Kain Akrilik

  • Kain Akrilik

    Kain Akrilik

    Ayeuna, lawon akrilik salaku lawon sunshade luar langkung populer di pasar nyaéta merek tempotest Italia Para Company, sareng merek masacril Amérika Sunbrella Company.Aranjeunna utamina nerapkeun téknologi tefulon anu langkung maju pikeun pengobatan, sareng nambihan agén antistatik dina prosés prosés, anu tiasa mastikeun umur jasa lawon sareng adaptasi kana sagala rupa lingkungan.Warna éndah sareng sagala jinis pola, kualitas luhur 100% solusi dyed lawon akrilik anu dianggo di luar ...

Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami