus 1670N / 5cm, Weft 1480N / 5cm
Anti-Ultraviolét: Sakitar 92%
Klasifikasi Seuneu NFPA701 (AS)
Bolong / In (inci) 50 * 44
Kasaosan Warna Kelas 4.5, AATCC 16-2003
Bersih sareng Jaga: l Punten nganggo kolektor lebu pikeun ngabersihan lebu.

l Entong digosok ku panangan atanapi mesin cuci.

l Punten tong nganggo agén beberesih, anu tiasa ngalawan palapis PVC.

l Entong diusap ku bahan anu kasar ogé.

l Punten dikumbah ku sabun, teras nganggo cai bersih, akhirna gantungkeun lempeng nepi ka garing sacara alami.

Naha Pilih Kami?

Kontrol kualitas ketat pikeun mastikeun yén tingkat panggunaan lawon langkung ageung tibatan 95%.

Harga jual langsung pabrik, teu aya distributor anu ngahasilkeun bédana harga.

Kalayan pangalaman 20 taun pikeun produk sunshade, Groupeve parantos sacara profesional ngalayanan 82 nagara palanggan di dunya.

Kalayan jaminan kualitas 10 taun pikeun mastikeun kerjasama anu teras-terasan.

Sampel gratis kalayan langkung ti 650 jinis lawon pikeun nyumponan kabutuhan pasar daérah.

Teu aya MOQ kanggo kaseueuran barang, pangiriman gancang kanggo barang anu ngarobih.

3

Taros Kami

Wilujeng kontak sareng Groupeve, kami di dieu pikeun percanten ka anjeun, ngabantosan anjeun, ngadukung anjeun sareng ngahontal duanana urang, tujuan kami nyaéta nyayogikeun lawon kualitas pangsaéna dina harga sedeng, pikeun ngajantenkeun sinar matahari, aya Groupeve, unggal usaha, silaturahmi, kerjasama, bisnis, bakal kalayan mérek ngaran Sunetex® sareng Magicaltex®.

contact 7
contact 6
contact 4
contact 3
contact 1
contact 5
contact 2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami