Kain Akrilik

  • Acrylic Fabric

    Kain Akrilik

    Ayeuna, lawon akrilik salaku lawon sunshade luar langkung populer di pasar nyaéta merek tempotest Italia Para Company, sareng merek masacril Amérika Sunbrella Company. Aranjeunna utamana nerapkeun téhnologi tefulon leuwih canggih pikeun pengobatan, sarta nambahkeun agén antistatic dina perlakuan prosés, nu bisa mastikeun hirup layanan engké lawon sarta adaptability kana sagala rupa lingkungan. Warna éndah sareng sagala jinis pola, kualitas luhur 100% solusi dyed lawon akrilik anu dianggo di luar ...

Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami